Loyola University Maryland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Loyola

Loyola University Maryland este o Universitatea catolică iezuiți dedicată tradițiilor educaționale și spirituale ale Societății lui Isus și dezvoltării întregii persoane. În consecință, universitatea inspiră studenții să învețe, să conducă și să servească într-o lume diversă și în schimbare.

La Loyola, idealurile care au condus universitățile iezuite de aproape 500 de ani - excelența academică, cura personalis , serviciu, justiție, diversitate și integritate - printre altele, continuă să modeleze experiențele academice, sociale și spirituale pe care le oferim elevilor noștri, programe pe care le urmărim și relațiile pe care le construim cu comunitățile care ne înconjoară.128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Misiunea Loyola

Loyola încearcă să pregătească studenții, atât la nivel universitar, cât și la nivel absolvent, pentru o viață de servicii profesionale semnificative și conducere. La Loyola, aceasta înseamnă că curriculumul este riguros, iar așteptările facultății sunt ridicate. Elevii sunt provocați să înțeleagă dimensiunile etice ale vieții personale și profesionale și să-și examineze propriile valori, atitudini și credințe.

Pe lângă cursurile universitare, misiunea iezuită este susținută printr-o varietate de programe și evenimente sponsorizate de diverse departamente ale Universității.

Declaratie de viziune

Educația bărbaților și a femeilor de compasiune și de competență imboldată de dorința de a căuta în toate lucrurile gloria mai mare a lui Dumnezeu reprezintă aspirația Loyola University Maryland . Acest ideal, primul care a fost elucidat de Sf. Ignatie de Loyola, fondatorul Societății lui Isus și omagiu al universității noastre, continuă să ghideze Loyola, deoarece încearcă să îi conducă pe elevi, cadre, personal, absolvenți și prieteni, a vieții intelectuale, sociale și spirituale.

În îndeplinirea acestor obiective, Loyola afirmă o viziune îndrăzneață, pe care universitatea o va atinge, oferind studenților cu o educație liberală care le transformă, care asigură că aceștia pun cea mai mare valoare asupra vieții intelectuale și că îi insuflă o înțelegere că conducerea și serviciul pentru lumea sunt conectate intim. De asemenea, Loyola va fi un lider recunoscut în educația postuniversitară, oferind programe care răspund nevoilor comunităților profesionale și academice pe care le servește, inspirând studenților săi la conducere și inculcandu-i cunoștințele că serviciul pentru lumea mai mare este definind măsura responsabilităților lor profesionale pe deplin înțelese.

În toate acestea, Loyola va rămâne mereu conștientă de preceptul iezuit că scopul final al educației este în cele din urmă înnobilarea spiritului uman.128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Locații

Baltimore

Address
4501 N. Charles Street
Baltimore, MD 21210

Baltimore, Maryland, Statele Unite ale Americii