Golden Gate University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pentru al doilea an consecutiv, Washington Monthly se clasează pe cea de-a 1-a Școală de Studii pentru adulți, Golden Gate University America, în Ghidul și Clasamentul Colegiului anual.

EDUCAȚIA PROFESIONALILOR DE LA 1901

Pentru mai mult de 110 de ani, non-profit Golden Gate University (GGU) a ajutat elevii să-și atingă obiectivele profesionale prin furnizarea de studii universitare și postuniversitare în contabilitate, drept, fiscalitate, afaceri și alte domenii conexe.

GGU este cea de-a patra universitate privată non-profit din California, care cuprinde 3000 de studenți și reprezintă peste 68.000 de absolvenți. Campusul universității este situat în centrul orașului San Francisco. În plus față de cursurile de seară și de weekend, cele mai multe cursuri și grade sunt oferite în întregime on-line.

MISIUNE

Golden Gate University pregătește indivizii să conducă și să ofere servicii prin furnizarea unor programe educaționale de înaltă calitate, bazate pe practici în domeniul contabilității, dreptului, fiscalității, afacerilor și al profesiilor conexe - ca instituție non-profit - într-un mediu de învățare inovatoare și provocator, care cuprinde etica profesională și diversitatea.

ISTORIE

Golden Gate University își urmărește originea într-o serie de cursuri de seară începută de San Francisco YMCA în timpul aventurii de aur din California la începutul anilor 1850. Chiar și atunci, prelegerile s-au axat pe aspecte practice ale zilei, cum ar fi analiza aurului și engleza. Primul program conferit de universitate a început în 1901, formând prima școală de drept din California. Prin oferirea de cursuri pe timp de noapte, Golden Gate a făcut studii juridice la dispoziția persoanei obișnuite. Patru studenți au constituit prima clasă de absolvire a școlii de drept. Astăzi, Golden Gate University continuă ca pionier al educației adulților în afaceri și management, contabilitate, impozitare și drept. Ca întotdeauna, GGU pune accentul pe învățarea directă, predată de specialiștii care practică acest domeniu.

Locații

San Francisco

Golden Gate University

Address
536 Mission Street
San Francisco, CA 94105

94105-2968 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 415-442-7800