Kennesaw State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un lider în învățarea și învățarea inovatoare, Kennesaw State University este una dintre cele mai mari 50 de instituții publice din țară. KSU oferă peste 150 de studenți, absolvenți și doctorate. Cu 13 colegii din două campusuri de metrou Atlanta, statul Kennesaw este membru al sistemului universitar din Georgia și a treia cea mai mare universitate din stat. Cultura vibrantă a campusului universității, populația diversă, legăturile globale puternice, spiritul antreprenorial și atletismul Diviziei I atrag studenți din întreaga regiune și din 92 de țări de pe glob. Clasat drept o alegere de top pentru studenți de către SUA News, Kennesaw State este o instituție de cercetare doctorală desemnată de Carnegie (R2), situându-l într-un grup de elită de doar 6% din colegiile și universitățile americane cu statut de R1 sau R2.

Declarația de misiune

În statul Kennesaw, servim ca un exemplu puternic al impactului pe care îl poate oferi o educație universitară bazată pe studenți, bazată pe cercetare. Ajutăm studenții să reușească prin explorare, colaborare și rigoare, unind un spectru divers de medii și talente. La KSU, studenții devin indivizii pe care oamenii își doresc ca colegi și lideri.

Declaratie de viziune

Statul Kennesaw va exemplifica puterea și promisiunea unei universități centrate pe studenți, bazată pe cercetare. Autentic divers, atins în mod unic și fără impact, vom dezlănțui potențialul în fiecare student pe care îl slujim.

valori

Noi suntem Credem
Student-inspirat Alimentarea aspirației și furnizarea Pathways - care să permită studenților să se întindă și să se străduiască, să îmbrățișeze un vis și să creeze planuri acționabile.
Promite-îndeplinirea Fiind dedicați și gata, făcând promisiuni pe care le putem păstra pentru a oferi posibilități fiecărui student și să stimuleze creșterea economică pentru regiune.
Adevărat pentru noi înșine Să rămânem autentici, ghidați de onestitate, intenție și scop - indiferent cum schimbăm, creștem sau evoluăm - nu uităm niciodată cine suntem.
elevație Ridicarea traiectoriei - alungare, creare, urmărire, construire.
Deschis Îmbrățișarea adevăratei puteri de deschidere - aprecierea și valorificarea perspectivelor diverse pentru a găsi soluții mai bune și a câștiga un avantaj.
Impact generatoare Furnizarea unei diferențe - care afectează indivizi și comunități pentru schimbări pozitive.

KSU dintr-o privire

Kennesaw State, o universitate cuprinzătoare situată pe campusuri suburbane din Kennesaw și Marietta, la nord-vestul metroului Atlanta, are un impact asupra regiunii, a națiunii și a lumii. Ca a treia cea mai mare universitate din Georgia și una dintre cele mai mari 50 de instituții publice din țară, statul Kennesaw are peste 35.000 de studenți reprezentând 92 de țări.

Academicieni de calitate

Statul Kennesaw a fost ridicat la o clasificare R2 - o instituție doctorală cu activitate de cercetare ridicată - de către Clasificarea Carnegie a instituțiilor de învățământ superior. Universitatea are aproape 150 de programe de licență, master și doctorat.

Cele mai importante

Programele de până și inclusiv diplomele de doctorat care pregătesc studenții pentru avansarea activităților profesionale sunt deosebit de atractive și sunt oferite în toate colegiile universității. Programele academice premiate produc cel mai mare număr de profesori și asistente medicale din Georgia și a doua cea mai mare școală de afaceri de stat și a doua cea mai mare colegiu de inginerie din stat.

Viata de campus

O instituție extinsă răspândită pe două campusuri, formată din 130 de clădiri și facilități pentru mediul academic, operațiuni, cultură, recreere și locuințe rezidențiale, este situată pe mai mult de 587 acri.

Înființat în 1963 de Consiliul Regenților din Sistemul Universității din Georgia ca școală de navete, statul Kennesaw a devenit un campus de destinație, unde peste 5.200 de studenți trăiesc în opt comunități rezidențiale distincte din Kennesaw și Marietta. Studenții care locuiesc în campus și cei care fac naveta au acces la o gamă completă de facilități, resurse și activități de nivel mondial.

Cetățenie implicată

Statul Kennesaw a fost numit printre primele 10 la sută dintre instituții la nivel național, de către Fundația Carnegie, pentru eforturile sale de colaborare continuă cu comunitatea mai mare.

Există mai mult de 250 de organizații studențești, care includ guvernanța și mass-media studenților, cluburi co-curriculare, atletism, organizații de scrisori grecești, ambasadori din campus, servicii comunitare și advocacy.

La nivel global

Divizia de afaceri globale a statului Kennesaw conduce o serie cuprinzătoare de programe de învățătură, educație și servicii legate de întreaga universitate, administrând în același timp peste 60 de programe de studii internaționale, oferind peste 100 de cursuri și organizând peste 130 de evenimente distincte de educație internațională.

Universitatea are parteneriate cu instituții academice, guvernamentale și de afaceri din întreaga lume, inclusiv CIFAL, primul centru de pregătire al Națiunilor Unite care este găzduit de o universitate.

Alumni

KSU are peste 110.000 de studenți în întreaga lume.

Creșterea în cercetare

Universitatea a înregistrat o creștere rapidă a finanțării pentru cercetarea de bază - peste 35 de milioane de dolari în ultimii cinci ani, ceea ce a dus la noi cunoștințe și descoperiri din partea facultăților și a oportunităților practice pentru studenți. În 2019, Universitatea a fost ridicată la o clasificare R2 ca instituție de doctorat cu activitate înaltă de cercetare.

Locații

Kennesaw

Address
1000 Chastain Road
Kennesaw, Georgia, Statele Unite ale Americii

Marietta

Address
1100 South Marietta Pkwy
Marietta, Georgia, Statele Unite ale Americii