James Madison University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Știm că succesul necesită intelect și acțiune egale. La JMU , asta este ceea ce înseamnă Being the Change .

Când studenții absolvenți ai James Madison University merg cu mândrie pe scenă pentru a-și primi diplomele, sunt mai mult decât educați. Sunt membri ai unei părtășii de făcători. Ei știu cum să facă lucrurile să se întâmple. Ei și-au îmbunătățit capacitatea de a gândi critic. Ei au învățat importanța unei etici profesionale puternice și s-au angajat și au calificat să colaboreze cu alții. Diplomele în mână, părăsesc campusul hotărât să trăiască vieți de semnificație și să urmărească o carieră de scop.

Situat în frumoasa vale Shenandoah din Virginia , JMU este o comunitate strâns legată de 22.000 de studenți și absolvenți și 4.000 de cadre didactice și personal care vin din întreaga țară și din întreaga lume. Doar două ore de la Washington DC, JMU devine rapid una dintre lumile de vârf ale națiunii în învățământul superior. Asta pentru că elevii se bucură de relații neobișnuit de angajați cu facultate de clasă mondială, care se află la JMU deoarece doresc să urmeze cunoștințe și să-i învețe pe elevi talentați.

Ce înseamnă asta pentru tine și pentru viitorul tău? Un sondaj efectuat de Gallup în 2014, efectuat de peste 29.000 de absolvenți de facultate din SUA, a constatat că faptul de a avea un profesor în interes personal, în timp ce aceștia sunt un student, conduce la un sentiment superior al scopului și al bunăstării. Gallup a constatat, de asemenea, că absolvenții JMU înscriu cu mult peste media națională pe fiecare dimensiune a bunăstării și semnificativ mai mari decât absolvenții din cele 100 de colegii și universități din topul știrilor din SUA

Studenții, facultatea și absolvenții JMU folosesc intelectul și acțiunile egale pentru a reuși în orice fel de urmărire: stimulează inovația și descoperirea, conducând în afaceri, avansând cultura, îmbunătățind asistența medicală, reformând educația, reînnoind societatea civilă, concurând în atletism - sunt Being the Change® în orice mod imaginabil.

Locații

Harrisonburg

Address
91 East Grace Street
22807 Harrisonburg, Virginia, Statele Unite ale Americii

Florenţa

Address
Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2
50125 Florenţa, Toscana, Italia