Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Howard University a fost un model pentru învățământul superior de la fondarea sa în 1970.

Cu departamente academice dinamice, centre de excelență inovatoare, facultate de renume, programe premiate și peste 8.000 de absolvenți din întreaga lume, Școala de Afaceri a Howard University continuă să fie clasată printre primele programe de afaceri din țară.

Elevii și facultatea aleg Școala de Afaceri Howard University deoarece oferă instruire în profunzime în clasă, experiență în lumea reală, vorbitori de experți dintr-o gamă de medii, acces la liderii industriei globale și un angajament de cercetare și publicare.

departamente

Contabilitate

Departamentul de contabilitate de la Howard University a absolvit mai mulți Howard University publici din Africa de Sud decât orice alt colegiu sau universitate.

Finanțe, Asigurări și Afaceri Internaționale

Departamentul de Finanțe, Asigurări și Afaceri Internaționale, cel mai mare departament al Școlii de Afaceri, oferă cursuri în trei specializări (Finanțe, Afaceri Internaționale și Asigurări).

Sisteme de informare

Departamentul de Management al Sistemelor Informaționale și al Lanțului de Aprovizionare sprijină curriculumul de bază al Administrației Afacerilor și oferă programe de două grade la nivel de licență și de licență (Computer Information Systems and Supply Chain Management).

administrare

Majestățile de management vor fi scufundate într-un curriculum axat pe dezvoltarea leadershipului, a luării deciziilor, a managementului resurselor umane și a competențelor antreprenoriale.

Marketing

Departamentul de Marketing oferă un curriculum conceput pentru a pregăti elevii săi de licență pentru poziții de intrare la nivel de marketing și absolvenții săi pentru posturi de mijloc și de nivel superior în gestionarea funcției de marketing într-o organizație.

Centrele academice

  • Centrul pentru excelență în carieră
  • Centrul de Educație Contabilă
  • Centrul de Excelență în Managementul Lanțului de Aprovizionare
  • Centrul pentru Servicii Financiare
  • Centrul pentru Studii Globale de Afaceri
  • Centrul pentru Educație în Asigurări
  • Centrul pentru educația în domeniul ciberneticității

Cel mai bun din clasă

Pentru al 12-lea an consecutiv, The Princeton Review a clasat Școala de Business a Howard University nr.1 în oportunități pentru studenții minorităților

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Howard University

Programul Master of Contabilitate MAcc din cadrul Howard University este un program specializat de licență de licență, specializat în pregătirea absolvenților pentru cari ... [+]

Programul MAcc al Howard University este un program specializat de absolvire a absolvenților specializați în pregătirea absolvenților pentru cariere de succes în contabilitatea corporativă, contabilitate guvernamentală, contabilitate non-profit, audit, consultanță și consultanță.

Curriculum-ul pregătește studenții, într-o manieră semnificativă, pentru examenul de contabilitate publică certificată (CPA) prin cursuri intensive și provocatoare în timpul programului de 30 de ore. Statele solicită 150 de ore, în mod normal cel de-al cincilea an al educației contabile, să se prezinte la examen. Programul nostru oferă cursuri suplimentare necesare permițând în același timp studenților să câștige concurent gradul de prestigiu MAcc.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Iulie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Howard University

Master of Science în finanțe [MSF] Programul de gradul va dota studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși în afaceri și avans în carieră în Finanțe. ... [+]

Master of Science în finanțe [MSF] Programul de gradul va dota studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși în afaceri și avans în carieră în Finanțe. În acest program intensiv de absolvenți, elevii învață să analizeze și să rezolve probleme complexe de finanțare și investiții și aspecte practice în domenii precum finanțele corporative, piața financiară și instituțiile, managementul investițiilor și al portofoliului, ingineria financiară și strategia financiară.

În plus, acest program va fi de mare ajutor pentru studenții și practicienii care se pregătesc pentru desemnări profesionale, cum ar fi CFA (Chartered Financial Analyst) sau CFP (Certified Financial Planner) .... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Iulie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză