International University of Leadership

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Universitatea Internațională de Leadership , ne gândim înainte la o idee inovatoare: să facem învățământul superior accesibil studenților care lucrează.

Multe dintre facilitățile pe care elevii din secolul 21 le iau pentru a-și susține - cursuri de seară, cursuri online, programare flexibilă, înscriere continuă, mediu centrat pe student, facultate practicant, bibliotecă online, e-cărți, simulări pe calculator - prin eforturile IUL. Astăzi, IUL este o universitate privată care oferă o diplomă americană la nivel mondial, în limba aleasă de dumneavoastră, engleza sau franceza, la un cost rezonabil.

Metoda de învățare IUL

IUL oferă cursuri elearning, studenții sunt legați de un mediu global care este esențial pentru programele noastre. Angajamentul universității noastre de a modela lideri și antreprenori care sunt instruiți în cadrul unei comunități culturale diversificate și care posedă abilitățile de a intra într-un cadru internațional este posibil prin explozia recentă a învățământului la distanță.

Studenții IUL sunt legați de-a lungul programării și, în cele din urmă, de echipe internaționale în cadrul fiecărui curs și în cadrul experienței multiculturale culminante. Pe măsură ce locul de muncă începe să se transforme într-un mediu de lucru combinat, pentru a include atât interacțiunile față în față, cât și cele ale angajaților online, studenții din întreaga lume se înscriu la Universitatea Internațională de Leadership inspirată de experiența mediului de învățare combinat.

Locații

Orlando

Address
International University Of Leadership
1507 S Hiawassee Rd, Suite 113/114

FL 32835 Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: