Citește Descrierea Oficială

istorie

Universitatea Tulane, fondata in 1834, este una dintre universitățile de cercetare independente cel mai apreciat și selective în Statele Unite. Școli și colegii Tulane oferă grade în artele liberale, știință și inginerie, arhitectura, afaceri, legea, munca socială, medicina, și a sănătății publice si Tropical Medicine.

Universitatea este un membru al prestigiosului Asociatiei Universitatilor americane, un grup select de 62 de universitatile de conducere de cercetare in Statele Unite si Canada, cu "programe proeminenta de absolvent și educație profesională și de cercetare științifică." Tulane, de asemenea, este clasat de catre Fundatia Carnegie pentru promovarea de predare ca o universitate cu "activitate de cercetare foarte mare." De mai mult de 4300 de instituții de învățământ superior evaluate de fundație, Tulane rămâne într-o categorie de prestigiu care include doar 2 la suta din universitati la nivel national.

Situat in New Orleans, Tulane urme originile sale la Colegiul Medical din Louisiana, a doua cea mai veche scoala medicala Deep South, care a fost fondată în anul 1834. De 1847, la Colegiul Medical a fost parte a instituției publice nou-create, la Universitatea din Louisiana.

Tulane apărut ca o universitate privată în 1884, când Universitatea publică din Louisiana a fost reorganizat și numit în onoarea de binefăcător Paul Tulane, un negustor bogat care a donat mai mult de 1 milion de dolari în teren, numerar și titluri de valoare ", pentru promovarea și încurajarea intelectuale, morale și educație industrial. "Originar din Princeton, NJ, Paul Tulane făcuse avere în New Orleans și darul lui a exprimat aprecierea pentru acest oraș de Sud de pe râul Mississippi. În 1886, Memorialul Colegiul H. Sophie Newcomb a fost stabilit pentru femei, ca parte a universității. Newcomb-Tulane Colegiul astăzi se înscrie toate studenti la universitate.

Tulane sa mutat la campusul sale prezente pe St Charles Avenue în 1894. Universitatea de sanatate Centrul de Stiinte Tulane in centrul orasului New Orleans include Scoala de Medicina si Scoala de Sanatate Publica si Tropical Medicine, in timp ce National Primate Research Center Tulane este în Covington, La.

Cercetare în multe discipline a inflorit la Tulane, prin înființarea de centre, cum ar fi Centrul de Piatra Roger Thayer pentru Studii din America Latină, Orientul american Institutul de Cercetare, Tulane / Xavier Centrul pentru Cercetare Bioenvironmental, Institutul Murphy, Tulane Cancer Center, Tulane Centrul pentru terapie genica si Colegiul Institutul Newcomb.

În toamna anului 2005, Tulane erodate uraganul Katrina, cel mai grav dezastru natural națiunii. Un Tulane reînnoită a ieșit din furtună ca instituție puternică axat pe un program de licență de exceptie completate de absolvent, programe profesionale și de cercetare superbe pe baza punctelor forte istorice universității și caracteristicile distinctive.

Programele Tulane au fost modelate de experiența universității cu uraganul Katrina, oferind facultate, personalul și studenților cu posibilități de cercetare, de învățare și comunitatea de servicii fără precedent.

Experiența Katrina informează, de asemenea, direcția viitoare a instituției. În 2010, președintele Cowen a anunțat lansarea campaniei "Tulane împuternicește", un efort care va continua eforturile universității pentru a încuraja inovarea socială și pentru a dezvolta urmatoarea generatie de cetățeni și lideri de comunitate minte.

Fapte

Universitatea Tulane este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ și de cercetare natiuni. Fondată în anul 1834, în New Orleans, Tulane ofera grade în arhitectură, afaceri, drept, arte liberale, medicină, sănătate publică și medicină tropicală, științele și ingineria, și asistență socială.

Motto

Sibi non, suis sed, tradus ca "nu pentru sine, ci pentru propria lui."

Fondator Date

1834, în calitate de Colegiul Medical din Louisiana 1847, Colegiul Medical fuzionează cu Universitatea din Louisiana 1884, Louisiana Legislatura autorizează Fondul Educational Tulane a reorganiza Universitatea din Louisiana ca o instituție privată și redenumiți-l Tulane University din Louisiana

Diviziile academice

Rector si vicepresedinte senior pentru probleme academice, Michael A. Bernstein Newcomb-Tulane College, James MacLaren, decan AB Freeman School of Business, Ira Solomon, decan Scoala de Arhitectura, Kenneth Schwartz, decan Scoala de continuarea studiilor, Richard A. Marksbury, decan Facultatea de Drept, David D. Meyer, decan Scoala de Arte Liberale, Carole Haber, decan Scoala de Medicina, Lee Hamm, decan și vice președinte senior Scoala de Sanatate Publica si Tropical Medicine, Pierre Buekens, decan Facultatea de Stiinta si Ingineria, Nicholas J. Altiero, decan Scoala de Asistenta Sociala, Ronald E. Marks, decan

Campusuri

Campus în centru Tulane include 110 hectare și 92 de clădiri, locuințe majoritatea școlilor și colegii săi. F. Edward Hebert Centrul de Cercetare, aproape Belle Chasse, La., Oferă facilități de cercetare in medicina si stiintele mediului, comportamentale și de calculator. Scoala de continuarea studiilor are campusuri prin satelit în Elmwood Business Park in Jefferson Parish, La., Biloxi, domnișoară., Și, în Madison, domnișoară. Centrul campusului stiinte medicale are mai multe divizii: Scoala de Medicina, Scoala de Sanatate Publica si Tropical Medicine, Tulane Medical Center si Technology Services. Campusul North Shore este acasa, la National Research Center Primate Tulane din Covington, La. AB Freeman School of Business oferă programe Executive și Professional MBA la campusul de satelit in Houston, Texas.

Biblioteci

Principalele Casele Howard-Tilton Memorial Library American Library Latină și Music Library Maxwell. Rudolph Matas Biblioteca este situată la Scoala de Medicina. Colecții speciale Divizia in Jones Hall include Hogan Jazz Arhiva, de Sud-Est Arhiva de arhitectură, Universitatea Arhivele, cărți rare și manuscrise și colecția Louisiana. Alte biblioteci includ arhitectura, botanica, de afaceri, drept, matematica, istorie naturala, de cercetare primat, relațiile rasiale și istoria etnică și studii de femei.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

A. B. Freeman School of Business

Curriculum-ul a fost dezvoltat de facultate care se specializează în energie și de către profesioniști din industrie care lucrează cu facultatea noastră și recruta elevii ... [+]

Masters de Management în Energetică Prezentare generală a programului Master of Management în programul Energy (MME) este un program de 10 luni cu normă întreagă începând fiecare luna iulie. Candidații ideali au medii academice solide în majors cantitative, cum ar fi contabilitate, afaceri, informatică, economie, inginerie, finanțe, matematică, științe sau. Curriculum-ul a fost dezvoltat de facultate care se specializează în energie și de către profesioniști din industrie care lucrează cu facultatea noastră și recruta elevii noștri. Cursuri de specialitate includ contabilitate energie, analiza datelor de energie, economie de energie, servicii bancare de investiții energetice, modelarea energiei, management de portofoliu energiei, managementul riscului energetic, strategia energetică, și de comercializare a energiei. Cursurile de energie și de finanțare sunt predate în 3000000 dolari dolari centrul nostru comercial, care este echipat cu tehnologie de vârf, baze de date, precum și software-ul de tranzacționare de la tranzacționare Technologies, Thompson Reuters, MorningStar, MathWorks, și 1Derrick. Absolvenții programului sunt pregătite să urmărească oportunități de carieră cu companii energetice, bănci, organizații comerciale, utilități, OSI, serviciile financiare și firme de consultanță, și agenții de reglementare. Curriculum ... [-]
Statele Unite ale Americii New Orleans
Septembrie 2019
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
A. B. Freeman School of Business

Master of Business Analytics * este un program de 10 luni, de 36 de ore de credit care vă va pregăti să traduceți cantități mari de date complexe în informații ușor de ge ... [+]

Master of Business Analytics

Master of Business Analytics * este un program de 10 luni, de 36 de ore de credit care vă va pregăti să traduceți cantități mari de date complexe în informații ușor de gestionat și să luați decizii bazate pe date. Dat fiind că colectarea și analizarea datelor în timp real devin componente esențiale ale afacerii, cererea de pe piață pentru aceste abilități explodează.

Facultatea de clasă mondială oferă o bază tehnică și cantitativă riguroasă, bazată pe aplicarea practică a analizei de afaceri. Electives în semestrele toamna și primăvară le permite elevilor să adapteze programul pentru a-și îndeplini obiectivele de carieră.... [-]

Statele Unite ale Americii New Orleans
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
A. B. Freeman School of Business

Succesul în profesia contabilă presupune mai mult decât expertiză doar de contabilitate. Este nevoie de etică compromisuri, gândire analitică, gradul de conștientizare a ... [+]

Masters de Contabilitate

Succesul în profesia contabilă presupune mai mult decât expertiză doar de contabilitate. Este nevoie de etică compromisuri, gândire analitică, gradul de conștientizare a nuanțe culturale și comunicare eficientă. Tulane Masters de Contabilitate (MACCT) program se pregătește studenții cu privire la toate aceste fronturi și le oferă un inceput promitator de a deveni lideri în profesia contabilă.

Cursuri de bază ale programului MACCT furnizează rigoarea academică în audit, contabilitate financiară, contabilitate de gestiune și fiscalitate. Structură flexibilă a programului oferă studenților posibilitatea de a adăuga o concentrare în finanțe, energie sau Impozitare și să completeze cursuri lor de peste 2 sau 3 semestre. În plus, în cazul în care studentul dorește, ofertele de curs MACCT poate permite un student pentru a sta pentru examenul de CPA.... [-]

Statele Unite ale Americii New Orleans
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
A. B. Freeman School of Business

Masterat Finanțe Programul (MFin) de Freeman este un program cu normă întreagă de 11 luni sau 18 luni concepute pentru proaspeții absolvenți cu cariere limitate sau nu de ... [+]

Masters de Finanțe Prezentare generală a programului Masterat Finanțe Programul (MFin) de Freeman este un program cu normă întreagă de 11 luni sau 18 luni concepute pentru proaspeții absolvenți cu cariere limitate sau nu de experiență profesională care doresc în finanțe. Absolvenții programului sunt pregătite să urmeze o carieră într-o varietate de domenii în finanțe, inclusiv: corporate finance, acțiuni, venit fix, instrumente derivate, de gestionare a activelor, finanțe de îndatorare, fonduri speculative, capital de risc, fondurile de capital privat, private banking, consultanta financiara , finanțe publice, și departamentele financiare ale marilor corporații. Programul este creat și predat de facultate Freeman Finance care sunt recunoscute pe plan international pentru cercetarea lor în domeniul finanțelor corporative și de investiții. Cursuri include cursuri de bază în finanțe și contabilitate și capacitatea de a lua electives în zona unui student de interes, cum ar fi energie, Investment Banking, Asset Management, sau Real Estate. Programul Tulane MFin oferă, de asemenea, un Specializare Energy sau servicii bancare și financiare Specializare. În timp ce curriculum-ul oferă un studiu aprofundat de analiză echitate, evaluare, analiză cu venit fix, instrumente derivate, și de gestionare a riscurilor, elevii sunt, de asemenea, posibilitatea de a consolida expertiza tehnică dezvoltată în clasă, prin participarea la cursuri care oferă experiență a lumii reale, cum ar fi Darwin Fenner Student Gestionat Fondului și Freeman Rapoarte de program Analiza Equity. Centrul de Management Freeman Cariera lucrează cu elevii din programul de dezvoltare oportunități profesionale. Evenimente unice Freeman ca Freeman Zile New York, Houston, Chicago, New... [-]
Statele Unite ale Americii New Orleans
Septembrie 2019
Engleză
La zi
11 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
A. B. Freeman School of Business

Zece luni Master of program de management este un grad de afaceri de pre-experiență conceput pentru a construi pe studiile universitare, permițându-vă să urmeze o gamă ma ... [+]

Masters de management

Piața locurilor de muncă de astăzi este acerbă, și continuă să se schimbe și să evolueze. Zece luni Master of program de management este un grad de afaceri de pre-experiență conceput pentru a construi pe studiile universitare, permițându-vă să urmeze o gamă mai largă de cariere. Obține abilitățile și încrederea necesare pentru a aborda oportunități de afaceri, analiza problemele și să propună soluții viabile. Stau în piață, și propulsa cariera ta mai departe.

Descoperiți posibilitățile

Proiectat pentru cei cu puțin sau deloc experiență de muncă, în căutarea de a completa lor de grade universitare de licență cu fundamente de afaceri. Elevii cu orice majore sunt eligibile. Inginerie sau psihologie, științe sau limbi - dacă aveți un obiectiv de carieră, Master of Management vă poate ajuta să ajungem acolo mai repede.... [-]

Statele Unite ale Americii New Orleans
Septembrie 2019
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Tulane Accounting

Tulane Energy

Finance at Tulane

Field Trip to Century Offshore Platform

Tulane MBA