Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Georgia Southern University este cel mai mare și mai cuprinzător centru de învățământ superior din sudul Atlantei. Cu programe de 141 de grade la nivel de licență, masterat și doctorat, Georgia Southern a fost desemnată o instituție publică Carnegie Doctoral / R2 și deservește peste 26.400 de studenți din toate cele 50 de state, Washington DC și Puerto Rico, precum și 102 de națiuni. Cu trei campusuri vibrante - Campusul Statesboro, Campusul Armstrong din Savannah și Campusul Libertății din Hinesville - Georgia Southern oferă un mediu campus atractiv care încurajează învățarea, descoperirea și creșterea personală. Programele academice acreditate la nivel național de la Georgia Southern pregătesc cercetători diferiți pentru leadership și slujire ca cetățeni ai lumii. O unitate a Sistemului Universitar din Georgia, Universitatea se mândrește cu organizații studențești în număr de 200, cu atletism deosebit de Divizia I și cu săli de reședință de ultimă oră și cu facilități de campus.

Începând cu 1906, semnul distinctiv al Universității a fost o cultură a angajamentului care pune în legătură teoria cu practica, extinde mediul de învățare dincolo de clasă și promovează creșterea studenților și succesul vieții. Centrul misiunii Universității este devotamentul facultății către excelența în predare și dezvoltarea unui mediu fertil de învățare exemplificat printr-un schimb gratuit de idei, așteptări academice ridicate și responsabilitate individuală pentru realizarea academică. Facultatea, personalul și studenții îmbrățișează valorile fundamentale exprimate prin integritate, politețe, bunătate, colaborare și un angajament față de învățarea pe tot parcursul vieții, wellness și responsabilitatea socială.

tradiţii

Georgia Southern este o universitate bogată în istorie. De la începuturile sale umile ca primul district A

O universitate. Trei Campusuri.

Georgia de Sud a crescut la trei campusuri distincte, care servesc nevoilor unei instituții dinamice. Campusul Statesboro este de 900 de acri de clădiri istorice în stil georgian, clădiri istorice din cărămidă roșie și clădiri moderne contemporane, amenajate în mijlocul unor pini și stejari și găzduind peste 20.000 de studenți; Campusul Armstrong din Savannah este un campus de arbori de 268 de acri, la doar câteva minute de centrul istoric Savannah și acasă la aproximativ 6500 de studenți; și o unitate modernă de ultimă oră din Hinesville este destinată studenților afiliați la nivel local și militar.

Militar prietenos

Serviciul și sprijinul militar reprezintă o tradiție pe termen lung pentru Georgia de Sud. Cu două instalații militare majore în regiune, Universitatea a fost întotdeauna o cămin bun venit pentru soldați, veterani și cadetari. Ca urmare, revista GI Jobs a numit Georgia Southern o instituție militară prietenoasă timp de șapte ani la rând. În plus, Batalionul Eagle, programul nostru ROTC a fost mult timp o sursă de recunoaștere națională, câștigând prestigiosul premiu MacArthur de patru ori și conducând națiunea în producția de asistente medicale din armată.

Istoria noastra

Când Primul District Agricol

În secolul al doilea al serviciului, Georgia de Sud aproape 27.000 de studenți, peste 2.000 de cadre didactice și personal, 141 programe de studiu la nivel de licență, masterat și doctorat și trei campusuri vibrante din Statesboro, Savannah și Hinesville.

114626_114546_Campus.jpg

Campusul Stateboro

Campusul Statesboro a fost înființat în 1906 ca o școală pentru predarea tehnicilor moderne de producție agricolă și a abilităților de pregătire în rândul copiilor din mediul rural. Primul sector A

In deceniile urmatoare au aparut nume suplimentare si schimbari ale misiunii: la Colegiul Profesorilor din Georgia in 1939 si Georgia Southern College in 1959. Program continuu si expansiune fizica, inclusiv o extensie de sapte ani, 1984-91, in care inmatricularea sa dublat de la putin peste 6.000 la mai mult de 12.000 de studenți, au condus la o transformare finală în 1990 - la Georgia Southern University .

Campusul Armstrong și campusul Liberty

În 1935, primarul din Savannah, Thomas Gamble, a fondat campusul Armstrong - apoi cunoscut sub numele de Colegiul Junior Armstrong - pentru a stimula economia Savannah și a promova oportunități pentru tinerii locali care nu și-au putut permite să participe la colegiu departe de casă. Școala a început cu 175 de studenți și a fost amplasată în casa istorică Armstrong pe strada Bull, la capătul nordic al parcului Forsyth. În 1966, după ce a primit statutul de patru ani și o donație de 250 de acri de la Fundația The Mills B. Lane și de la Donald Livingston, Armstrong State College sa mutat în actuala locație pe Abercorn Extension în sudul orașului Savannah.

Pe parcursul următorilor 30 de ani de creștere, Armstrong a adăugat programe postuniversitare în domeniul afacerilor și educației și a devenit Centrul Educațional al Profesiilor în domeniul sănătății regionale. Creșterea instituției a culminat în 1996 cu statut universitar și cu un nume nou: Armstrong Atlantic State University. Doar doi ani mai târziu, Armstrong a colaborat cu Georgia Southern și alte instituții USG pentru a crea Centrul Libertății din Hinesville pentru a oferi programe de diplomă militarilor veterani și veteranilor și familiilor lor din zonă. Judetul Liberty este casa Fort Stewart, cea mai mare baza militara la est de Mississippi.

Atletic Excellence

Programele de atletism din America de Sud au o istorie îndelungată și plină de istorie, bogată în tradiție născută de succes. Universitatea nu numai că a produs campioni de conferințe și campioni naționali, dar a oferit sprijin privat în facilități semnificativ îmbunătățite - crucială pentru recrutarea și păstrarea sportivilor de top.

Succesul atletic intercollegiat - incluzând șase campionate naționale de fotbal FCS (I-AA) - a avut un puternic efect pozitiv asupra personalității publice și a mândriei facultății, personalului și studenților. Toate sporturile concurează la cel mai înalt nivel al NCAA cu fotbalul, fostul FCS, care se alătură rândurilor FBS în toamna anului 2014.

Un Powerhouse Regional

Georgia Southern este acum cea mai mare și mai cuprinzătoare universitate din sudul Atlantei și este clasificată ca Universitatea Doctorală / Cercetare de Fundația Carnegie pentru promovarea predării. Accentul pe servirea veteranilor care au revenit a câștigat Universitatea pentru un al șaptelea an consecutiv, de către Victory Media, editorul GI Jobs, STEM Jobs și revistele Spouse Militar. Kiplinger a numit Georgia Southern drept "Top 100 Best Value", iar revista Forbes a numit Universitatea printre cei mai buni Angajatori din America pentru anul 2018.

Este un moment interesant să fii o parte a națiunii vultur! Suntem forjați instituția noastră cu privire la înființarea a două școli dinamice, istorice de învățământ superior. Ne concentrăm pe succesul studenților. Ne concentrăm asupra învățării practice. Ne concentrăm pe legături strânse cu cadrele didactice și studenții și suntem aici pentru că vrem să influențăm comunitățile, regiunea noastră și statul nostru.

114627_114547_Freedom-SweetheartCircle.jpg

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Georgia Southern University

Programul Master of Administration (MPA) pregătește studenții pentru cariere în organizații publice și non-profit. Cu concentrații specializate în managementul public și ... [+]

Prezentare generală a programului

Programul Master of Administration (MPA) pregătește studenții pentru cariere în organizații publice și non-profit. Cu concentrații specializate în managementul public și administrarea non-profit, elevii au capacitatea de a-și dezvolta abilități tehnice și expertiză în aceste domenii importante și în creștere. Curriculumul programului MPA este conceput pentru a atrage atât studenții pre-service care caută locuri de muncă la nivel de conducere, cât și profesioniștii interesați de oportunitățile de dezvoltare intelectuală și avansare în carieră. Un program integrat de studiu învață administrația publică printr-un curriculum atent planificat, organizat în jurul unui set de cursuri de management central, o concentrare a programului și un stagiu de practică. Programul de studiu culminează cu o examinare cuprinzătoare. Absolvenții programului sunt calificați în aplicarea teoriei și analiza datelor pentru a rezolva problemele din lumea reală în management și politică publică. Programul MPA este găzduit de Institutul pentru Studii Publice și Nonprofit, care servește drept punct central pentru o bursă, de predare și de servicii profesionale în domeniile Administrației Publice și Politicii.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Misiunea de Master of Healthcare Administration (MHA) gradul este de a dezvolta lideri care posedă valorile, cunoștințele și abilitățile pentru a gestiona furnizarea opti ... [+]

Prezentare generală a programului

Misiunea de Master of Healthcare Administration (MHA) gradul este de a dezvolta lideri care posedă valorile, cunoștințele și abilitățile pentru a gestiona furnizarea optimă de asistență medicală.

Cerințe de admitereCerere de admitere prin HAMPCASTranscrieri academice oficiale pentru toate cursurile de facultate finalizate până în prezentScorurile oficiale GRE sau GMAT (scorurile trebuie să se situeze în ultimii 5 ani) - a se vedea nota (le) care urmeazăScrisoare de intentie (eseu personal) - 2 pagini sau mai putin descriind obiectivele carierei si ce planuiti sa realizati odata ce se obtine un grad de MHARelua

Renunțarea la testul de admitere Cerință:... [-]

Statele Unite ale Americii Savannah
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Master of Fine Arts este diplomă de licență terminală în studioul de artă oferit în campusul nostru Statesboro. Absolvenții programelor MAE sunt însărcinați să depășească ... [+]

Prezentare generală a programului

Master of Fine Arts este diplomă de licență terminală în studioul de artă oferit în campusul nostru Statesboro. Absolvenții programelor MAE sunt însărcinați să depășească realizările lor de artă anterioare, dezvoltând o nouă premisă conceptuală într-un corp de artă relevantă pentru lumea contemporană a artei contemporane. Candidații din AMP dobândesc noi înălțimi ca artist de studio prin cursuri, care le provoacă să-și dezvolte cunoștințele conceptuale, istorice, teoretice și practice.

Concentrare în design grafic - campusul Statesboro numaiConcentrare în Studio Art - campusul Statesboro numaiCerințe de admisie regulateCerințe complete pentru licența de licență într-un colegiu acreditat de către asociația corespunzătoare de acreditare.Satisfăcător Finalizarea unui minim de 18 ore semestru de cursuri de licență pentru studiouri de arte și un minim suplimentar de 9 ore de semestru din istoria artei.O scară 3.0 (4,0 scară) cumulată medie sau mai mare la toate lucrările de licență.În plus față de materialele solicitate de Colegiul de Studii Universitare, studenții potențiali sunt obligați să prezinte un portofoliu creativ pentru examinare de către comitetul de admitere din cadrul Departamentului de ArtăPortofoliu - prezentat directorului de programe:... [-]
Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Georgia Southern University oferă muzicienilor posibilitatea de a-și dezvolta și îmbunătăți abilitățile muzicale. Ea pregătește studenții care doresc să urmeze studii doc ... [+]

Prezentare generală a programului

Georgia Southern University oferă muzicienilor posibilitatea de a-și dezvolta și îmbunătăți abilitățile muzicale. Ea pregătește studenții care doresc să urmeze studii doctorale și oferă certificarea T-5 educatorilor de muzică care au primit deja sau care sunt eligibili pentru a primi certificarea de bază.

MM îi ajută pe toți elevii să-și îmbunătățească abilitățile în planificarea, conducerea și prezentarea cercetării independente în aria lor de specialitate. Gradele sunt acordate după o demonstrație de competență prin prezentarea unui recital sau a unui proiect final.

MM în compoziție: MM în compoziție permite studenților să lucreze intensiv cu un profesor / mentor în lărgirea portofoliului lor de compoziții într-o varietate de genuri și stiluri. Elevii iau cursuri de sprijin în domeniul tehnologiei muzicale, analizelor avansate și istoriei muzicii. Capstone este un recital complet solo care implică multe tipuri diferite de soliști, ansambluri și mass-media. Elevii pot alege să facă o muncă considerabilă în cadrul Departamentului Electronic Music Studio Digital.MM în educația muzicală: MM în educația muzicală stimulează creativitatea și competența în abordarea predării și învățării muzicii la nivel primar și secundar. Cursurile de educație muzicală sunt disponibile în domeniile de instruire muzicală, corală și generală, analiză avansată și istoria muzicii. Cursurile de susținere includ teoria muzicii, educația muzicală interdisciplinară, tehnologia, istoria muzicii și educația generală. Capstone este un proiect scris sau practic final dezvoltat în consultare cu un profesor / mentor.MM în performanță: MM în muzică de performanță oferă studenților posibilitatea de a lucra intensiv cu un profesor / mentor pentru a îmbunătăți abilitățile... [-]
Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Vă puteți pregăti pentru o carieră sau o creștere în cadrul carierei dvs. în administrarea post-secundară prin intermediul acestui proiect M.Ed. în Administrația Învățămâ ... [+]

Prezentare generală a programului

Vă puteți pregăti pentru o carieră sau o creștere în cadrul carierei dvs. în administrarea post-secundară prin intermediul acestui proiect M.Ed. în Administrația Învățământului Superior. Acest program vă oferă posibilitatea de a satisface cerințele cursului în campus și prin intermediul instruirii online, fie ca un student cu normă întreagă sau cu normă întreagă. Prin formate inovatoare de instruire, veți explora problemele istorice și contemporane care afectează "produsele" și "serviciile" învățământului superior. Programul Administrației pentru Învățământul Superior accentuează activitatea cursului în dezvoltarea umană, cercetare / evaluare, lege / politică, finanțe / guvernare și fundații / politică educațională, fiecare având legătură cu natura și funcția tipurilor instituționale postliceale. Acest M.Ed. vă va pregăti pentru o carieră cu instituții vocaționale / tehnice, colegii de 2 ani și 4 ani, universități cuprinzătoare și de proprietate.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Georgia Southern University

Master of Communications și Leadership Professional este conceput pentru a continua dezvoltarea profesională prin cursuri în abilități de comunicare scrisă și verbală, gâ ... [+]

Prezentare generală a programului

Master of Communications și Leadership Professional este conceput pentru a continua dezvoltarea profesională prin cursuri în abilități de comunicare scrisă și verbală, gândire critică și conducere. Programul este îndreptat atât către studenții tradiționali, cât și cei netradiționali care se află deja în forța de muncă sau fac trecerea de la o diplomă de licență la un cadru profesional.

Spre deosebire de programele de masterat tradiționale, care se concentrează pe dezvoltarea abilităților într-o disciplină specifică, programul Comunicare și Leadership Profesional combină natura interdisciplinară a studiilor liberale cu un accent practic pe dezvoltarea profesională. Elevii care au o bază solidă în domeniul artelor și științelor sunt bine poziționați pentru a avansa în mod profesional, dar au adesea nevoie de abilități specifice care nu sunt acoperite de specializările tradiționale.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro Savannah
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Programul de absolvent în limba engleză de la Georgia Southern University pregătește elevii săi pentru o varietate de cariere și, de asemenea, pentru munca de doctorat av ... [+]

Prezentare generală a programului

Programul de absolvent în limba engleză de la Georgia Southern University pregătește elevii săi pentru o varietate de cariere și, de asemenea, pentru munca de doctorat avansate. Elevii care se înscriu în programul de Master of Arts în limba engleză se bucură de atmosfera de angajare a studiilor universitare și lucrează îndeaproape cu membrii facultății. Aceștia sunt învățați publici ale căror specialități sunt la fel de diverse ca și cursurile din cadrul programului în sine. Centrul pentru Studii Irlandeze, seria autorilor din Georgia și departamentul anual al British Commonwealth și Conferința postcoloniană din Savannah din apropiere oferă toate dimensiunile programului absolvent englez. Asistentele sunt disponibile pentru studenții absolvenți calificați, care servesc ca ucenici în învățământ, asistenți editoriale pentru Jurnalul de catedră al Commonwealth-ului și Studiilor Postcoloniale și alte roluri care contribuie la dezvoltarea lor profesională.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Master of Arts în programul de studii de istorie de la Georgia Southern University este conceput pentru a satisface nevoile diverse ale studenților absolvenți, indiferent ... [+]

Prezentare generală a programului

Master of Arts în programul de studii de istorie de la Georgia Southern University este conceput pentru a satisface nevoile diverse ale studenților absolvenți, indiferent dacă acestea caută o bază solidă în studii postuniversitare ca pregătire pentru intrarea în programele de doctorat, doresc să câștige un grad ca parte a lor profesionale dezvoltare sau sunt interesați să-și desfășoare cariera ca istorici publici, arhiviști sau bibliotecari. Cu cea de-a doua cea mai mare facultate de istorie din cadrul Universității din Georgia, Georgia Southern University oferă studenților o gamă largă de oferte de curs, în domenii variind de la studiile de gen până la istoria militară. Elevii pot alege opțiunea de teză sau non-teză, în funcție de planurile lor viitoare. Prin accentul pe o apreciere a trecutului în toate complexitățile și interconectarea cunoașterii, programul de absolvent al Georgia Southern University din Georgia Southern University încearcă să insufle elevilor un sentiment de curiozitate și să dezvolte abilități critice, comunicare și abilități analitice relevante pentru o varietate de cariere.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro Savannah
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Master of Arts în științe sociale este conceput pentru a profita pe deplin de o serie de seminarii de absolvent de la științele sociale. Elevii înscriși în program vor co ... [+]

Prezentare generală a programului

Master of Arts în științe sociale este conceput pentru a profita pe deplin de o serie de seminarii de absolvent de la științele sociale. Elevii înscriși în program vor colabora îndeaproape cu directorul de program și cu un consilier din domeniul lor de accent în antropologie, istorie *, științe politice sau sociologie - pentru a personaliza un program de studiu care combină teoria, metodele și conținutul cu practica.

* Acesta este doar un accent în istorie. Dacă sunteți interesat de Master of Arts în istorie, vizitați pagina programului aici.

Traseu aplicat / serviciu public - piesa aplicată / serviciul public este destinată studenților care intenționează să intre în locuri de muncă aplicate sau de servicii publice. Elevii trebuie să completeze 6 ore de cursuri care au un accent aplicat / serviciu public (de exemplu, clase suplimentare în metode, statistici, scrisori de finanțare, evaluarea programului, politică publică sau cercetare pe teren). Cursurile specifice trebuie să fie aprobate de consilier și de directorul absolvent.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Georgia Southern University

Master of Science cu o diplomă în Geografie Aplicată pregătește absolvenți pentru studii avansate, ocuparea forței de muncă semnificativă și învățarea de-a lungul vieții. ... [+]

Prezentare generală a programului

Master of Science cu o diplomă în Geografie Aplicată pregătește absolvenți pentru studii avansate, ocuparea forței de muncă semnificativă și învățarea de-a lungul vieții. Concentrarea aplicată a programului creează o cultură a implicării, oferind studenților oportunități practice de învățare și ajutând elevii dintr-o varietate de discipline academice să-și aplice cunoștințele de clasă în situațiile din lumea reală. Creșterea cererii de informații geografice disponibile, coerente, exacte, complete și actuale și disponibilitatea pe scară largă și utilizarea tehnologiilor geospațiale avansate oferă oportunități excelente de carieră pentru absolvenții noștri. Într-adevăr, Biroul de Statistică al Muncii din SUA susține că cererea generală de ocupare a forței de muncă pentru tehnologii geospațiale va crește cu cel puțin 20% în următorul deceniu.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Programul de studii postuniversitare de Master în Inginerie Civilă (MSCE) din Georgia Southern oferă specializări în Ingineria Construcțiilor, Ingineria Resurselor de Med ... [+]

Prezentare generală a programului

Programul de studii postuniversitare de Master în Inginerie Civilă (MSCE) din Georgia Southern oferă specializări în Ingineria Construcțiilor, Ingineria Resurselor de Mediu / Apă, Transport-Pavement / Inginerie Geotehnică, Inginerie Structură și Geodezie.

Master of Science în inginerie civilă este conceput pentru a se potrivi nevoilor studenților interesați în studii avansate. Educăm elevii cu abilități pregătite de industrie, împreună cu cunoștințe de cercetare inovatoare și de vârf în domeniul lor de interes.

Inginerii civili planifică, proiectează, construiesc, exploatează, testează și mențin componentele infrastructurii societății, cum ar fi drumurile și podurile, terminalele și porturile de transport, zgârie-nori și tuneluri, rezervoarele și stațiile de tratare a apei. În fiecare zi, indiferent unde locuiți, beneficiați de ceva proiectat de un inginer civil.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Cererea de manageri de inginerie orientată spre aplicații și profesioniști a crescut rapid. programul MSEE este conceput pentru a răspunde acestei nevoi globale de ingine ... [+]

Prezentare generală a programului

Cererea de manageri de inginerie orientată spre aplicații și profesioniști a crescut rapid. programul MSEE este conceput pentru a răspunde acestei nevoi globale de ingineri care posedă abilități de conducere, precum și experiență în aplicații în domenii de consum, comercial și industrial. Cursurile includ studii matematice analitice și cercetări experimentale în domenii precum sistemele autonome, comunicațiile optice, puterea wireless, antenele mici, senzorii inteligenți, rețelele inteligente și recoltarea energiei.

De ce Master of Science în Inginerie Electrică?

Cererea de manageri de inginerie orientată spre aplicații și profesioniști a crescut rapid. Programul MSEE este conceput pentru a răspunde acestei nevoi globale de ingineri care posedă abilități de conducere, dar și experiență în aplicații în domenii de consum, comercial și industrial. Absolvenții MSEE sunt inovații pregătiți să devină lideri strategici responsabili și specialiști în domeniul ingineriei excepționale. Cursurile includ matematică analitică și cercetări experimentale în domenii cum ar fi sistemele autonome, comunicațiile optice, puterea wireless, antenele mici și recoltarea energiei. Programul servește atât studenții cu normă întreagă pregătindu-se pentru o carieră în Inginerie Electrică, cât și profesioniștii din domeniul Ingineriei Electrice care în prezent caută o educație avansată pentru a-și spori abilitățile și cunoștințele existente.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Masterul de Studii de Matematică în Inginerie Mecanică din Georgia Southern oferă oportunități educaționale concentrate și specializate dincolo de gradul BS. Elevii selec ... [+]

Prezentare generală a programului

Masterul de Studii de Matematică în Inginerie Mecanică din Georgia Southern oferă oportunități educaționale concentrate și specializate dincolo de gradul BS. Elevii selectează cursuri de concentrare în știința energiei, mecatronică și inginerie mecanică generală, în timp ce efectuează cercetări aprofundate. Gradul MSME pregătește inginerii tineri să accepte o responsabilitate mai mare a proiectului în timp ce avansează mai repede în cariera aleasă.

Cerințe de admitere

Rețineți: îndeplinirea cerințelor minime de admitere ale Colegiului de Studii Postuniversitare nu garantează admiterea la un program de studii postuniversitare. Un student care este admis la un program de absolvent nu este garantat admiterea la orice alt program de absolvent de studii în orice moment în viitor.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Departamentul de Științe informatice oferă oportunități avansate de studiu în domeniul informaticii. Programul de masterat în științe informatice cu o concentrare în sist ... [+]

Prezentare generală a programului

Departamentul de Științe informatice oferă oportunități avansate de studiu în domeniul informaticii. Programul de masterat în științe informatice cu o concentrare în sistemele de date și cunoștințe este singura concentrație de grad oferită în Georgia și una de doar o mână în întreaga țară. Domeniul sistemelor de date și cunoaștere acoperă domenii precum sistemele de recunoaștere a vorbirii și viziunii, sistemele expert, sistemele de stocare a datelor și sistemele de recuperare a informațiilor, cum ar fi motoarele de căutare online.

Acest program se concentrează pe zonele fierbinți de date miniere și depozitare de date. Cursurile sunt predate de experți recunoscuți pe plan internațional în domeniu. Programul de studiu constă în 30 de ore de studiu care pot fi finalizate în mai puțin de doi ani (două cursuri pe semestru timp de cinci semestre). Cursurile online sunt disponibile pentru studenții cu diplomă de licență în discipline non-computerizate pentru a se califica pentru admitere.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Master of Science în Matematică pregătește studenții pentru doctorat studii în domeniul științelor matematice și cariere în industrie sau în predare. Studenții postuniver ... [+]

Prezentare generală a programului

Master of Science în Matematică pregătește studenții pentru doctorat studii în domeniul științelor matematice și cariere în industrie sau în predare. Studenții postuniversitare își pot continua studiile în multe domenii ale matematicii pure, matematicii aplicate, statisticilor și științei computaționale (interdisciplinare). Fiecare student absolvent primește o atenție individuală de la membrii facultății pe un curs de studiu special adaptat. Formarea concentrată pe care o primesc elevii îi va pregăti pentru studii postuniversitare sau îi va ajuta să câștige un avantaj competitiv pe piața muncii. Absolvenții noștri din trecut urmează studii de doctorat sau cariere profesionale în educație, industrie, guvern și alte domenii.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Programul de studii de licență Master of Science în domeniul tehnologiei informației pregătește profesioniști cu cunoștințele și abilitățile avansate necesare pentru a co ... [+]

Prezentare generală a programului

Programul de studii de licență Master of Science în domeniul tehnologiei informației pregătește profesioniști cu cunoștințele și abilitățile avansate necesare pentru a configura, implementa, asigura și gestiona sistemele, rețelele și datele care sprijină fiecare sector al economiei noastre. Programul servește atât studenții cu normă întreagă pregătindu-se pentru o carieră ca profesionist în domeniul IT, cât și profesioniștii IT angajați în prezent, care caută o educație avansată pentru a spori abilitățile și cunoștințele existente.

În mai 2017, Consiliul Universitar al Consiliului de Regenți din Georgia a aprobat Master of Science în Tehnologia Informației (MSIT). În așteptarea aprobării Departamentului de Educație al Statelor Unite, noul MSIT propus pentru toamna anului 2018 va permite facultăților IT din Georgia Southern să-și extindă programele de cercetare de vârf.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Masterul de Științe Politice Aplicate din Georgia Southern este o diplomă profesională terminală care pregătește absolvenții pentru locul de muncă, oferindu-le o experien ... [+]

Prezentare generală a programului

Masterul de Științe Politice Aplicate din Georgia Southern este o diplomă profesională terminală care pregătește absolvenții pentru locul de muncă, oferindu-le o experiență în lumea reală în aplicarea cunoștințelor lor de științe fizice la proiectele de interes pentru sectoarele de afaceri, guvern și non-profit. Elevii dobândesc o înțelegere mai profundă a științei utilizate în domeniile lor, precum și primesc o bază solidă în fundamentarea afacerilor și comunicațiilor, pregătindu-i astfel să devină lideri în aspectele de afaceri ale științei. Elevii pot alege între o opțiune de master de științe profesionale, o opțiune tradițională de teză terminală sau o teză non-teză și pot selecta o arie de concentrare interdisciplinară, fie de știința mediului, de știința materialelor și acoperirilor, cât și de știința farmaceutică.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Discover More at Georgia Southern

Faculty Spotlight: Dr. Sophie George

Address
1332 Southern Drive
Statesboro, Georgia, Statele Unite ale Americii
Address
11935 Abercorn Street
Savannah, Georgia, Statele Unite ale Americii
Address
175 West Memorial Drive
Hinesville, Georgia, Statele Unite ale Americii