Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Georgia Southern University este cel mai mare și mai cuprinzător centru de învățământ superior din sudul Atlantei. Cu programe de 141 de grade la nivel de licență, masterat și doctorat, Georgia Southern a fost desemnată o instituție publică Carnegie Doctoral / R2 și deservește peste 26.400 de studenți din toate cele 50 de state, Washington DC și Puerto Rico, precum și 102 de națiuni. Cu trei campusuri vibrante - Campusul Statesboro, Campusul Armstrong din Savannah și Campusul Libertății din Hinesville - Georgia Southern oferă un mediu campus atractiv care încurajează învățarea, descoperirea și creșterea personală. Programele academice acreditate la nivel național de la Georgia Southern pregătesc cercetători diferiți pentru leadership și slujire ca cetățeni ai lumii. O unitate a Sistemului Universitar din Georgia, Universitatea se mândrește cu organizații studențești în număr de 200, cu atletism deosebit de Divizia I și cu săli de reședință de ultimă oră și cu facilități de campus.

Începând cu 1906, semnul distinctiv al Universității a fost o cultură a angajamentului care pune în legătură teoria cu practica, extinde mediul de învățare dincolo de clasă și promovează creșterea studenților și succesul vieții. Centrul misiunii Universității este devotamentul facultății către excelența în predare și dezvoltarea unui mediu fertil de învățare exemplificat printr-un schimb gratuit de idei, așteptări academice ridicate și responsabilitate individuală pentru realizarea academică. Facultatea, personalul și studenții îmbrățișează valorile fundamentale exprimate prin integritate, politețe, bunătate, colaborare și un angajament față de învățarea pe tot parcursul vieții, wellness și responsabilitatea socială.

tradiţii

Georgia Southern este o universitate bogată în istorie. De la începuturile sale umile ca primul district A

O universitate. Trei Campusuri.

Georgia de Sud a crescut la trei campusuri distincte, care servesc nevoilor unei instituții dinamice. Campusul Statesboro este de 900 de acri de clădiri istorice în stil georgian, clădiri istorice din cărămidă roșie și clădiri moderne contemporane, amenajate în mijlocul unor pini și stejari și găzduind peste 20.000 de studenți; Campusul Armstrong din Savannah este un campus de arbori de 268 de acri, la doar câteva minute de centrul istoric Savannah și acasă la aproximativ 6500 de studenți; și o unitate modernă de ultimă oră din Hinesville este destinată studenților afiliați la nivel local și militar.

Militar prietenos

Serviciul și sprijinul militar reprezintă o tradiție pe termen lung pentru Georgia de Sud. Cu două instalații militare majore în regiune, Universitatea a fost întotdeauna o cămin bun venit pentru soldați, veterani și cadetari. Ca urmare, revista GI Jobs a numit Georgia Southern o instituție militară prietenoasă timp de șapte ani la rând. În plus, Batalionul Eagle, programul nostru ROTC a fost mult timp o sursă de recunoaștere națională, câștigând prestigiosul premiu MacArthur de patru ori și conducând națiunea în producția de asistente medicale din armată.

Istoria noastra

Când Primul District Agricol

În secolul al doilea al serviciului, Georgia de Sud aproape 27.000 de studenți, peste 2.000 de cadre didactice și personal, 141 programe de studiu la nivel de licență, masterat și doctorat și trei campusuri vibrante din Statesboro, Savannah și Hinesville.

114626_114546_Campus.jpg

Campusul Stateboro

Campusul Statesboro a fost înființat în 1906 ca o școală pentru predarea tehnicilor moderne de producție agricolă și a abilităților de pregătire în rândul copiilor din mediul rural. Primul sector A

In deceniile urmatoare au aparut nume suplimentare si schimbari ale misiunii: la Colegiul Profesorilor din Georgia in 1939 si Georgia Southern College in 1959. Program continuu si expansiune fizica, inclusiv o extensie de sapte ani, 1984-91, in care inmatricularea sa dublat de la putin peste 6.000 la mai mult de 12.000 de studenți, au condus la o transformare finală în 1990 - la Georgia Southern University .

Campusul Armstrong și campusul Liberty

În 1935, primarul din Savannah, Thomas Gamble, a fondat campusul Armstrong - apoi cunoscut sub numele de Colegiul Junior Armstrong - pentru a stimula economia Savannah și a promova oportunități pentru tinerii locali care nu și-au putut permite să participe la colegiu departe de casă. Școala a început cu 175 de studenți și a fost amplasată în casa istorică Armstrong pe strada Bull, la capătul nordic al parcului Forsyth. În 1966, după ce a primit statutul de patru ani și o donație de 250 de acri de la Fundația The Mills B. Lane și de la Donald Livingston, Armstrong State College sa mutat în actuala locație pe Abercorn Extension în sudul orașului Savannah.

Pe parcursul următorilor 30 de ani de creștere, Armstrong a adăugat programe postuniversitare în domeniul afacerilor și educației și a devenit Centrul Educațional al Profesiilor în domeniul sănătății regionale. Creșterea instituției a culminat în 1996 cu statut universitar și cu un nume nou: Armstrong Atlantic State University. Doar doi ani mai târziu, Armstrong a colaborat cu Georgia Southern și alte instituții USG pentru a crea Centrul Libertății din Hinesville pentru a oferi programe de diplomă militarilor veterani și veteranilor și familiilor lor din zonă. Judetul Liberty este casa Fort Stewart, cea mai mare baza militara la est de Mississippi.

Atletic Excellence

Programele de atletism din America de Sud au o istorie îndelungată și plină de istorie, bogată în tradiție născută de succes. Universitatea nu numai că a produs campioni de conferințe și campioni naționali, dar a oferit sprijin privat în facilități semnificativ îmbunătățite - crucială pentru recrutarea și păstrarea sportivilor de top.

Succesul atletic intercollegiat - incluzând șase campionate naționale de fotbal FCS (I-AA) - a avut un puternic efect pozitiv asupra personalității publice și a mândriei facultății, personalului și studenților. Toate sporturile concurează la cel mai înalt nivel al NCAA cu fotbalul, fostul FCS, care se alătură rândurilor FBS în toamna anului 2014.

Un Powerhouse Regional

Georgia Southern este acum cea mai mare și mai cuprinzătoare universitate din sudul Atlantei și este clasificată ca Universitatea Doctorală / Cercetare de Fundația Carnegie pentru promovarea predării. Accentul pe servirea veteranilor care au revenit a câștigat Universitatea pentru un al șaptelea an consecutiv, de către Victory Media, editorul GI Jobs, STEM Jobs și revistele Spouse Militar. Kiplinger a numit Georgia Southern drept "Top 100 Best Value", iar revista Forbes a numit Universitatea printre cei mai buni Angajatori din America pentru anul 2018.

Este un moment interesant să fii o parte a națiunii vultur! Suntem forjați instituția noastră cu privire la înființarea a două școli dinamice, istorice de învățământ superior. Ne concentrăm pe succesul studenților. Ne concentrăm asupra învățării practice. Ne concentrăm pe legături strânse cu cadrele didactice și studenții și suntem aici pentru că vrem să influențăm comunitățile, regiunea noastră și statul nostru.

114627_114547_Freedom-SweetheartCircle.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Georgia Southern University

Programul Master of Administration (MPA) este o opțiune excelentă pentru oricine este interesat în a-și continua cariera sau de a-și aprofunda cunoștințele și abilitățile ... [+]

Master of Public Administration, MPA - Statesboro

Cerințe de grad: 39 de ore de credit

Programul Master of Public Administration (MPA) este o opțiune excelentă pentru oricine este interesat să urmeze o carieră sau să-și perfecționeze cunoștințele și abilitățile în domeniul managementului public la nivel local, de stat sau federal sau administrarea non-profit.

Beneficiile programului MPA de la Georgia SouthernSeminarii miciClase care oferă cunoaștere "reală"Programe de studiu concentrateCele mai multe clase convenabil programate searaDedicat facultate MPA dedicat dezvoltării studenților și a succesuluiAsistențe absolventeRețea de absolvenți ai AMP din GeorgiaAplicați la Programul MPA pentru primăvara 2020!... [-]
Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

În concordanță cu misiunea sa, programul de Master al Administrației de Sănătate (MHA) își concentrează metodele de predare, învățare și evaluare pe pregătirea carierei t ... [+]

Master of Health Health Administration, MHA - Armstrong

Cerințe de grad: 53 de ore de credit

În concordanță cu misiunea sa, programul de Master al Administrației de Sănătate (MHA) își concentrează metodele de predare, învățare și evaluare pe pregătirea carierei timpurii până la mijloc pentru o gamă largă de oportunități profesionale de angajare pe continuitatea prestării serviciilor de sănătate.

Mărimile clasei mici (de obicei 15 sau mai puține) permit utilizarea semnificativă a activităților bazate pe echipă, precum și sarcini bazate pe proiect, care permit studenților să câștige experiență reală în timpul programului.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Master of Fine Arts este diplomă de licență terminală în studioul de artă oferit în campusul nostru Statesboro. Absolvenții programelor MAE sunt însărcinați să depășească ... [+]

Master of Fine Arts - Statesboro

Cerințe de grad: 60 de ore de credit

Programul nostru rezidențial full-time, de trei ani, permite studenților să se cufunde într-o comunitate cu facilități de ultimă generație, renunțare la scolarizare, asistență absolvită și spații de studio personal.

Programul de masterat al artelor frumoase include studii la nivel de studenți, istorie a artei, teorie și practici profesionale. Studenții își extind practica de studio și rup granițele tradiționale pentru a-și îndeplini obiectivele artistice.

Recunoscând relația strânsă dintre studenți și funcțională între artă și design , MAE este trans-disciplinar și combină abilități tehnice, anchetă și investigare. MFA permite titularilor de grad să devină practicieni profesioniști în artă și design, educatori, lideri în gândirea critică și contribuitori importanți în dialogul contemporan al disciplinei lor.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Georgia Southern University oferă muzicienilor posibilitatea de a-și dezvolta și îmbunătăți abilitățile muzicale. Ea pregătește studenții care doresc să urmeze studii doc ... [+]

Master of Music, MM - Statesboro

Cerințe de grad: 33 de ore de credit

Master of Music Diploma la Georgia Southern University pregătește persoanele cu o diplomă de licență în muzică pentru a-și perfecționa abilitățile muzicale la un nivel superior, pentru a urmări o diplomă post-bacalaureat pentru avansare profesională sau pentru a se pregăti de admiterea la un program de doctorat în muzică.

Programul echipează studenții cu abilități artistice și tehnice avansate și o capacitate de a acționa independent ca interpreți, savanți, profesori și / sau practicieni într-una din cele cinci zone de concentrare specifice:

Compoziție, dirijare, educație muzicală, tehnologie muzicală sau performanță.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Vă puteți pregăti pentru o carieră sau o creștere în cadrul carierei dvs. în administrarea post-secundară prin intermediul acestui proiect M.Ed. în Administrația Învățămâ ... [+]

Master of Education, Higher Education Administration (Hybrid) - Statesboro

Cerințe de grad: 36 de ore de credit

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru programul de masterat în Administrația Învățământului Superior de la Georgia Southern University . În timp ce finalizează 36 de ore semestru de cursuri și experiență practicum, studenții noștri sunt expuși la o imagine de ansamblu asupra rolurilor pe care le au afacerile academice, serviciile pentru studenți și afacerile în practica administrației de învățământ superior.

Acest masterat poate fi finalizat fie cu normă întreagă, fie cu normă parțială. Programul nostru progresiv oferă studenților oportunitatea de a satisface cerințele cursului în campus și prin învățare la distanță (instruire online și conferință video interactivă).... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Georgia Southern University

Master of Communications și Leadership Professional este conceput pentru a continua dezvoltarea profesională prin cursuri în abilități de comunicare scrisă și verbală, gâ ... [+]

Master of Arts, comunicare profesională

Cerințe de grad: 30 de ore de credit

Gradul de comunicare și conducere profesională , oferit la Armstrong, Georgia Southern University

Urmărind acest grad, vă veți familiariza cu strategiile de comunicare, editarea tehnică, comunicarea organizațională în contexte diverse și conducerea în arena publică. Ca absolvent, veți deveni informat și pregătiți pentru ocuparea forței de muncă într-o varietate de setări la locul de muncă, datorită naturii interdisciplinare a curriculumului.

Programul este ideal pentru:

Profesioniști de lucru care caută mai multă pregătire în comuni... [-]
Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Programul de absolvent în limba engleză de la Georgia Southern University pregătește elevii săi pentru o varietate de cariere și, de asemenea, pentru munca de doctorat av ... [+]

Master of Arts, engleză - Statesboro

Cerințe de grad: 36 de ore de credit

Programul de absolvire în limba engleză la Georgia Southern University își pregătește studenții pentru o varietate de cariere sau pentru lucrări avansate de doctorat. Studenții care se înscriu la programul de Master în Arte în limba engleză se bucură de atmosfera captivantă a studiilor absolvite și lucrează strâns cu membrii facultății. Admitând 10-12 studenți pe an, programul favorizează un sentiment autentic al comunității, oferind în același timp oportunități studenților pentru dezvoltare profesională neobișnuită pentru dimensiunea noastră.

Facultatea de engleză absolventă la Georgia de Sud sunt publicate savanți ale căror specialități sunt la fel de diverse ca cursurile din program. Membrii facultății creează un mediu de învățare stimulant și inovator pentru studenții absolvenți.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Master of Arts în programul de studii de istorie de la Georgia Southern University este conceput pentru a satisface nevoile diverse ale studenților absolvenți, indiferent ... [+]

Master of Arts, History - Armstrong, Statesboro

Cerințe de grad: 33 de ore de credit

Departamentul de Istorie oferă diplome de licență în arte și masterat în arte în istorie și un certificat de absolvire în istorie publică și este specializat în istoria sudului, istoria Georgiei, istoria femeilor și istoria militară, printre alte domenii. Pentru studenți, Departamentul participă la Programul de onoare al Universității, iar pentru studenții absolvenți, Departamentul are mai multe oportunități de asistență absolvenți.

Facultatea noastră angajează profesori și cercetători cunoscuți la nivel național și internațional în diverse domenii istorice. Veți fi în clasă cu profesori și savanți premiați, urmând o serie de clase care satisfac aproape orice interes istoric.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Master of Arts in Social Science (MASS) este primul program de acest gen din sistemul universitar din Georgia. Spre deosebire de programele tradiționale de Master of Arts ... [+]

Master of Arts, Științe Sociale - Statesboro

Cerințe de grad: 36 de ore de credit

Master of Arts in Social Science (MASS) este primul program de acest gen din sistemul universitar din Georgia. Spre deosebire de programele tradiționale de Master of Arts, care limitează numărul de cursuri pe care studenții le pot lua în afara disciplinei de acasă, Master of Arts în Științe Sociale este proiectat să profite de o serie de seminarii absolvenți din științele sociale. Studenții înscriși în program vor lucra îndeaproape cu directorul programului și cu un consilier din zona lor de accent - fie în Antropologie, Științe Politice sau Sociologie - pentru a personaliza un program de studiu care combină teoria, metodele și conținutul cu practica.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Georgia Southern University

Master of Science cu o diplomă în Geografie Aplicată pregătește absolvenți pentru studii avansate, ocuparea forței de muncă semnificativă și învățarea de-a lungul vieții. ... [+]

Master of Science, Geography Applied - Statesboro

Cerințe de grad: 36 de ore de credit

Gradul de Master al științei cu un master în geografie aplicată pregătește absolvenți pentru studii avansate, angajare semnificativă și învățare de-a lungul vieții. Focalizarea aplicată a programului alimentează o cultură a implicării, oferind elevilor oportunități de învățare practice și ajutând elevii dintr-o varietate de discipline academice să-și aplice cunoștințele din clasă în situații din lumea reală.

Cererea din ce în ce mai mare de informații geografice disponibile, constante, exacte, complete și actuale, precum și disponibilitatea și utilizarea pe scară largă a tehnologiilor geospatiale avansate oferă oportunități excelente de carieră pentru absolvenții noștri.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Master of Science în inginerie civilă este conceput pentru a se potrivi nevoilor studenților interesați în studii avansate. Educăm elevii cu abilități pregătite de indust ... [+]

Master of Science, Civil Engineering - Statesboro

Cerințe de grad: 30 de ore de credit

Master of Science in Civil Engineering este conceput pentru a satisface nevoile studenților interesați de studii avansate. Educăm studenți cu abilități pregătite pentru industrie, alături de cunoștințe de cercetare inovatoare și de ultimă generație în domeniul lor de interes.

Inginerii civili planifică, proiectează, construiesc, exploatează, testează și mențin componentele infrastructurii societății, cum ar fi drumurile și podurile, terminalele și porturile de transport, zgârie-nori și tuneluri, rezervoarele și stațiile de tratare a apei. În fiecare zi, indiferent unde locuiți, beneficiați de ceva proiectat de un inginer civil.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Cererea de manageri de inginerie orientată spre aplicații și profesioniști a crescut rapid. programul MSEE este conceput pentru a răspunde acestei nevoi globale de ingine ... [+]

Master of Science, Electric Engineering - Statesboro

Cerințe de grad: 30 de ore de credit

Ingineria electrică și informatică din Georgia Southern se mândrește cu faptul că este aplicată, atentă și realizată. În calitate de ingineri electrici sau de calculator, facem mai mult decât doar studierea teoriei. Vei începe primul semestru cu experiență practică într-un studio sau într-un mediu de laborator. Indiferent dacă este vorba de o prelegere fundamentală sau o experiență de cercetare individuală, la finalizare, vă veți simți încrezător în abilitățile dvs. de a ajuta la rezolvarea problemelor inginerești ale lumii.

Vă rugăm să luați câteva momente pentru a examina curriculum-ul nostru și pentru a citi mai multe despre noi și despre mediul de învățare pe care vi-l vom oferi. Aceasta este cu adevărat o perioadă interesantă la Georgia Southern, în timp ce continuăm să dezvoltăm modalități inovatoare de a ridica educația în domeniul ingineriei electrice și informatice la noi înălțimi.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Programul de Master în Știință Mecanică în Mecanică (MSME) din Georgia Southern oferă programe de învățare centrate și specializate, dincolo de gradul BS. Studenții selec ... [+]

Master of Science, Mechanical Engineering - Statesboro

Cerințe de grad: 30 de ore de credit

Programul de Master în Știință Mecanică în Mecanică (MSME) din Georgia Southern oferă programe de învățare centrate și specializate, dincolo de gradul BS. Studenții selectează concentrații de cursuri în Știința Energiei, Mecatronică și Inginerie Mecanică Generală, în timp ce efectuează cercetări aprofundate.

Gradul MSME pregătește inginerii să accepte o responsabilitate mai mare a proiectului, avansând mai rapid în cariera aleasă.

[-]
Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Masterat în științe informatice din Georgia Southern University ale Georgia Southern University este un program premiat care vă pregătește pentru o carieră în sistemele d ... [+]

Master of Science, Computer Science, MSCS (Hybrid) - Statesboro

Cerințe de grad: 30 de ore de credit

Master of Science in Computer Science Georgia Southern University este un program premiat care te pregătește pentru o carieră în sisteme de date bazate pe cunoștințe. Aceste domenii de informatică se confruntă cu o creștere explozivă a locurilor de muncă, oferind salarii mediane care depășesc 90.000 USD pe an.

Best Buy Online Master of Science in Computer Science

Masterul nostru de 30 de ore de credit a fost desemnat pe locul 21 printre 55 de școli din cele mai bune programe de absolvire online a tehnologiei informației pe computer de către US News și World Report și oferă studenților un echilibru unic de învățare academică și teoretică, cu abilități practice și experiență care va oferi. tu experiența din lumea reală de care ai nevoie pentru o carieră în informatică.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Master of Science în Matematică pregătește studenții pentru doctorat studii în domeniul științelor matematice și cariere în industrie sau în predare. Studenții postuniver ... [+]

Master of Science, Mathematics - Statesboro

Cerințe de grad: 36 de ore de credit

Maestrul de Știință în Matematică din Georgia South pregătește studenți pentru doctorat. studii în științe matematice și cariere profesionale în industrie sau academicieni. Matematica este un domeniu în expansiune rapidă, care trebuie să crească cu peste 20 la sută în următorii 10 ani.

Alegeți o concentrare matematică în:

Matematici aplicateMatematică purăStatisticiȘtiința computațională (interdisciplinară) [-]
Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Programul de Master în Știința Tehnologiei Informației (MSIT) la Georgia Southern integrează tehnologie de ultimă generație și știință interdisciplinară și conceptuală cu ... [+]

Master of Science, Information Technology - Statesboro

Cerințe de grad: 30 de ore de credit

Programul de Master în Știința Tehnologiei Informației (MSIT) la Georgia Southern integrează tehnologie de ultimă generație și știință interdisciplinară și conceptuală cu pregătire practică, abilități operaționale. Absolvenții obțin cunoștințe valoroase și sunt plasați într-o poziție unică pentru a avea un impact imediat asupra carierei și a angajatorilor lor.

Programul MSIT îmbracă industria IT în continuă schimbare, pregătește absolvenții pentru analiza și gestionarea rețelelor și sistemelor IT.

Piesele teză sau non-teză sunt disponibile în cadrul programului.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgia Southern University

Masterul de Științe Politice Aplicate din Georgia Southern este o diplomă profesională terminală care pregătește absolvenții pentru locul de muncă, oferindu-le o experien ... [+]

Master of Science, Applied Physical Science - Statesboro

Cerințe de grad: 36 de ore de credit

Pregătiți-vă pentru a deveni lider în aspectele de afaceri ale științei. Maestrul științific în științe fizice aplicate din Georgia Southern Georgia (MS-APS) este un grad profesional final care vă pregătește pentru locul de muncă. Obțineți experiență din lumea reală în aplicarea științei fizice în sectoarele de afaceri, guvern și nonprofit.

Acest program de știință aplicată vă adâncește înțelegerea științei utilizate în domeniul dvs., oferindu-vă o bază solidă în fundamentarea afacerilor și comunicațiilor.

Puteți alege între o teză terminală sau o opțiune de teză terminală și puteți selecta o zonă de concentrare interdisciplinară în:... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Discover More at Georgia Southern

Faculty Spotlight: Dr. Sophie George

Address
1332 Southern Drive
Statesboro, Georgia, Statele Unite ale Americii
Address
11935 Abercorn Street
Savannah, Georgia, Statele Unite ale Americii
Address
175 West Memorial Drive
Hinesville, Georgia, Statele Unite ale Americii