Citește Descrierea Oficială

Despre

Modelul educațional unic

Aproape fiecare colegiu vorbeste in ultima vreme despre educatia experimentala. Asta pentru că funcționează. La Johnson

Oferim un amestec optim de dezvoltare intelectuală, educație orientată spre industrie, experiențe de lucru în domeniul resurselor umane, oportunități de comunitate și leadership și o profunzime mai puțin frecventă a serviciilor de carieră.

La Johnson

Această abordare este o modalitate mai eficientă de a învăța. Prin aceste experiențe, veți fi pregătiți în mod unic pentru schimbarea industriilor și veți avea flexibilitatea de a urmări alte căi de carieră și întreprinderi antreprenoriale.

Acreditare

JWU este acreditată de Asociația de Școli și Colegii din New England (NEASC), prin intermediul Comisiei pentru Instituții de Învățământ Superior (CIHE). Cea mai veche asociație regională de acreditare a națiunii, NEASC acreditează instituțiile de învățământ la nivel internațional. Această acreditare cuprinde cele patru campusuri ale universității.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Johnson & Wales University

Într-o lume condusă de date tot mai complexe și complexe, angajații trebuie să descifreze aceste date rapid și eficient pentru a ajuta companiile să ia decizii de afaceri ... [+]

Prezentare generală a programului

Într-o lume condusă de date tot mai complexe și complexe, angajații trebuie să descifreze aceste date rapid și eficient pentru a ajuta companiile să ia decizii de afaceri mai informate și să identifice noi oportunități pentru un avantaj competitiv.

Descoperiți modele ascunse, corelații necunoscute, tendințe ale pieței, preferințe ale clienților și alte informații utile în diploma de masterat a JWU din Data Analytics.

Veți aplica modele și instrumente statistice pentru a rezolva problemele din lumea reală. Obțineți aptitudini în domeniul minelor de date, al analizei, al managementului și al vizualizării, al prognozării, al modelării, al optimizării și al simulării pentru a vă pregăti pentru provocările tehnice și de afaceri reprezentate de date mari.... [-]

Statele Unite ale Americii Providence Miami Denver Charlotte  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Providence Campus
Website
Număr de telefon
800-342-5598
Miami Campus
Număr de telefon
866-598-3567
Denver Campus
Număr de telefon
877-598-3368
Charlotte Campus
Număr de telefon
866-598-2427