IPSL Institute for Global Learning

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IPSL Institute for Global Learning redefinește învățământul superior în secolul 21 - IPSL Institute for Global Learning parteneriatele internaționale care elimină granițele dintre mediul academic și societate și leagă în mod intenționat experiențele de învățare ale elevilor față de provocările și oportunitățile lumii actuale. Mediul nostru educațional unic se caracterizează prin rigoare intelectuală, deschidere, reciprocitate, creativitate și abilități și determinare pentru abilitare.

Inițial cunoscut sub numele de "Parteneriatul internațional pentru servicii-învățare ™ și leadership" , IPSL, fondată în 1982, este o organizație educațională care deservește studenți, colegii, universități, nonprofit și alte agenții de servicii din întreaga lume prin promovarea programelor care leagă serviciul de voluntariat comunitare și academice.

În conformitate cu tradiția noastră ca pionierii educaționali, IPSL a lansat recent noua noastră inițiativă în anul 2017 ... Organizarea comunitară și activismul social sau, pur și simplu, "COSA".

Ce motivează IPSL?

IPSL lucrează pentru a face angajamentul internațional mai etic, accesibil și durabil, facilitând relațiile și învățarea dintre studenți și agenții de schimbare socială din întreaga lume. Spre deosebire de stagii, IPSL nu "pune" studenții, ci mai degrabă oferă oportunități pentru studenți de a se conecta cu organizațiile noastre de schimbare socială (partenerii noștri) în 4 țări.

Astăzi, IPSL, oferă programe de absolvire complet acreditate și programe de învățare a serviciilor de învățare universitară în țările de pe glob - programe la care au participat peste 4.000 de studenți din peste 400 de universități sau colegii din SUA și alte 25 de țări. IPSL investește peste 83% din veniturile programului direct înapoi în comunitățile pe care le deservesc.

Locații

Portland

Address
4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200
97214 Portland, Oregon, Statele Unite ale Americii

Cusco

Address
Cusco, Cusco, Peru

Medellín

Address
Medellín, Antioquia, Columbia

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Salonic

Address
Salonic, Salonic, Grecia

Cartagena

Address
Cartagena, Bolivar, Columbia

San Lucas Tolimán

Address
San Lucas Tolimán, Departamentul Sololá, Guatemala

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră