John F. Kennedy University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fiind una dintre primele universități dedicate învățării pe tot parcursul vieții, John F. Kennedy University vă oferă o educație de înaltă calitate, accesibilă, care vă va pregăti să vă avansați cariera și comunitatea.

John F. Kennedy University este o John F. Kennedy University complet acreditată, nonprofit, care oferă programe inovatoare și recunoscute la nivel național, care vă vor ajuta să realizați o creștere personală și profesională. Mediul nostru de învățare colaborativă vă va provoca să vă extindeți intelectul și să vă pregătiți să contribuiți la profesia și comunitatea dvs. Accentul nostru asupra atenției personalizate vă va oferi resurse și sprijin în timpul studiilor și nu numai ca absolvenți . Iar abordarea noastră practică a învățării vă va permite să aplicați și să vă perfecționați abilitățile înainte de absolvire.

Vă invităm să vă schimbați viitorul la John F. Kennedy University .

Misiune, viziune și valori

John F. Kennedy University își propune să ofere o experiență educațională inovatoare, transformatoare și care îmbunătățește viața tuturor studenților care doresc să-și avanseze viața personală și profesională și, la rândul lor, comunitățile lor. Apreciem diversitatea și accesibilitatea, calitatea și inovația, creșterea întregii persoane și o viziune globală asupra lumii.

Diversitate

John F. Kennedy University definește diversitatea atât a culturii, cât și a ideilor, un concept dinamic care reflectă natura schimbătoare și interdependentă a experienței umane. Cu un grup de lucru pentru diversitate, un plan de acțiune pentru diversitate și un protocol pentru angajarea diversității, John F. Kennedy University se angajează să creeze o cultură vie a diversității.

Locații

Dealul plăcut

Address
Ellinwood Way,100
94523 Dealul plăcut, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: