Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Rezolvarea problemelor care contează

Colegiul Robinson de Afaceri este o comunitate de studenți, educatori și profesioniști care se specializează în descoperirea de informații care determină decizii de afaceri mai inteligente.

Cu o istorie bogată în oraș, Colegiul Robinson este situat în centrul orașului Atlanta, este un lider cu partenerii de afaceri locali și globali și susține o rețea de absolvenți de peste 60 000 de persoane care se adresează la scară largă - de la întreprinderi mici la companii globale . Avem conexiuni puternice în întreaga lume - și ne asigurăm și studenții noștri.

Programele noastre au fost create pentru a împinge elevii dincolo de clasă și pentru a oferi experiențe care să pună capăt decalajului dintre educația afacerilor și lumea afacerilor. Facultatea noastră recunoscută pe plan internațional nu sunt doar experți în domeniile lor, ci și autori prolifici, cercetători distinsi și lideri premiat.

Robinzii stau în picioare

Veți găsi studenții noștri care servesc ca consultanți pentru întreprinderile locale și furnizează planuri de afaceri, studii de piață și evaluări ale produselor. Aceștia lucrează împreună cu partenerii de afaceri pentru a rezolva probleme de date mari și pentru a oferi soluții sănătoase. Studenții noștri călătoresc lumea învățând despre întreprinderile care operează la nivel global. Ei concurează pentru clasamentele de top în cazul competițiilor, hackathon-urilor și provocărilor antreprenoriale. Absolvenții noștri sunt aterizând pe poziții de top, câștigând câștiguri și făcând un nume pentru ei înșiși și Colegiul Robinson.

Mai aproape de afaceri

  • Conducerea financiar Simpozioane .ca Semianual financiar Conducerea Simpozionul este format din panouri de directori de nivel C, antreprenori, și profesioniștii din domeniul financiar care expun elevii cu cele mai bune practici de afaceri, tendințele emergente, precum și viitorul afacerilor .Moderated de executiv noastre în Residence, un C - director executiv în două companii Fortune 500 și într-o revendicare a capitalului privat, subiecte din trecut ale Simpozionului includ M
  • Programul Mentor. Studenții pot primi un mentor executiv care să ofere consiliere de carieră și conexiuni de afaceri. Mentorii includ directori C-suite la firme precum Georgia Pacific , Turner Broadcasting , BlueLynx , Churches Chicken , Printpack și Oglethorpe Power .
  • Financiare Conducere Rețeaua .ca financiară Conducere Network (FLN), afiliat cu Departamentul de Finanțe, oferă studenților cu acces la firmele de top din Atlanta , cum ar fi Equifax, Mohawk Industries, Intercontinental Hotel Group, Georgia Pacific, Westrock, Mueller Produse de apa, PrimeRevenue, și Alvarez
  • Premiul "Leaderul Anului" (FLY). Departamentul de Finanțe sponsorizează Premiile FLY , un eveniment anual care recunoaște lideri remarcabili în comunitatea financiară și ajută studenții să se conecteze cu "mutari și agitatori" din finanțele din Atlanta.
  • Cursul de Leadership Financiar. Prezentat de Executivul nostru în Rezidență, Cursul de Leadership Financiar se concentrează pe dezvoltarea carierei și a capitalului uman prin mentorat, prin testarea evaluării carierei și prin interacțiunea cu vorbitorii executivi.

Dezvoltarea Vision 2020

Avansarea Vision 2020 este planul strategic de 5 ani al lui Robinson, care solicită investiții în cadre didactice, creșterea numărului de oportunități de învățare imersive și experiențiale pentru studenți, construirea de colaborări mai profunde între colegiu și parteneri corporativi, facilități și tehnologie modernizate, resursele existente și veniturile noi. Planul a fost aprobat la reuniunea Facultății de Fall din 2015, la 18 noiembrie 2015.

Viziune

Nimeni nu se apropie de afaceri decât Robinson.

În inima orașului Atlanta, înconjurat de companii Fortune 500 și întreprinderi de înființare antreprenoriale, Colegiul Robinson de Afaceri promovează relații de afaceri profunde și durabile care reduc misiunile noastre de cercetare, predare și servicii pentru a facilita dezvoltarea noii generații de lideri . Dezvoltăm talentul viitor prin programe de studii în timp ce le conectăm continuu elevilor la afaceri și societate și sprijinim liderii actuali prin intermediul educației executive, precum și al relațiilor de colaborare și al cercetărilor sponsorizate. Acest lucru ne permite să ne apropiem de afaceri, să înțelegem mai bine provocările pieței și să co-dezvoltăm și să implementăm mai eficient soluții cu afacerea.

Trei obiective sunt necesare pentru atingerea acestei viziuni până în 2020:

  1. Împuterniciți elevilor să profite de oportunitățile revoluției tehnologice
  2. Promovați mediul de cercetare necesar pentru a produce lideri de afaceri vizibili
  3. Conduce o comunitate cu scopuri

Misiune

Asigurați-vă că un organism de student diferit se pregătește să ofere valoare în afaceri, guvern și organizații non-profit.

Realizăm acest lucru prin implicarea unor oameni de știință și practicieni care ne sporește înțelegerea modului în care indivizii, organizațiile și piețele îmbunătățesc cel mai eficient bunăstarea socială. Împărtășim aceste cunoștințe cu colegii noștri și liderii de afaceri actuali și viitori, pentru a maximiza potențialul său de a afecta indivizii, familiile, comunitățile și societatea globală.

Valorile de bază

Patru valori ne definesc și ghidează rezultatele.

115806_Openness.jpg

115807_Rigor.jpg

115808_Collaboration.jpg

115809_PowerofMarkets.jpg

sinceritate

Rigor și relevanță.

Colaborare.

Puterea piețelor.

Ne angajăm în mod deschis să căutăm idei creative și căi de a realiza ceea ce pretind alții că nu este posibil. Campionăm liderii actuali și viitori din toate mediile.

Producem o cercetare riguroasă și relevantă, care stimulează lumea academică și ne permite să oferim experiențe educaționale care să inspire liderii de afaceri actuali și viitori să avanseze, să inoveze și să transforme practica afacerilor.

Creați și valorificați relații de colaborare care ne permit să traducă cunoștințele, tehnicile și metodele academice în practica de afaceri mai bună. Problemele de afaceri care nu au abordări dovedite creează o cerere derivată pentru noi cercetări academice și oportunități de a co-produce valoare. Cultivarea relațiilor de colaborare este esențială pentru crearea acestui cerc virtuos.

Considerăm că un sistem orientat spre piață promovează cel mai bine și sprijină creșterea demnității individuale, a libertății și a responsabilității personale și este cel mai eficient mijloc de a îmbogăți viețile oamenilor. Considerăm că liderii organizaționali actuali și viitori se angajează, într-o manieră etică și responsabilă, atât pe piața, cât și pe contextul societal în care își desfășoară activitatea să creeze valoare pe termen lung.

Locații

Atlanta

Address
33 Gilmer Street SE
30303 Atlanta, Georgia, Statele Unite ale Americii