The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CCAS

Cine suntem noi

La Colegiul Columbian de Arte și Științe al GW , cercetările prospera, gândirea critică este endemică, colaborarea este constantă și pregătirea din lumea reală merge mână în mână cu învățarea. Din cauza locației de invidiat a colegiului în inima capitalei națiunii, implicarea activă începe în sala de clasă și continuă în sălile guvernamentale, în galeriile muzeelor, în laboratoarele NIH, NASA și DOE, ambasadele diplomaților internaționali și sălile de fond ale Smithsonian și ale altor instituții venerabile.

Colegiul este coloana vertebrală intelectuală și creativă a universității, un loc în care artele, umanitățile, științele sociale și științele naturale se reunesc pentru a forma un nexus de idei și oportunități. În calitate de lider printre instituțiile de artă liberală ale națiunii, datorită unui curriculum inovator care pune accent pe perspective, analize și comunicare, studenții licenți sunt dotate cu competențele necesare pentru a fi cetățeni eficienți și responsabili ai secolului XXI. La nivel profesional și doctoral, studenții absolvenți sunt parteneri cu o facultate de savanți care includ beneficiari Fulbright, coregrafi premiați, cercetători publicați și autori apreciați critic pentru a avansa un spectru de cercetări pe teme care variază de la controlul emisiilor de gaze cu efect de seră până la exploatarea în autism cauze, prevalență și tratament.

Succesul eforturilor noastre în cele 42 de departamente academice și 27 de centre de cercetare ale Colegiului se reflectă cel mai bine prin realizările absolvenților noștri, inclusiv senatorul american și fostul guvernator al Virginia, John Warner, actrița internațională de film Kerry Washington și CEO și președintele Tufts Medical Center Ellen Zane. Oamenii noștri, sfera noastră de aplicare și locația fac din Colegiul Columbian locul „accesibil” pentru învățare și descoperire în Washington, DC și în lumea de dincolo. CCAS

Bine ați venit la Columbian College Graduate Studies

Competitiv. Conectat. Cuprinzătoare.

  • 3.300 de studenți absolvenți
  • 55 de grade de masterat
  • 26 de diplome de doctorat
  • 18 certificate de absolvire

Programele de absolvire în Colegiul Columbian de Arte și Știință din GW sunt un magnet pentru cercetătorii de top și un catalizator pentru învățare și descoperire într-un spectru larg de arte, umanități și domenii de știință socială și tare. Diplomele și certificatele noastre integrează cel mai înalt calibru de educație, de la programele noastre de renume mondial în materii precum Istorie, Științe Politice și Politici Publice, la lucrarea noastră de pionierat în Art Terapie, Științe Legale și Politici și Practici pentru Sănătate LGBT. Diplomă avansată de la unul din cele 82 de arte GW

Nu numai că plecăm de la cele mai influente instituții din Washington, DC, dar rețelele noastre de facultăți și de studenți includ o varietate extraordinară de lideri recunoscuți la nivel internațional. La Colegiul Columbian, vi se vor oferi instrumentele pentru a prospera atât intelectual cât și profesional.

Ce știi despre George Washington? de la GW Arts

Locații