Embry-Riddle Aeronautical University - Asia Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

învățare on-line funcționează în jurul valorii de programul dvs. de ocupat cu ERAU Asia Online Campus

Pentru a afla mai multe despre programele noastre on-line, vă rugăm să dați clic aici

Embry-Riddle Asia Online Campus este cunoscut pentru mai mult decât programele noastre de aviație și aerospațială apreciate.

Embry-Riddle recunoaște că completarea unui grad într-un mediu de clasă tradițională nu funcționează pentru toată lumea. Noi înțelegem cei mai mulți cursanți adulți au o viață foarte ocupat și se confruntă cu provocări unice, în timp ce câștigul salarial un grad. Suntem aici pentru a vă ajuta să depășească aceste provocări astfel încât să vă puteți concentra pe educatia ta.

Dacă sunteți în căutarea pentru flexibilitate și comoditate, ia în considerare acest lucru: Luând cursuri online cu Embry-Riddle înseamnă că nu fac naveta, fără trafic, și nici ședinței într-o sală de clasă, după o zi lungă la locul de muncă. Cu doar un computer și o conexiune la Internet, poate lucra spre un grad de la practic oriunde.

Aici sunt doar câteva dintre beneficiile de a lua cursuri prin intermediul nostru Campus Online:

Avem zeci de ani de experiență în asistarea studenților online, ceea ce a condus la o experiență pe care alte școli nu poate oferi. Suntem în mod excepțional cunoștințe în asistarea militară, veteran și studenții civile. Scopul tau este de un grad. Noi rămâne în contact cu tine la fiecare pas din drum pentru a vă asigura că stai concentrat pe acest obiectiv. Noi lucrăm cu dumneavoastră pentru a dezvolta hărți personalizate de grad - create în mod individual pentru a arăta modul în care puteți trece de la Ziua 1, indiferent de alte provocări de viață / muncă. Majoritatea academice Advisors sunt adulți care învață la fel ca tine, și mulți sunt Embry-Riddle Alumni. Cu 12 de licență și cinci absolvent începe să termeni pe tot parcursul anului, niciodată nu e prea târziu pentru a începe pe calea spre un grad. A se vedea, de grade și programele noastre, de mai jos, a se vedea tabelele noastre de curs, sau vezi ce minorii le oferim.

Locații

SUA Online

Address
Embry-Riddle Aeronautical University
600 S. Clyde Morris Blvd.

FL 32114 SUA Online, Statele Unite ale Americii

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit

Singapore Online

Address
Singapore Online, Singapore

Filipine Online

Address
Filipine Online, Filipine

Australia Online

Address
Australia Online, Australia

Germania Online

Address
Germania Online, Germania

Franța Online

Address
Franța Online, Franţa

Olanda Online

Address
Olanda Online, Ţările de Jos

Spania Online

Address
Spania Online, Spania

Noua Zeelandă Online

Address
Noua Zeelandă Online, Noua Zeelandă

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: