Graceland University - Independence Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Graceland este o comunitate dedicată învățământului superior excepțional

Suntem întemeiați în artele liberale și dedicat furnizării nevoilor academice progresive ale studentului din secolul XXI.

Fondată în 1895 și sponsorizată de Comunitatea lui Hristos, Universitatea Graceland este mai mult decât o simplă școală. Este o comunitate de persoane pasionante, grijulii și dedicate, care își pun relațiile cu elevii pe primul loc. Rețeaua activă de studenți Graceland ajunge cu mult peste timpul studenților în campus.

locaţii

Campusul Lamoni: campusul principal, rezidențial, este situat în Lamoni, Iowa, la aproximativ o oră sud de Des Moines. Este un campus frumos, primitor, care se întinde pe 170 de acri pe dealurile rulante din sudul Iowa. Complexul nostru sportiv are un teren de fotbal artificial cu gazon, o pistă în aer liber de calitate olimpiadă și un complex de fotbal cel mai bun în conferință. Centrul Helene pentru Arte Vizuale este invidia altor școli, iar Sala de Știință și Tehnologie Resch oferă facilități superbe și echipamente standard pentru industrie. Centrul nostru regional de arte spectacole, Shaw Center are un auditorium de 500 de locuri, o sală de recital de 100 de locuri, un teatru de cutii negre complet personalizabile, un hol și un atrium frumos frumos și un amfiteatru uimitor în aer liber. Patruzeci și opt de apartamente studențe deschise în toamna anului 2011 la marginea campusului și recent renovat și extins Newcom Student Union are o sală de joc dedicată, laborator de calculatoare și un spațiu extins de întâlnire a studenților.

Campusul Independenței: Campusul nostru pentru independență este situat în Independența, Missouri și găzduiește școala Graceland's Nursing și Community of Christ Seminary. Programele online ale Graceland sunt operate pe IC, care a fost deschisă în 1969. Facilitatea pentru studenți, 55.000 de metri pătrați este dotată cu instrumente de învățare de ultimă oră și resurse, inclusiv o rețea wireless completă, laborator de abilități de asistență medicală dotat cu camere de înregistrat demonstrații de redare și o bibliotecă de asistență premiată. IC oferă, de asemenea, programe de educație pentru profesori și de afaceri.

Programe online: Graceland a fost un pionier în învățarea la distanță, cu zeci de ani de experiență oferind educație de excepție în confortul caselor studenților. În 2000, Graceland s-a mutat la o metodă de livrare pur online pentru mai multe programe: un Master of Science in Nursing, un RN to BSN, un RN to MSN "bridge", un Bachelor of Arts în Health Care Management și un Doctor of Nursing Practice.

Professor lecturing at the front of a class

Viziune, misiune, valori

Universitatea Graceland educă studenții pentru studii avansate, pentru cariere productive și pentru vieți bogate. Corpul său de studenți este un grup țintit, totuși divers, care include persoane de diferite vârste, medii și origini naționale care împărtășesc un angajament pentru învățare. Curriculumul său, ferm înrădăcinat în tradiția artelor liberale și sporit de experiențele practice orientate în carieră, afirmă diferite stiluri de învățare și pregătește elevii pentru a deveni profesioniști competenți. Facultatea sa de înaltă calificare excelează în predare și se implică în activități academice, creative și profesionale. Împreună cu administrația și personalul, le pasă profund studenților.

Graceland oferă un mediu de învățare atât pentru rezidențial, cât și pentru studentul nerezidențial care alimentează creșterea personală. Programul său provocator academic accentuează bucuria învățării pe tot parcursul vieții, rigoarea disciplinei intelectuale și relația ambelor cu o viață profesională și personală satisfăcătoare. Mărimea sa favorizează îngrijorarea autentică pentru individ, oferind în același timp părtășie și un sentiment de apartenență. Pentru studentul rezidențial, bogatul său program co-curricular de grupuri de interes, atletism, guvernul studențesc, viață rezidențială și activități de agrement oferă oportunitatea de a dezvolta abilități interpersonale, relații, creativitate și leadership.

Pe baza valorilor creștine ale demnității umane, respectului reciproc și responsabilității sociale, Graceland salută persoane de toate credințele. Sprijină în mod activ sfatul denumirii sale sponsorizate, Comunitatea lui Hristos, pentru a „căuta învățarea chiar și prin studiu, dar și prin credință” și oferă într-adevăr o expresie tangibilă a angajamentului bisericii pentru urmărirea deschisă și gratuită a cunoașterii prin învățământul superior.

Graceland promovează oportunitatea, dreptatea și pacea mondială prin acțiuni practice și vizionare.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Viziune

Universitatea Graceland va deveni un lider educațional recunoscut, care inspiră și împuternicește persoanele pentru servicii de transformare și leadership.

Misiune

Graceland creează comunități de învățare unde elevii își dezvoltă potențialul pentru vieți semnificative și productive.

valori

Graceland apreciază învățarea, integralitatea și comunitatea. Graceland încurajează dezvoltarea acestor valori pentru îmbogățirea vieții și pentru îmbunătățirea lumii.

Învăţare

Credem în procesul pe tot parcursul vieții de căutare deschisă și liberă a adevărului.

Integralitatea

Considerăm că dezvoltarea dimensiunilor intelectuale, fizice, sociale și spirituale ale tuturor persoanelor este necesară pentru o viață sănătoasă și plină de viață.

Comunitate

Apreciem și salutăm diversitatea și, ca instituție sponsorizată de Comunitatea lui Hristos, credem în valoarea inerentă a tuturor persoanelor exprimate prin relații construite pe temelia iubirii și acceptării necondiționate.

Locații

Independence

Address
Graceland University
1401 W. Truman Rd.
Independence, MO 64050

Independence, Missouri, Statele Unite ale Americii

Lamoni

Address
Graceland University
1 University Place
Lamoni, IA 50140

50140 Lamoni, Iowa, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră