IPSL Institute for Global Learning

Introducere

Citește Descrierea Oficială

* IPSL Institute for Global Learning este încântat sÄ anunÈe o bursÄ automatÄ de $ 8000 pentru cohorturile din primÄvara anului 2019.

IPSL Institute for Global Learning redefineÈte învÄÈÄmântul superior în secolul 21 - IPSL Institute for Global Learning parteneriatele internaÈionale care eliminÄ graniÈele dintre mediul academic Èi societate Èi leagÄ Ã®n mod intenÈionat experienÈele de învÄÈare ale elevilor faÈÄ de provocÄrile Èi oportunitÄÈile lumii actuale. Mediul nostru educaÈional unic se caracterizeazÄ prin rigoare intelectualÄ, deschidere, reciprocitate, creativitate Èi abilitÄÈi Èi determinare pentru abilitare.

IniÈial cunoscut sub numele de "Parteneriatul internaÈional pentru servicii-învÄÈare ⢠Èi leadership" , IPSL, fondatÄ Ã®n 1982, este o organizaÈie educaÈionalÄ care deserveÈte studenÈi, colegii, universitÄÈi, nonprofit Èi alte agenÈii de servicii din întreaga lume prin promovarea programelor care leagÄ serviciul de voluntariat comunitare Èi academice.

Ãn conformitate cu tradiÈia noastrÄ ca pionierii educaÈionali, IPSL a lansat recent noua noastrÄ iniÈiativÄ Ã®n anul 2017 ... Organizarea comunitarÄ Èi activismul social sau, pur Èi simplu, "COSA".

Ce motiveazÄ IPSL?

IPSL lucreazÄ pentru a face angajamentul internaÈional mai etic, accesibil Èi durabil, facilitând relaÈiile Èi învÄÈarea dintre studenÈi Èi agenÈii de schimbare socialÄ din întreaga lume. Spre deosebire de stagii, IPSL nu "pune" studenÈii, ci mai degrabÄ oferÄ oportunitÄÈi pentru studenÈi de a se conecta cu organizaÈiile noastre de schimbare socialÄ (partenerii noÈtri) în 4 ÈÄri.

AstÄzi, IPSL, o societate socialÄ beneficiarÄ Ã®nregistratÄ (B-Corp) , oferÄ programe universitare de absolvent acreditate Èi programe de învÄÈÄmânt la nivel naÈional, care oferÄ programe de învÄÈÄmânt preuniversitar în ÈÄrile din întreaga lume - programe în care peste 4.000 de studenÈi din peste 400 de universitÄÈi sau colegii SUA Èi alte 25 de naÈiuni au participat. IPSL investeÈte peste 83% din veniturile programului nostru direct în comunitÄÈile pe care le deservim.

Locații

Portland

Address
4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200
97214 Portland, Oregon, Statele Unite ale Americii

Cusco

Address
Cusco, Cusco, Peru

Medellín

Address
Medellín, Antioquia, Columbia

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Salonic

Address
Salonic, Salonic, Grecia

Cartagena

Address
Cartagena, Bolivar, Columbia

San Lucas Tolimán

Address
San Lucas Tolimán, Departamentul Sololá, Guatemala