LIGS University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea GIL este o universitate privată stabilită în 2012, în conformitate cu legile din statutul statului Hawaii, care se dovedește printr-un document certificat de Good Standing , eliberată de autoritățile statului Hawaii.

Universitatea GIL funcționează în conformitate CO standartami agențiile de acreditare Asociația Internațională de Învățământ la Distanță (IADL) si American Association Managerul Educației și Acreditare (AAMEA), iar scopul său este de a oferi programe de inalta calitate, folosind metode moderne de predare (modelul Oxford didactice eficiente și educație on-line interactiv).

Agenție de acreditare GIL universitatea nu este acreditat recunoscut Departamentul american al Educației.

Notă: În Statele Unite, multe autorități de licențiere necesită titluri acreditate ca bază pentru determinarea eligibilității pentru acordarea de licențe. În unele cazuri, colegii acreditate nu pot lua cursuri postuniversitare cu titluri de colegii neacreditate, iar unii angajatori pot solicita o titluri acreditate ca bază pentru determinarea dreptului la muncă.

Scopul principal este de a asigura Universitatea GIL de înaltă calitate, gata de utilizare în practică și programele disponibile pentru elevii din întreaga lume. Acreditare de către o agenție de recunoscut acreditat de Ministerul Educației din SUA ar putea crește în mod semnificativ taxele de școlarizare, deși calitatea educației va rămâne la același nivel ridicat. Echipa GIL University este încrezător că nefleksibilnye standardele de acreditare ale organismelor naționale sau regionale de acreditare în Statele Unite, să limiteze prea multă libertate în furnizarea unei educații de calitate în funcție de tendințele moderne în educație pentru studenții din întreaga lume. Din aceste motive Universitatea GIL a decis să mențină independența în crearea unor standarde curriculare asociații cunoscute de acreditare, care îi permit să ofere educație într-o formă mult mai eficiente și accesibile pentru studenții

Beneficiile de formare în cadrul Universității GIL:

 • Flexibilitate - puteți combina perfect procesul de învățare cu volumul de muncă și viața personală.
 • Independență și confort - o formă de învățământ interactive online va permite de a studia oricând, oriunde, sub rezerva disponibilității de un calculator cu acces la Internet.
 • Calitate - programul oferit American University GIL Universitatea.
 • Suport - suport de tutori profesionale, informațional, suport organizațional și tehnic de la Universitatea GIL prin e-mail, sisteme de informare elev, camere de chat, și așa mai departe. n.
 • Surse - compendii, prezentări și alte materiale educaționale electronice, o listă de lecturi recomandate și surse de încredere Internet pentru a ajuta în procesul de învățare.

Programul Manager de GIL University vă va ajuta:

 • obține o abordare strategică și o viziune realistă a situației în domeniul de afaceri si management,
 • se pregătească pentru un manager de top carieră prin dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor lor,
 • să învețe să se ocupe cu modificări într-un mediu de afaceri dinamic,
 • să înțeleagă principiile de organizare și management,
 • învăța să folosească instrumente de management și de a evalua critic punctele forte și punctele slabe,
 • dezvolte punctele forte, astfel încât acestea se potrivesc cariere de viitor și obiectivele.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Contactează