Florida Coastal School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Florida Coastal School of Law (Legea coastă) este situat în Jacksonville, Florida, în Statele Unite ale Americii. Programul JD pentru Coasta de Vest din Coasta de Drept este acreditat de Asociația Baroului American (ABA) și online LL.M. Programele au consimțământul ABA.

Florida Coastal School of Law studenți provin de la aproximativ 46 de state și numeroase țări, reprezentând aproximativ 254 de colegii și universități. Ei aduc cu ele multe diverse medii și experiențe profesionale din întreaga țară și din întreaga lume.

Membrii facultății noastre reprezintă peste 50 de școli de drept acreditate ABA din întreaga țară, inclusiv California-Berkeley, Universitatea Duke, Universitatea Georgetown, Universitatea New York, Universitatea din Michigan, Universitatea de Stat din Florida și Universitatea din Florida.

Florida Coastal School of Law oferă instruire juridică de înaltă calitate, cu accent pe rezultatele studenților, pregătirea în practică și inovarea. Legea de coastă oferă mai multe programe online inovatoare, inclusiv o LL.M. În Legea americană pentru avocații internaționali, O LL.M. în Studii legea generală, Și un LL.M. sau un certificat în logistică și transport.

Locații

Jacksonville

Florida Coastal School Of Law

Address
Florida Coastal School of Law
8787 Baypine Road

FL 32256 Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 904-680-7700

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: