HAC Leadership & Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cunoaște-ne

Conducerea HAC

127231_2.png

În plus, HAC acționează cu un spirit de lobby în Statele Unite ale Americii, promovând și consolidând dezvoltarea comunității hispanice pe scena internațională. De aceea, mai presus de toate, o rețea de rețea internațională la cel mai înalt nivel.

HAC a primit mai multe premii în domeniul relațiilor internaționale și dezvoltarea lobby-ului hispanic în Statele Unite, în acest fel am obținut la Roma „Premiul Internațional pentru Școala de Afaceri din Roma”, în Spania „Premiul Național Emilio Castelar” și „Premiul special pentru Fundația Madrid Women Week”.

„Suntem motivați de nevoia de a pune provocări liderilor mondiali. Acest lucru se realizează prin angajarea lor în noile provocări pe care societatea le pune și care pune noile generații sub control. O viziune globală asupra lumii în care trăim ne va face mai puternici și ne va face să înțelegem unde mergem. " Ray Cazorla, CEO - Conducere HAC

Strategia HAC

„Strategia HAC” este foaia de parcurs concepută pentru a dezvolta liniile de acțiune concepute ca activități de orientare și organizare. Un cadru strategic conceput ca urmare a evoluției naturale și viitoare a unei școli de afaceri tinere care dorește să-și îmbunătățească și să-și consolideze existența.128614_rsz_icons8-team-m0oste_mjsi-unsplash.jpg

Cele patru axe ale HAC

  • angajare
  • Excelență educațională
  • Atracția talentelor
  • internalizare

Instruire în valori umane

O educație umanistă se îmbogățește din punct de vedere personal și intelectual, alimentează gândirea critică și oferă distanța necesară pentru a-ți forma propria opinie și a înțelege complexitatea lumii de azi.

Cu această pregătire umanistă, îi ajutăm pe elevi să descopere noi posibilități și să le stimulăm creativitatea , ceea ce le oferă posibilitatea de a adopta un rol inovator și antreprenorial într-o lume globalizată, astfel încât să devină și axe ale schimbării.

internalizare

HAC este definit, în misiunea sa, ca o școală de afaceri, de vocație internațională. Internaționalizarea este unul dintre instrumentele pentru atingerea obiectivelor sale de calitate în predare, cercetare și transfer de cunoștințe.

Strategia noastră de internaționalizare parcurge trei linii de acțiune fundamentale: (mobilitate, colaborare și cooperare și achiziție de talente).

Mobilitatea trebuie să ofere posibilitatea studenților, profesorilor și personalului nostru de administrație de a lucra în universități de prestigiu, în principal prin programe de schimb.

Colaborarea cu alte instituții trebuie să permită studenților și profesorilor să se întâlnească și să crească noi experiențe de predare și să deschidă noi domenii de cercetare cu universități de prestigiu. Cooperarea cu țările în curs de dezvoltare contribuie la construirea unei universități mai susținătoare și mai angajată în realitatea socială.

Recrutarea talentelor își propune să selecteze cei mai buni studenți, în special în programele noastre de educație executivă și să atragă cei mai buni profesori.

Pentru promovarea acestor obiective, acordăm o importanță deosebită alianțelor strategice cu alte entități prin consorții și rețele.128611_rsz_bruce-mars-xj8qrwvuoes-unsplash.jpg

Filozofia HAC

Conducerea HAC

Conducerea HAC

Astfel, din școala noastră, creăm și dezvoltăm acțiuni productive, sub aspect academic și dintr-o formare bazată pe valori. Spunem mereu și ne mândrim că cea mai mare comoară a noastră sunt oamenii, acei oameni care fac parte din HAC și întregul proiect. Oameni angajați al căror obiectiv nu este doar transmiterea cunoștințelor, ci să lase o moștenire pentru ființa umană .

„Starea de bine a populației înseamnă mult mai mult decât a trăi peste sau sub pragul sărăciei. Și progresul este mult mai mult decât banii pe care țările le generează. ”

Prin MBA, Programele de execuție, Inovarea socială și programele de cercetare pentru abilitare pentru tineret, în limbi și prin Programul nostru de conferințe de conducere, încercăm să promovăm angajabilitatea, inovația, creativitatea și antreprenoriatul , întocmind și executând planuri pentru acțiune care se adresează nevoilor societății și piețelor.

Oamenii reușesc să iasă din sărăcie cu educație, competențe și angajare. Este vorba doar despre închiderea lacunelor istorice de gen, etnie, rasă și acces la justiție. Pe scurt, să trăiești cu demnitate și acces la oportunități.

127228_4.jpg

Un obiectiv pentru 2020 este reducerea substanțială a proporției de tineri care nu sunt angajați și nu studiază sau nu primesc instruire. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să implicăm fundații, guverne și organizații, care să ofere oportunități persoanelor cu resurse reduse și să parieze pe talent.

Obiectivul pentru 2030 este acela de a obține o muncă deplină pentru toți bărbații și femeile, inclusiv tinerii și persoanele cu dizabilități, precum și salariul egal pentru muncă cu o valoare egală.

Și credem cu tărie că este posibil, pe de o parte, să creăm alianțe între școli și întreprinderi; iar pe de altă parte, formarea unor profesioniști capabili să fie agenți ai schimbării și generatori de bogăție pentru ei înșiși .

Dar pentru aceasta, este necesar, de asemenea, ca fiecare individ să preia conducerea în cadrul propriei comunități și ca organizațiile și instituțiile să contribuie la abilitarea comunităților. În acest sens, credem că ar trebui să pornim de la personal, spre general.

Pornind de la conducerea personală, către colectiv: împuternicirea tinerilor, a femeilor și a grupurilor expuse riscului de excludere din motive economice-educative sau de handicap. Astfel, misiunea Colegiului Hispano-American este de a instrui și instrui la toate nivelurile pentru a crea lideri care sunt axe de schimbare în societățile lor.

Credem cu tărie că se pot realiza lucruri mărețe atunci când pariați pe libertatea tuturor națiunilor și formarea academică și a valorilor . Aceasta este misiunea acestei școli și contribuția noastră mică la lume.

Când colegiul hispano-american și-a început călătoria, ne-au spus că „schimbarea lumii” a fost lucruri ale unor lideri influenți. Acum, ceva timp mai târziu, știm că dacă cu toții efectuăm acțiuni mici, ne putem contribui la grâul nostru de nisip pentru a face acest lucru. Merită, vă asigur!

127227_6.jpg

Locații

New York

Address
228 East 45th Street
New York, 10017

New York, New York, Statele Unite ale Americii

Madrid

Address
Avenida Córdoba 15, 4º Planta
Madrid

Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Seville

Address
Calle Leonardo Da Vinci 20
Sevilla

Seville, Andaluzia, Spania

Murcia

Address
Calle Frutos Baeza 3, 2ºC
Murcia

Murcia, Regiunea Murcia, Spania

Málaga

Address
Cortina del Muelle, 23
Málaga

Málaga, Andaluzia, Spania

Buenos Aires

Address
Galvan Street 3256
Autonomous City of Buenos Aires
Argentina

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Washington

Address
McDonough School of Business,
Georgetown University,
Washington DC

Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii