College of Business, Illinois State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

College of Business, Universitatea de Stat din Illinois Despre Colegiul Bine ați venit la Colegiul de Business de la ! Illinois State Acesta este un moment oportun pentru a explora lumea de afaceri - tehnologie revolutionara, o piață globală, și un spirit îndrăzneț de antreprenoriat sunt oportunități provocatoare și interesante, dacă se pregătesc pentru a fi un viitor lider de afaceri. Și Illinois de stat este locul potrivit pentru a fi. Care este diferența în afaceri aici? Studenților și absolvenților noștri ne spun diferența este:

Conexiuni personale cu facultate și de personal talentat și entuziast.

Proiecte semnificative din lumea reală și stagii pregătirea studenților pentru provocările actuale în afaceri și industrie.

Oportunități de a interacționa și de rețea cu absolventii de succes și lideri de afaceri dovedite.

Curricula de zboruri furnizarea de pregătire puternice pentru munca în echipă, tehnologia, analiza, și alte competențe-cheie va fi nevoie pentru a reuși în lumea afacerilor.

Un nou mediu de învățare de înaltă tehnologie - într-o versiune din secolul 21 a modelului Oxford College, ale clădirii patru etaje înfășurați în jurul unei curți în aer liber. Facilitatea îmbină mic mediu campusul colegiu cu o prezență corporative și de stat-of-the-art tehnologii.

Cu sprijinul continuu de absolventi, lideri de afaceri, și prietenii, ne pârghie impactul colegiului asupra lumii afacerilor și asupra vieții personale și profesionale ale studenților noștri. Aruncati o privire atentă la toate dimensiunile programelor noastre de afaceri. Veți găsi că statul Illinois este într-adevăr un loc foarte special pentru studenții motivați și talentați! Colegiul Illinois State University of Business este unul dintre cele mai bune alegeri pentru a castiga un MBA, în funcție de ediția 2012 a scoli de afaceri mai bun 294, publicat de Princeton Review. Includerea în cel mai bun 294 scoli de afaceri evidențiază calitatea programului Illinois stat MBA si de ce este o alegere de top pentru ca elevii să participe. În plus Institutul Aspen clasează asemenea 32 Programul MBA Illinois State University printre Dincolo Grey Pinstripes Global 100 de programe pentru pregătirea studenților pentru administrare socială, etică și de mediu în afaceri.

Locații

Normal

Address
College of Business Illinois State University Campus Box 5500
IL 61790-5500 Normal, Illinois, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: