Citește Descrierea Oficială

UNIVERSITY SNAPSHOT

Campusul principal

Bun venit la Grand Canyon University (GCU), cea mai mare universitate creștină privată din Arizona. Timp de mai mult de 65 de ani, campusul nostru din Phoenix a fost calea spre succes pentru nenumărați oameni de știință și lideri din industrie. Angajamentul nostru față de viziunea noastră creștină asupra lumii se desfășoară într-un mod iubitor care oferă o unitate mai mare în universitate, iar documentele noastre fundamentale ajută la articularea acelor convingeri și care suntem ca o comunitate. Cu acri de terenuri pitorești și facilități deosebite, invităm următoarea generație de studenți și profesioniști care lucrează să se bucure de experiența universitară completă.

Creșterea universității

GCU se dezvoltă rapid, planurile de extindere continuă. Din 2009, am investit milioane de oameni în universitate pentru a îmbunătăți calitatea ofertelor academice și a experiențelor elevilor. Această infrastructură include noi săli de clasă, laboratoare, biblioteci, centre de suport pentru studenți, săli de reședință și facilități de agrement. În toamna anului 2016, am întâmpinat un număr record de studenți în campusul nostru din Phoenix și intenționăm să extindem populația studenților și facilitățile din campus care merg înainte. Universitatea noastră continuă, de asemenea, să găzduiască comunitățile în creștere de studenți online și de seară. Avem zeci de mii de studenți online care frecventează cursuri din întreaga lume. La rândul nostru, ne perfecționăm în mod constant platformele digitale pentru a furniza experiența extraordinară a campusului GCU la setările virtuale. De asemenea, construim locații suplimentare în campus pentru a ajuta elevii cu normă întreagă și de seară să participe la clasă mai aproape de casă. "Nou" este infuzat în întregul campus în creștere al GCU. În toamna anului 2016, am terminat construcția pe o clădire tehnică de ultimă generație de 173.447 metri pătrați, concepută pentru a se adapta numărului nostru crescând de studenți care studiază în STEM majors. Am deschis, de asemenea, trei noi clădiri de apartamente în campus pentru elevii de clasă superioară. Ca parte a inițiativei noastre de a adăuga 10 noi spații sportive în campus în următorii doi ani, am dezvăluit noul stadion GCU de 6.000 de locuri în toamna anului 2016, acasă la echipele noastre de fotbal din NCAA Division I. GCU sa extins și în afara campusului pentru a include proprietăți noi. Hotelul GCU este situat aproape de campus și oferă tarife de cazare la prețuri accesibile și camere renovate - locul perfect pentru familii care stau la vizita la student. Restaurantul Canyon 49 Grill, situat în hotel, oferă un hangout local perfect, cu mâncăruri delicioase, o atmosferă prietenoasă cu familia și o mulțime de spirit și ospitalitate Lope. Explorați hotelul GCU vizitând gcuhotel.com; faceți clic pe Dining pentru a naviga în meniul Canyon 49 Grill. Compania de băuturi Grand Canyon, de asemenea, situată în hotel și în campus, oferă băuturi gourmet, inclusiv cafea, ceai și băuturi de specialitate.

Experiența studenților la GCU

La GCU, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o experiență completă în colegiu, de la atletism NCAA Division I până la săli de reședință în stil suite, opțiuni de luat masa populare, evenimente distractive și cluburi și organizații. Studenții tradiționali, online și de seară sunt membri de aceeași valoare ai comunității noastre și beneficiază de acces complet la resursele și evenimentele campusului GCU.

Misiunea și viziunea GCU

Viziunea GCU este o universitate premier creștină, educând elevii să conducă și să servească. Misiunea Grand Canyon University pregătește cursanții să devină cetățeni globali, gânditori critici, comunicatori eficienți și lideri responsabili, oferind un curriculum academic bazat pe valori, din contextul patrimoniului nostru creștin.

Creștinismul mondial: absolvenții GCU vor putea să exprime aspecte ale viziunii creștine asupra lumii, care afectează valoarea și demnitatea umană, luarea deciziilor etice, disciplinele academice și vocația. "Căci există un singur Dumnezeu și există un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni, omul Hristos Isus". (1 Timotei 2: 5) Cetățeni globali: Cetățenii globali învață cu empatie, evită etnocentrismul și îmbrățișează realitatea că oamenii sunt diferiți. Ei apreciază o serie de perspective privind istoria, religia, sistemele de valori și multe alte aspecte ale vieții. Cetățenia globală înseamnă că prin înțelegerea altora, învățăm să înțelegem pe noi înșine. "Același Domn este Domnul tuturor și bogat binecuvântează pe toți cei care Îl cheamă". (Romani 10: 12b) Comunicatori eficienți: comunicatorii eficienți excelează în competența lingvistică, înțeleg modul în care cuvântul scris îi afectează pe ceilalți intelectual și emoțional și sunt provocați să recurgă la noi locuri și moduri de comunicare. "Cuvintele gurii mele și meditația inimii mele să fie plăcute înaintea ta, Doamne". (Psalmul 19:14) Liderii responsabili: Liderii responsabili se bazează pe realitatea lumii, acceptă consecințele alegerii și se străduiesc neegoist să-i ajute pe ceilalți să-și atingă cel mai înalt potențial prin conducerea servitorilor. "În schimb, oricine dorește să devină mare printre voi, trebuie să fie servitorul vostru". (Matei 20:26) Gânditori critici: Gânditorii critici lucrează pentru a stăpâni claritate și logică în gândire. Ei pun întrebări și urmăresc cunoașterea pentru a evita acceptarea orală a ideilor, căutând soluții mai degrabă decât locuiesc pe probleme. "Faceți tot ce este mai bun să vă prezentați lui Dumnezeu ca om aprobat, un muncitor care nu trebuie să se rușineze și care se ocupă corect de cuvântul adevărului". (2 Timotei 2:15)

href = "http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Grand Canyon University

Grand Canyon University Master of Education în consiliere școlară (IL) program pregătește persoane fizice cu o diplomă de licență să urmeze o carieră ca un consilier de o ... [+]

Grand Canyon University Master of Education în consiliere școlară (IL) program pregătește persoane fizice cu o diplomă de licență să urmeze o carieră ca un consilier de orientare școlară și să caute de certificare.

O diplomă de masterat reprezintă următorul pas pentru avansarea profesională în două domenii de impact - educație și consiliere. Completând acest grad, consilierii școlari se pot simți mai încrezători și devin competenți în a ajuta elevii să învingă obstacolele, în timp ce se pregătesc pentru următorul pas în călătoria lor educațională și își realizează visele de carieră.

Subiectele de curs includ teorii și modele de consiliere, abilități de consiliere, consiliere diversă din punct de vedere cultural, organizarea și administrarea unui program de consiliere școlară, consiliere în grup, viață și dezvoltare, consiliere pentru colegiu și carieră, metode de cercetare și evaluare a programelor, în consilierea școlară.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Specializați în nevoile unice ale copiilor mici cu abilități diverse de învățare, câștigând Masterul Educației în educația timpurie și educația specială timpurie. ... [+]

Programul inițial - conduce la licențierea inițială a profesorilor

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Câștigați gradul de educație specială pentru copilul dumneavoastră timpuriu

Specializați în nevoile unice ale copiilor mici cu abilități diverse de învățare, câștigând Masterul Educației în educația timpurie și educația specială timpurie. Proiectat pentru viitorii educatori cu o diplomă de licență într-un domeniu non-educațional, acest program duce la licențierea inițială a profesorilor.

Ajutați la satisfacerea cererii sporite de profesioniști specialiști din domeniul educației speciale, calificați și certificați. Acest masterat în programul de învățământ special pentru copiii de vârstă mică oferă studenților cursuri practice de pedagogie și metodologii, precum și studii aprofundate ale nevoilor psihologice, emoționale și de dezvoltare ale copiilor de vârstă mică.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Universitatea Grand Canyon Master of Education în Leadership educaționale, oferite prin Colegiul de Educație, vă oferă instrumentele necesare pentru a avansa în cariera t ... [+]

Program avansat pentru formarea profesională continuă

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Pregătiți-vă să deveniți un lider educațional

Universitatea Grand Canyon Master of Education în Leadership educaționale, oferite prin Colegiul de Educație, vă oferă instrumentele necesare pentru a avansa în cariera ta în cadrul conducerii educaționale. În plus, acești masterani on-line în gradul de conducere educațională vă ajută să înțelegeți și să vă pregătiți să folosiți practici profesionale și etice prin obiectivul unei viziuni creștine asupra lumii.

Dacă sunteți interesat să aplicați pentru acest masterat în programul de leadership educațional, trebuie să furnizați documentația experienței de predare verificate, deși acest program nu duce la licență profesor sau principal. Concepția consorțiului de licențiere a liderilor școlilor interstatale (ISLLC) și standardele consiliului constitutiv pentru liderul educației (ELCC) formează baza acestui program aprobat la nivel regional și Arizona.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Îmbunătățiți-vă înțelegerea tineretului de la naștere până la opt ani în Master of Education (MEd) în programul de educație timpurie a copiilor. ... [+]

Programul inițial nu duce la licențierea inițială a profesorilor

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Pregătiți sugarii la prescolari pentru succesul academic

Îmbunătățiți-vă înțelegerea tineretului de la naștere până la opt ani în Master of Education (MEd) în programul de educație timpurie a copiilor. Oferit de Colegiul de Educație al GCU, acest program MEd în educația timpurie oferă o analiză aprofundată a dezvoltării alfabetizării, îndrumării și creșterii copiilor. Învățați conceptele pentru a vă îmbunătăți predarea și învățarea în îngrijirea copiilor din secolul 21, preșcolari și școli elementare.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Deveniți un educator expert, avocat și lider cu Master of Education în Educație timpurie și învățământ preșcolar de învățământ special de gradul la Universitatea Grand Ca ... [+]

Programul inițial nu duce la licențierea inițială a profesorilor

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Conduceți educația specială pentru copiii excepționali

Deveniți un educator expert, avocat și lider cu Master of Education în Educație timpurie și învățământ preșcolar de învățământ special de gradul la Universitatea Grand Canyon (GCU). Acest program vă permite să ajutați fiecare elev să-și dezvolte potențialul maxim, în timp ce pledoarie la nivel de școală și raional pentru copiii cu abilități diverse.

Pătrundeți în domeniul cererii înalte a educației speciale timpurie ca absolvent al acestui program de masterat, dotat cu pedagogie și metodologii de bună practică, precum și cu experiență în nevoile psihosociale și familiale ale copiilor excepționali.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Persoanele cu o dorință de a preda și o diplomă de licență în afara educației pot dobândi abilitățile și cunoștințele pentru a conduce săli de clasă elementare. Cu un cur ... [+]

Programul inițial - conduce la licențierea inițială a profesorilor

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Câștigați licența de predare pentru primii-al optulea grederi

Persoanele cu o dorință de a preda și o diplomă de licență în afara educației pot dobândi abilitățile și cunoștințele pentru a conduce săli de clasă elementare. Cu un curriculum aprobat de către Consiliul de Stat Arizona de Educație, Maestrul nostru de Educație (MEd) în Educație Elementară vă pregătește pentru a obține licența dvs. inițială profesor. Oferite online de către Colegiul de Educație, acești maeștri în programul de învățământ elementar oferă formarea și aplicația care vă ajută să angajați și să gestionați tineretul în comunitățile de învățare din secolul XXI.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
30 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Programul Master of Education în Educație Specială (ITL) al Grand Canyon University este conceput pentru profesioniștii din domeniul educației cu o pasiune de a lucra cu ... [+]

Programul Master of Education în Educație Specială (ITL) al Grand Canyon University este conceput pentru profesioniștii din domeniul educației cu o pasiune de a lucra cu copii K-12 care au dizabilități ușoare până la moderate; absolvenții acestui program pot solicita licență inițială de predare.

Cursurile sunt facilitate de experți în domeniu, care incorporează în curriculum cunoștințele și experiența lor în domeniul învățării, afectivităților emoționale, comportamentale, fizice și cognitive. Acest program este conceput astfel încât absolvenții să aibă pregătirea de a influența populațiile cu nevoi speciale și să implementeze planuri de învățare personalizate personalizate pentru diferitele nevoi de învățare.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Dezvoltați călătoria de învățare pentru tineri de la naștere până la opt ani în Master of Education (MEd) în programul de educație timpurie a copiilor. ... [+]

Programul inițial - conduce la licențierea inițială a profesorilor

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Pregătiți sugarii la prescolari pentru succesul academic

Dezvoltați călătoria de învățare pentru tineri de la naștere până la opt ani în Master of Education (MEd) în programul de educație timpurie a copiilor. Oferite de Colegiul de Educație al Universității Grand Canyon (GCU), acești maeștri din programul de educație timpurie oferă o largă orientare în predare. Dezvoltați dezvoltarea copilului și intervențiile timpurii pentru copii de la naștere până la pre-K și stăpâniți cunoștințele necesare pentru licențierea dvs. de predare K-3.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Îmbunătățiți-vă și reîmprospătați cunoștințele de conducere în clasa elementară și de gimnaziu cu Masterul de învățământ elementar acreditat la nivel regional. Acest prog ... [+]

Programul inițial nu duce la licențierea inițială a profesorilor

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Rafinați-vă abilitățile de predare pentru sălile de clasă întâi prin clasa a opta

Îmbunătățiți-vă și reîmprospătați cunoștințele de conducere în clasa elementară și de gimnaziu cu Masterul de învățământ elementar acreditat la nivel regional. Acest program de învățământ elementar, oferit de Colegiul de Educație al Universității Grand Canyon, este destinat profesioniștilor licențiați pentru a le ajuta să perfecționeze metodele de instruire și să-și extindă înțelegerea conținutului avansat. Curriculumul riguros funcționează pentru a vă dezvolta într-un educator informat, pregătit să răspundă cerințelor diferite ale setărilor școlare tradiționale și netradiționale.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
21 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

... [+]

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Advance cariera ta cu un master în învățământul secundar

Masterul de învățământ secundar al Universității Grand Canyon (GCU) a fost conceput pentru a vă pregăti pentru a deveni un cadru didactic licențiat de juniori sau de liceu. Oferit prin Colegiul de Învățământ, acest consiliu de stat acreditat și Arizona de Stat de Educație-master aprobat în programul de învățământ vă pregătește pentru ocuparea forței de muncă oriunde este necesară o licență, inclusiv școlile publice și private.

Cu accent pe tehnologia și diversitatea în clasă, învățați să combinați subiecți de clasa a șasea până la clasa a XII-a (engleză, studii sociale, istorie și psihologie) cu o varietate de metode și strategii de predare a secolului 21, pentru a îmbunătăți rezultatele studenților.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

... [+]

Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară

Programele de seara Grand Canyon University a satisface cerințele profesioniștilor care lucrează care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Programul Master of Education in Special Education (NITL) al Grand Canyon University este un program inițial de licențiere care pregătește candidații pentru o carieră în ... [+]

Programul Master of Education in Special Education (NITL) al Grand Canyon University este un program inițial de licențiere care pregătește candidații pentru o carieră în educație specială, cu accent pe studenții K-12 cu dizabilități ușoare până la moderate.

Acest program își propune să ajute elevii absolvenți să stăpânească cunoștințele și să cultive abilitățile necesare pentru a sprijini dezvoltarea copiilor excepționali și a elevilor de înaltă calificare. Oferită de Colegiul de Educație, curriculumul său riguros învață cum să adapteze strategiile de instruire pentru a satisface fiecare student al programului individualizat de educație (IEP), în timp ce se bazează pe punctele forte pe care un profesor le posedă deja. Acest program îi ajută pe cadrele didactice să-și sporească familiaritatea cu dizabilități ușoare până la moderate, avansând expertiza în evaluarea, intervenția și planificarea tranziției. Acest program nu duce la licențierea de predare.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Universitatea Grand Canyon Master of Education în Administrarea Educației a fost creat pentru cei care sunt interesați în urmărirea licenței unui director și care lucreaz ... [+]

Program avansat pentru licențiere principală

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Câștigați masteratul în administrația educațională

Universitatea Grand Canyon Master of Education în Administrarea Educației a fost creat pentru cei care sunt interesați în urmărirea licenței unui director și care lucrează în administrația educațională în pre-K prin 12 setare. Oferite prin Colegiul de Învățământ, acești maeștri în gradul de administrare a învățământului vă ajută să învățați practici profesionale și etice, așa cum sunt văzute prin obiectivul unei viziuni creștine asupra lumii.

În gradul de masterat în programul de administrare a educației online, participați la un stagiu, împreună cu experiența practică și de teren. Aceste oportunități vă oferă o aplicare practică a obiectivelor și competențelor de învățare ale programului. Prin această aplicație practică, devii bine pregătit pentru a continua posturile de învățământ după absolvire. Concepția Consorțiului de licențiere pentru conducătorii școlilor interstatale (ISLLC) și standardele consiliului de conducere educațională (ELCC) constituie fundamentul acestui program aprobat la nivel regional și aprobat de Arizona.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Grand Canyon University

Universitatea Grand Canyon Master of Arts în comunicare, cu un accent în educație program de gradul oferă studenților care au o pasiune pentru comunicare cu posibilitatea ... [+]

Universitatea din Grand Canyon Master of Arts în comunicare cu un accent în educație Program de gradul oferă studenților care au o pasiune pentru comunicare cu posibilitatea de a urmări o carieră în predare.

Acest masterat în programul de comunicare, oferit de Colegiul de Științe Umaniste și Sociale, pregătește studenții să predea cursuri de licență la o instituție de doi ani sau patru ani, specializată atât în ​​campus tradițional și modalități on-line. Elevii se vor angaja într-un echilibru al conținutului de comunicare și al pedagogiei cu scopul de a câștiga experiență în înțelegerea, demonstrarea și predarea eficientă a tuturor aspectelor comunicării. Acest program post-secundar al profesorilor de comunicare formează studenții în gânditori critici care examinează rolul și impactul comunicării asupra culturii și societății. Diferitele tipuri de comunicare se referă la comunicarea interpersonală și relațională, strategică, interculturală și media.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Arts în Leadership creștin este un program unic multidisciplinar conceput pentru cei care doresc să conducă ca creștini într-o varietate de biserică, minister ș ... [+]

Master of Arts în Leadership creștin este un program unic multidisciplinar conceput pentru cei care doresc să conducă ca creștini într-o varietate de biserică, minister și alte setări.

Oferit de Seminarul Teologic din Grand Canyon, acest program de gradul de conducere creștină vă echipează din punct de vedere academic, spiritual și profesional pentru a naviga în provocările conducerii secolului XXI. Îmbunătățiți abilitățile și cunoștințele administrative. Transformați-vă biserica sau comunitatea locală prin dezvoltarea eficacității ca lider corporativ sau comunitar. Intrați în Seminarul Teologic Grand Canyon și învățați practicile de dezvoltare a conducerii creștine necesare pentru ai îndruma pe alții cu înțelepciune în contexte bisericești și comunitare.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Învățați să construiți și să implementați programe de învățământ la nivel de clasă, școală, județ și stat cu Master of Arts în Curriculum și Instrucțiuni. ... [+]

Program avansat pentru formarea profesională continuă

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Câștigați Master of Arts în curriculum și instruire

Învățați să construiți și să implementați programe de învățământ la nivel de clasă, școală, județ și stat cu Master of Arts în Curriculum și Instrucțiuni. Instructorii licențiați K-12 pot dobândi abilitățile de a deveni lideri de instruire printr-o combinație de cursuri, experiențe de cercetare și de clasă. Oferit de Colegiul de Educație al Universității Grand Canyon, acest program pune accentul pe o abordare a practicanților în domeniul dezvoltării, predării și evaluării curriculumului.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Arts în istorie, cu un accent în educație program de gradul pregătește elevii să predea cursuri de licență atât pentru campus și modalități on-line de la instit ... [+]

O Maestru de Arte în Istorie cu un accent în educație Programul de gradul pregătește elevii pentru a preda cursuri de licență pentru ambele campus și modalități on-line la instituțiile de doi ani sau de patru ani.

Oferite de Colegiul de Științe Umaniste și Științe Sociale de la Grand Canyon, acest masterat în programul de istorie echilibrează conținutul istoriei cu pedagogia pentru a oferi o cale de obținere a unei pregătiri avansate în domeniile istoriei și educației. Elevii vor identifica tehnici de clasă și diferite aspecte ale practicilor pedagogice solide la nivel universitar. Demonstrarea înțelegerii evenimentelor istorice majore, a temelor, a narațiunilor, a argumentelor și a interpretărilor va pregăti studenții să exceleze în predarea subiectului. Acest Master of Arts în istorie, cu un accent în educație program de studii este o oportunitate excelentă pentru cei pasionați de predare, cu un interes puternic și curiozitate pentru istorie, de asemenea. Elevii vor analiza faptele esențiale și semnificația evenimentelor istorice, vor evalua evoluțiile culturale și vor urmări diverse istorii politice, economice sau militare din întreaga lume.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Masterul online de arte în lectură, cu accent pe educația elementară, oferit de Colegiul de Educație, se aliniază cu standardele Asociației Internaționale de Literație pe ... [+]

Program avansat pentru formarea profesională continuă

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Câștigați Master of Arts în Reading Online

Standardele de stat și federale de educație au crescut necesitatea profesorilor calificați care pot îmbunătăți calitatea citirii pentru clasele K-8. Masterul online de arte în lectură, cu accent pe educația elementară, oferit de Colegiul de Educație, se aliniază cu standardele Asociației Internaționale de Literație pentru a pregăti specialiști și intervenționiști pentru a răspunde provocărilor globale ale dezvoltării alfabetizării. Curriculumul riguros servește comunității, oferind diversității studenților accesul echitabil la educația de înaltă calitate, cu o fundație de alfabetizare.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Pregătiți adolescenții cu abilitățile de literație necesare pentru colegiu sau pentru o carieră viitoare. Masteratul de arte din Grand Canyon în lectură, cu accent pe edu ... [+]

Program avansat pentru formarea profesională continuă

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Câștigați Master of Arts în Reading Online

Pregătiți adolescenții cu abilitățile de literație necesare pentru colegiu sau pentru o carieră viitoare. Masteratul de arte din Grand Canyon în lectură, cu accent pe educația secundară, oferit de Colegiul de Educație, se aliniază standardelor Asociației Internaționale de Literație și pregătește specialiști pentru cerințele de dezvoltare a studenților. Curriculumul riguros servește școlilor și districtelor, oferind diverselor elevi un acces echitabil la o educație de înaltă calitate, cu o fundație de alfabetizare.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Arts în limba engleză a Universității Grand Canyon, cu program de accent în educație, pregătește studenții să predea cursuri de licență la instituții de învățăm ... [+]

Universitatea din Grand Canyon Master of Arts în limba engleză, cu un accent în educație Program de gradul pregătește elevii să predea cursuri de licență la instituțiile de învățământ superior de doi ani sau patru ani atât pentru campus, cât și pentru modalitățile online.

Oferit de Colegiul de Științe Umaniste și Științe Sociale, acest program este o oportunitate excelentă pentru cei care au o pasiune pentru scriere și literatură și aspiră să împărtășească pasiunea lor cu elevii prin predare. Elevii vor obține o pregătire avansată în domeniul limbii engleze pentru a face o diferență în clasa de studenți. Competențele principale ale acestui program includ pedagogia la nivel universitar, predarea scrisului și literatura, practica scrisului profesional și teoriile de scriere și retorică. Cu o fundație de arte liberale, acest program studiază practicile pedagogice bazate pe cercetare, cum ar fi proiectarea curriculară strategică și colaborativă, diverse teorii ale învățării adulților și integrarea tehnologiei într-un mediu de învățământ la distanță. Programul se deplasează pentru a dezvolta studenții în lideri educaționali care sunt calificați să implementeze aceste practici pentru a influența rezultatele studenților.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Maestrul de Arte din cadrul Ministerului Creștin oferă cel mai bun curs de formare teologică persoanelor care răspund chemării lui Dumnezeu de a sluji Bisericii. ... [+]

Maestrul de Arte din cadrul Ministerului Creștin oferă cel mai bun curs de formare teologică persoanelor care răspund chemării lui Dumnezeu de a sluji Bisericii. Intrați în Seminarul Teologic Grand Canyon și primiți pregătirea intelectuală, spirituală și profesională necesară pentru slujirea Evangheliei fructuoasă și transformatoare. Seminarul Teologic de la Grand Canyon a proiectat un program avansat de studii înrădăcinat în fundațiile biblice, pentru miniștri și pastori asistent care slujesc pe bază de bisexualitate cu normă întreagă, cu normă parțială, bi-vocațională sau de laici. Să vă adânciți profund în Cuvântul lui Dumnezeu pe măsură ce creșteți în cunoașterea doctrinei și a celor mai bune practici pentru lucrare, care este eficientă și transformatoare.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Transformați eficacitatea serviciului dumneavoastră în tineret, copii, familii și congregații cu Master of Arts în Ministerul Tineretului și Familiei. ... [+]

Transformați eficacitatea serviciului dumneavoastră în tineret, copii, familii și congregații cu Master of Arts în Ministerul Tineretului și Familiei. Seminarul Teologic de la Grand Canyon oferă acest program de ministere pentru miniștri, pastori asistați, miniștri de familie sau conducători para-biserici care au pasiune pentru ucenicie în fiecare etapă a dezvoltării umane.

Pasați-vă în comunitatea noastră plină de spirit și învățați să construiți o slujire puternică și transformatoare care schimbă viețile. Vorbiți cu nevoile specifice ale tinerilor și familiilor cu o lucrare centrat pe Evanghelia lui Isus Hristos.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Maestrul de Arte din Ministerul Urban este conceput pentru liderul creștin cu o inimă de serviciu dincolo de zidurile bisericii. Programul unic al Seminarului Teologic al ... [+]

Maestrul de Arte din Ministerul Urban este conceput pentru liderul creștin cu o inimă de serviciu dincolo de zidurile bisericii. Programul unic al Seminarului Teologic al Grand Canyon pregătește pastori, miniștri și lideri nonprofit să aducă serviciul asemănător lui Hristos cu medii urbane ritmate.

Învățați să contextualizați mesajul creștin pentru secolul 21 fără a compromite integritatea Evangheliei. Acest program reprezintă o experiență optimă pentru cei care doresc să efectueze activități de informare și de slujire pentru omologii bisericii urbane sau să înceapă un minister nonprofit într-un mediu urban.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Dacă sunteți un profesor actual și câștigați Master of Arts în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL), veți fi calificat să predați limba engleză stud ... [+]

Program avansat pentru formarea profesională continuă

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Câștigați masteranzii în TESOL

Dacă sunteți un profesor actual și câștigați Master of Arts în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL), veți fi calificat să predați limba engleză studenților din alte țări și culturi. Puteți, de asemenea, să avansați în poziții de conducere educaționale și TESOL, deoarece districtele școlare din secolul 21 devin mai diverse din punct de vedere cultural. Ocuparea în limba engleză a limbii engleze este de așteptat să crească în următorii zece ani.

În acest Master în programul de studii TESOL, vi se oferă diferite oportunități de aplicare a conceptelor, teoriilor și cercetării, în special într-o practică TESOL care vă ghidează prin experiențe bazate pe observații și practici. Această practică vă cere să aveți acces la o școală de școală PK-12 cu studenți ESL, pentru a vă completa cursurile de practică și programele. Acreditat la nivel regional MA în TESOL online, oferit prin Colegiul de Educație al Universității Grand Canyon, este aliniat la Consorțiul Interstatal pentru evaluarea și susținerea profesorilor și la standardele de recunoaștere a programelor inițiale TESOL în educația profesorilor PK-12 ESL.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Arts în tulburările de spectru autism (ASD), oferit de Colegiul de Educație al Universității Grand Canyon, oferă o analiză intensă a învățării pe bază de creier ... [+]

Program avansat pentru formarea profesională continuă

Oferit de: Colegiul de Educație

Prezentare generală

Concentrați-vă pe tulburările spectrului autismului (ASD)

Deoarece prevalența tulburărilor din spectrul autismului continuă să crească, este imperativ să se adopte o cunoaștere aprofundată a dezvoltării neurologice și a analizei comportamentului aplicat. Master of Arts în tulburările de spectru autism (ASD), oferit de Colegiul de Educație al Universității Grand Canyon, oferă o analiză intensă a învățării pe bază de creier și a îmbunătățirii calificărilor. Printr-o combinație de aplicații, teorie și cercetare, educatorii specialiști licențiați se pregătesc să răspundă cerințelor de predare și de tehnici de master care îmbunătățesc rezultatele studenților ASD.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Grand Canyon University

Universitatea Grand Canyon Master of Science în programul de management al tehnologiei informației este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții de conducere în ... [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Urmați pasul următor în cariera dvs. IT Universitatea Grand Canyon Master of Science în programul de management al tehnologiei informației este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții de conducere în tehnologia informației. Masterat în programul de management al tehnologiei informației constă într-un amestec unic de cursuri de management care vă va oferi cunoștințele de afaceri necesare pentru a gestiona funcțiile tehnologiei informației într-o gamă largă de industrii.

Dacă aveți experiență sau experiență în domeniul tehnologiei informației și doriți să faceți următorul pas în cariera dvs., acest SM în programul de management al tehnologiei informației este pentru dvs. Masterat în managementul tehnologiei informației acoperă o gamă largă de subiecte în domeniile funcționale ale afacerii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, comportamentul organizațional și managementul strategic, precum și subiecte tehnologice, inclusiv securitatea informațiilor și managementul riscului, inovația în tehnologia informației și gestionarea datelor, analiza proceselor de afaceri și managementul proiectelor IT. Veți avea ocazia de a sintetiza și de a practica ceea ce ați învățat pe tot parcursul programului prin inițierea unui proiect IT aplicat. Proiectul dvs. se va concentra pe soluții IT și de management al sistemelor pentru a satisface nevoile de afaceri contemporane, cu accent pe gandirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor aplicabile în organizațiile contemporane de afaceri IT.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Cu un master de administrație publică cu accent pe guvern și politică de la Colegiul de Științe Umaniste și Științe Sociale din Grand Canyon, puteți învăța să aplicați ab ... [+]

Oferit de: Colegiul de Științe Umaniste și Științe Sociale

Prezentare generală

Rezolvați provocările privind politica publică Cu un master de administrație publică cu accent pe guvern și politică de la Colegiul de Științe Umaniste și Științe Sociale din Grand Canyon, puteți învăța să aplicați abilități administrative în domeniile leadershipului, dezvoltării capitalului uman, politicii și guvernării în guvern, nonprofit și comunitate arene.

Sunteți provocați să identificați și să oferiți soluții pentru problemele unice cu care se confruntă astăzi organizațiile din sectorul public. Se examinează relațiile dintre nivelurile federale, statale și municipale ale guvernului, precum și istoria federalismului american și concurența între nivelurile și ramurile guvernului.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Prezentare generală ... [+]

Prezentare generală

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
Part time
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Sprijiniți-vă călătoria spre leadershipul afacerilor cu abilități avansate în operațiuni și management funcțional. Master of Business Administration Master of Business Ad ... [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Îmbunătățiți afacerea acumen cu un MBA și MS în leadership Sprijiniți-vă călătoria spre leadershipul afacerilor cu abilități avansate în operațiuni și management funcțional. Master of Business Administration Master of Business Administration (MBA) și Master of Science în Leadership (MSL), vă oferă posibilitatea de a combina principiile de finanțe, economie și marketing cu valorile de conducere slujitor. Oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo, acest program este perfect potrivit pentru profesioniștii care lucrează.

Curricula în acest MBA / MS în programul de conducere on-line cuprinde o varietate de cursuri relevante pentru afaceri de zi cu zi. Cursurile urmează o evoluție logică: Sunteți expus la fundamentele studiilor la nivel de absolvent înainte de a vă angaja pe zona principală de concentrare. În medii de învățare mici, academice, discutați puterea politicii și a influenței, în plus față de gestionarea operațiunilor cu facultatea de experți și practicienii de afaceri.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Într-o cohorta de seara, vei progresa prin programul tau cu aceiasi colegi de cariera, oferind o oportunitate de a retea si de a dezvolta relatii care merg dincolo de ... [+]

Într-o cohorta de seara, vei progresa prin programul tau cu aceiasi colegi de cariera, oferind o oportunitate de a retea si de a dezvolta relatii care merg dincolo de sala de clasa. Clasele încep frecvent în diverse locații, inclusiv campusul nostru principal.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Informatica în domeniul sănătății reprezintă o disciplină rapidă care oferă noi frontiere care necesită o conducere inovatoare. Tehnologia emergentă oferă o înțelegere a ... [+]

Despre

Informatica în domeniul sănătății reprezintă o disciplină rapidă care oferă noi frontiere care necesită o conducere inovatoare. Tehnologia emergentă oferă o înțelegere a valorii informației în domeniul sănătății și a modului în care aceasta poate reduce costurile îngrijirii sănătății, crește accesul și siguranța pacienților și îmbunătățește calitatea serviciilor medicale. Maestrii în domeniul informaticii de sănătate de la Colegiul de Nursing și Profesii de îngrijire a sănătății de la Grand Canyon University vă pot ajuta să utilizați tehnologia informației, atât hardware, cât și software, pentru o mai bună luare a deciziilor și rezultate mai bune ale pacientului.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Universitatea Grand Canyon Master of Science în programul de instruire Tehnologie este conceput pentru practicarea profesioniștilor de predare care au un interes în a dev ... [+]

Program avansat pentru formarea profesională continuă

Oferit de: Colegiul de Educație

Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Grand Canyon University Master of Science în programul Cyber ​​Security oferă studenților calificați în domeniul tehnologiei și securității posibilitatea de a se transfor ... [+]

Oferit de: Colegiul de Știință, Inginerie,

Prezentare generală

Protejați, protejați și gestionați un mediu virtual Grand Canyon University Master of Science în programul Cyber ​​Security oferă studenților calificați în domeniile tehnologiei și securității posibilitatea de a se transforma într-o carieră specializată în securitatea cibernetică. Fiind unul dintre puținele programe de securitate cibernetică din țară, programul de masterat al GCU îi pregătește pe elevi să utilizeze tehnici actuale, open source și avansate în criminalistica digitală, teste de penetrare, tehnici de evaluare a vulnerabilității și exploatare - împreună cu alte aplicații software și aplicații - sisteme, date, procese și persoane.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Îmbogățiți inovații antreprenoriale și organic să crească afacerea cu Master of Science în Leadership organizațional și gradul de antreprenoriat. ... [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Îmbunătățiți abilitățile cu MS în conducerea organizațională

Îmbogățiți inovații antreprenoriale și organic să crească afacerea cu Master of Science în Leadership organizațional și gradul de antreprenoriat. Oferit de Colegiul Colangelo de afaceri, să învețe strategii care conduc la o creștere de afaceri și de creștere a veniturilor. Acest masterat în programul de conducere organizațională se axează pe abordările de marketing și vânzări pentru a vă ajuta să crească produsul sau afacerea dvs.

În acest program de masterat în antreprenoriat, cursurile vă permit să adoptați abilitățile necesare dezvoltării, construirii și menținerii unui model de afaceri de succes pentru economia secolului XXI. Printr-un curriculum riguros, veți învăța comportamentele pentru a susține marketing și vânzări ale unui produs sau serviciu, folosind studiu bazate pe cercetare. Discuțiile conduse de facultate expert vă permit să dobândească o înțelegere mai aprofundată a conceptelor, cum ar fi dezvoltarea de client, de analiză și strategii de marketing bazate pe web.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo, acest program cuprinzător de absolvent MSA vă permite să vă dezvoltați abilitățile de raportare financiară, de impozitare și de a ... [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Câștigați un Master of Science în contabilitate (MSA) și pregătiți-vă pentru CPA Pregătiți-vă pentru o carieră avansată în contabilitate corporativă sau publică cu Master of Science în contabilitate al Universității Grand Canyon (GCU). Oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo, acest program cuprinzător de absolvent MSA vă permite să vă dezvoltați abilitățile de raportare financiară, de impozitare și de audit în timp ce vă pregătiți pentru examinarea CPA uniformă. Proiectat pentru studenții cu licență în contabilitate, această cale accelerată de învățare oferă o fundație solidă care încurajează practica juridică și etică pentru contabilii și managerii legați de politicile actului Sarbanes-Oxley (SOX).... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Universitatea Grand Canyon Master of Science în programul de management al tehnologiei informației este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții de conducere în ... [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Urmați pasul următor în cariera dvs. IT Universitatea Grand Canyon Master of Science în programul de management al tehnologiei informației este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții de conducere în tehnologia informației. Masterat în programul de management al tehnologiei informației constă într-un amestec unic de cursuri de management care vă va oferi cunoștințele de afaceri necesare pentru a gestiona funcțiile tehnologiei informației într-o gamă largă de industrii.

Dacă aveți experiență sau experiență în domeniul tehnologiei informației și doriți să faceți următorul pas în cariera dvs., acest SM în programul de management al tehnologiei informației este pentru dvs. Masterat în managementul tehnologiei informației acoperă o gamă largă de subiecte în domeniile funcționale ale afacerii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, comportamentul organizațional și managementul strategic, precum și subiecte tehnologice, inclusiv securitatea informațiilor și managementul riscului, inovația în tehnologia informației și gestionarea datelor, analiza proceselor de afaceri și managementul proiectelor IT. Veți avea ocazia de a sintetiza și de a practica ceea ce ați învățat pe tot parcursul programului prin inițierea unui proiect IT aplicat. Proiectul dvs. se va concentra pe soluții IT și de management al sistemelor pentru a satisface nevoile de afaceri contemporane, cu accent pe gandirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor aplicabile în organizațiile contemporane de afaceri IT.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în Psihologie, cu un accent în GeroPsychology este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii academic ... [+]

Master of Science în Psihologie, cu un accent în GeroPsychology este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii academice în domeniul psihologiei.

Geropsihologia este un domeniu specializat în psihologie, axat pe aspectele psihologice și neurologice ale îmbătrânirii. Student care urmează o diplomă de masterat cu accent în geropsihologie va aplica teorii și practici de cercetare pentru a conduce și a influența schimbarea îngrijire psihologică oferită persoanelor în vârstă.

Explorarea între corp și minte va fi explorată astfel încât să se poată prezenta intervenții care vor inspira schimbări pozitive. Subiectele de concentrare vor include asistența adulților în vârstă pentru a face față anxietății, depresiei și debitelor fizice asociate procesului de îmbătrânire. Absolvenții vor fi pregătiți să efectueze cercetări privind bolile legate de îmbătrânire, cum ar fi demența.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Masteratul de transformare a Grand Canyon University în consilierea creștină a utilizării substanțelor și a tulburărilor de dependență vă ajută să integrați valorile creș ... [+]

Când ați fost chemați să împărtășiți Cuvântul lui Dumnezeu în timp ce serviți indivizilor care se luptă cu dependența de droguri, este esențială o bază educațională puternică în principiile creștine, teoria psihologiei și practicile de consiliere.

Masteratul de transformare a Grand Canyon University în consilierea creștină a utilizării substanțelor și a tulburărilor de dependență vă ajută să integrați valorile creștine în practici profesionale de consiliere aplicabile tulburărilor de dependență.

Acest program de consiliere privind abuzul de substanțe este oferit de Colegiul de Științe Umaniste și Științe Sociale și include cursuri care vă permit să vă concentrați asupra consilierii cu privire la abuzul de substanțe și vă pregătește pentru o carieră ca consilier de dependență cu licență. În plus față de înțelepciunea biblică, explorați teoriile psihologice legate de dependență, evaluarea actuală și metodele de tratament și impactul culturii, familiei și altor influențe sociologice asupra dependentei. Sunteți furnizat cu pregătire cuprinzătoare și pregătire academică pentru a obține certificarea națională și licensure în Arizona ca un consilier de dependență.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în consilierea dependenței. Pe măsură ce societatea înțelege mai mult despre dependență, mai mulți oameni caută tratament și mai mulți infractori de dro ... [+]

Master of Science în consilierea dependenței. Pe măsură ce societatea înțelege mai mult despre dependență, mai mulți oameni caută tratament și mai mulți infractori de droguri sunt trimise mai degrabă la programe de tratament decât în ​​închisoare.

Ca urmare, se așteaptă ca cererea de consilieri pentru abuzul de substanțe să crească mult mai repede decât cererea pentru cele mai multe alte ocupații până în 2018. Acest program de nivel următor este conceput pentru a răspunde nevoilor cursanților care doresc să urmeze o carieră de consiliere profesionistă de dependență. Programul pregătește studenții pentru a trata abuzul de substanțe și tulburările de dependență. Cursurile oferă un sondaj cuprinzător al teoriilor de consiliere, consiliere în grup, aspecte sociale și culturale, psihofarmacologie, probleme de familie și multe altele. În plus, un stagiu supervizat oferă 150 de ore de contact de oportunitate pentru elev să își dezvolte abilitățile de consiliere. În multe state, o diplomă de master este necesară pentru cel mai înalt nivel de licențiere sau certificare. Absolvenții acestui program sunt pregătiți să îndeplinească cerințele academice pentru licențierea în Arizona ca și consilier asociat abuzului de substanțe cu licență (LASAC) și un consilier pentru abuzul de substanțe cu licență (LISAC). În plus, absolvenții de programe din majoritatea celorlalte state vor fi pregătiți din punct de vedere academic pentru a începe procesul de obținere a certificării și licențierii în statul lor de origine. Cerințele de licențiere și de certificare pot varia de la stat la altul. Este responsabilitatea elevului de a verifica cerințele în starea lor.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Programele de consiliere creștină transformatoare ale GCU creează o oportunitate de a integra principiile creștine într-o practică de consiliere profesională. Master of S ... [+]

Programele de consiliere creștină transformatoare ale GCU creează o oportunitate de a integra principiile creștine într-o practică de consiliere profesională.

Master of Science în consilierea creștină pregătește absolvenți pentru a servi clienții care caută servicii de consiliere cu elemente de credință creștină integrat. Programul oferă o bază solidă în cunoașterea biblică și înțelepciunea teologică, care pot fi aplicate într-un set de consiliere condus de client. Aceasta include explorarea sănătății spirituale, dezvoltarea și dezvoltarea personajului pentru consilier în viață și practică.

Învățătorii dezvoltă o înțelegere profundă a Evangheliei pentru a discuta aspecte relevante dintr-o perspectivă creștină. Programul îndeplinește cerințele academice stabilite de Consiliul Național pentru Consilierii Certified. Cursanții din alte state pot avea pregătirea academică pentru a începe procesul de a căuta certificarea și licențierea în statele lor respective. O diplomă de master în consiliere este necesară pentru a deveni licențiat în calitate de consilier în 48 de state, inclusiv Arizona. Dar, cerințele suplimentare pot varia de la stat la stat. Grade de acest program de gradul vor fi pregătite pentru a trata persoanele care suferă de handicap social, psihologic și emoțional. Elevii își pot concentra cariera de consiliere asupra unei varietăți de tulburări, cum ar fi comportamentul, sănătatea mintală, abuzul de substanțe, căsătoria și familia.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în Justiție Penală, cu un accent în aplicarea legii este conceput pentru studenții care doresc să extindă înțelegerea lor de lege, ordinea socială și ju ... [+]

Master of Science în Justiție Penală, cu un accent în aplicarea legii este conceput pentru studenții care doresc să extindă înțelegerea lor de lege, ordinea socială și justiție. Acest program este deosebit de potrivit pentru personalul din domeniul aplicării legii care dorește să avanseze în domeniul lor, precum și ofițeri de corecție, probațiune și eliberare condiționată; grefieri; și alți factori de decizie care abordează chestiuni legate de politica publică, cercetarea socială și administrarea justiției în sfera publică.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în justiția penală, cu un accent de Studii juridice este conceput pentru studenții care doresc să extindă înțelegerea lor de lege, ordinea socială și ju ... [+]

Master of Science în justiția penală, cu un accent de Studii juridice este conceput pentru studenții care doresc să extindă înțelegerea lor de lege, ordinea socială și justiție. Acest program pregătește, de asemenea, studenții pentru a lucra în fundații juridice în care se efectuează cercetări aprofundate privind problemele juridice și sociale.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Grand Canyon University Master of Science în programul de Leadership oferă studenților cu abilitățile de a dezvolta profesional și câștiga încrederea în sine în propria l ... [+]

Grand Canyon University Master of Science în programul de Leadership oferă studenților cu abilitățile de a dezvolta profesional și câștiga încrederea în sine în propria lor stiluri de conducere. Elevii învață să integreze o bază conceptuală pentru un rol de conducere executiv care pune accentul pe aplicarea imediată a abilităților de leadership etice și practice, precum și pe capacitatea de a crea, comunica și influența deciziile folosind abilități critice și abilități de rezolvare a problemelor, cercetare. Programul pune accentul pe stabilirea și menținerea relațiilor bazate pe competențe de comunicare intrapersonală și interpersonală pentru a conduce organizații diverse și globale.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în Leadership Organizațional și Antreprenoriat este conceput pentru a oferi liderilor de afaceri, intreprinzătorilor și antreprenorilor cunoștințele și ... [+]

Master of Science în Leadership Organizațional și Antreprenoriat este conceput pentru a oferi liderilor de afaceri, intreprinzătorilor și antreprenorilor cunoștințele și abilitățile de a se concentra o întreprindere asupra creșterii organice prin inovație, comercializarea inovațiilor rezultate și vânzarea și comercializarea ulterioară a produselor și serviciilor dezvoltat.

O gamă largă de subiecte legate de inovare, marketing și vânzări vor fi explorate, iar principiile dovedite de conducere a slujitorilor și de management bazat pe valori sunt perfuzate pe tot parcursul programului pentru a pregăti absolvenții să dezvolte și să cultive spiritul antreprenorial în cadrul organizațiilor lor. Elevii vor discuta formularea și executarea strategiilor de creștere în cadrul organizațiilor și cum să rămână competitivă pe o piață globală.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în Psihologie cu un accent în Psihologia Factorilor Umani este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expune ... [+]

Master of Science în Psihologie cu un accent în Psihologia Factorilor Umani este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii academice în domeniul psihologiei.

Factorii umani Psihologia este fuzionarea domeniilor psihologiei și ingineriei. Este disciplina științifică în cauză cu înțelegerea interacțiunilor dintre oameni și alte elemente ale unui sistem. Această profesie aplică cercetări, teorii, principii, date și alte metode de proiectare pentru a optimiza performanța generală a sistemului. Acest domeniu se străduiește să facă mai ușoară și mai sigură utilizarea tehnologiei și să îmbunătățească viața cotidiană.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în Psihologie, cu un accent în Psihologie organizațională este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau expunerea continuă ... [+]

Master of Science în Psihologie, cu un accent în Psihologie organizațională este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau expunerea continuă la nivel academic în domeniul psihologiei.

Programul se concentrează pe dezvoltarea gândirii critice și a calităților de conducere. Absolvenții cu aceste atribute pot avea impact asupra companiilor și organizațiilor care sunt interesate să-și facă mediile de lucru cele în care indivizii pot să prospere și să contribuie la obiectivele organizației.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în Psihologie, cu accent în Psihologie Generală este un program destinat persoanelor care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii academice în ... [+]

Master of Science în Psihologie, cu accent în Psihologie Generală este un program destinat persoanelor care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii academice în domeniul psihologiei.

Programul se concentrează pe dezvoltarea gândirii critice și a calităților de conducere. Absolvenții cu aceste atribute au impact asupra celor din jurul lor prin conducere, cercetare de acțiune și introducerea unor schimbări programatice ale comunității, indiferent dacă acționează din perspectiva profesorilor, practicienilor sau cercetătorilor.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în Psihologie cu un accent în Life Coaching este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii academice ... [+]

Master of Science în Psihologie cu un accent în Life Coaching este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii academice în domeniul psihologiei.

Coaching-ul pe viață este un domeniu în curs de dezvoltare care implică și integrează domenii de sociologie, psihologie și consiliere. Studenții care urmează o diplomă de masterat în Psihologie cu accent pe Coaching-ul de viață vor învăța abilitățile necesare pentru a ajuta pe alții să faciliteze schimbarea în viața lor și să includă tehnici și strategii legate de a ajuta pe alții să-și îndeplinească potențialul personal și profesional. Perspectivele de ocupare a forței de muncă în acest domeniu includ colaborarea cu o serie de indivizi, grupuri și organizații profesionale diverse. Construirea unei afaceri, utilizarea resurselor pentru schimbarea carierei, învățarea de a crea și a susține echilibrul în viața cuiva, precum și creșterea nivelului de motivare și creșterea nivelului de motivare sunt doar câteva dintre temele pe care absolventul acestui program le va stăpâni. Temele importante din acest domeniu includ strategii avansate de construire a relațiilor și comunicare, identificarea cognițiilor maladaptive, explorarea teoriilor și a modelelor de leadership eficient, interviuri și tehnici observaționale, precum și analiza datelor. Programul pregătește absolvenți pentru o profesie neautorizată, ajutând la terminarea programului.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în Psihologie, cu un accent în psihologia criminalistică este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expuner ... [+]

Master of Science în Psihologie, cu un accent în psihologia criminalistică este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii academice în domeniul psihologiei. Programul oferă un studiu cuprinzător, riguros și analitic al crimelor și al răspunsurilor societății la aceasta. Se pune accentul pe aplicarea teoriilor și metodelor de cercetare în dezvoltarea de inițiative, politici și practici. Elevii vor dezvolta o înțelegere și dezvoltare puternică a eticii justiției penale, aspecte ale diversității, gândirii critice, abilităților analitice și conducerii.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Master of Science în Psihologie cu un accent în psihologia sănătății este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii aca ... [+]

Master of Science în Psihologie cu un accent în psihologia sănătății este un program destinat persoanelor fizice care doresc promovarea și / sau continuarea expunerii academice în domeniul psihologiei. Gradul de masterat cu accent pe psihologia sănătății se concentrează asupra factorilor psihologici, biologici și sociali care influențează sănătatea și boala. Elevii care urmează o diplomă de master cu accent pe Psihologia Sănătății vor ajuta indivizii sau grupurile în prevenirea bolilor și promovarea comportamentelor sănătoase.

Teoria și practicile de cercetare vor fi prezentate pentru a pregăti absolvenții să conducă și să influențeze schimbarea sănătății în rândul diverselor comunități. Explorarea între corp și minte va fi explorată astfel încât să poată fi prezentate intervenții care vor inspira schimbări pozitive. Stresul, alimentația, abordările complementare și alternative medicale, tulburările de alimentație, complianța medicală și gestionarea durerii sunt subiecte de interes, care vor fi explorate în ceea ce privește modul în care acestea afectează sănătatea și boala. Absolvenții vor fi pregătiți să desfășoare activități de cercetare și să lucreze într-o varietate de setări, inclusiv spitale, universități, corporații private, instituții guvernamentale, agenții private și clinici de sănătate.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Grand Canyon University Master of Science în Sănătate Mintală și Wellness cu un accent în programul de gradul Ministerul creștin oferă o fundație în cunoașterea biblică ș ... [+]

Grand Canyon University Master of Science în Sănătate Mintală și Wellness cu un accent în programul de gradul Ministerul creștin oferă o fundație în cunoașterea biblică și înțelepciunea teologică pentru studenții care doresc să urmeze ministerul în sănătatea mintală și să servească ca un lucrător creștin orientat spre wellness.

Veți dezvolta o înțelegere aprofundată a Evangheliei pentru a discuta aspecte relevante dintr-o perspectivă creștină. Explorarea sănătății spirituale, a creșterii, a dezvoltării personajului și a naturii umane vă va oferi cunoștințe în viață și practică pentru a ajuta persoanele care caută sprijin și încurajare într-un cadru creștin. Această diplomă creștină nu conduce la licențiere.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Universitatea Grand Canyon Master of Science în Sociologie cu un accent în educație pregătește studenții pentru predarea cursurilor de licență la instituția de 2 ani sau ... [+]

Universitatea din Grand Canyon Master of Science în Sociologie cu accent pe educație Pregătește studenții pentru a preda cursuri de licență la instituțiile cu durata de 2 ani sau 4 ani, atât în ​​modalități on-line, cât și on-line.

Echilibrarea conținutului sociologiei cu pedagogia și tehnicile de clasă, acest program unic oferă o cale de a obține o pregătire avansată în domeniul sociologiei, satisfăcând în același timp cerințele pentru dezvoltarea profesională continuă. Absolvenții acestui program vor fi capabili să îndeplinească cerințele de curs absolvent necesare pentru oportunitățile de predare la nivel post-secundar.

Min. Educaţie ... [-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Location address
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Social Media
Location address
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Social Media
Location address
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Social Media