Citește Descrierea Oficială

Doriți să vă extindeți cunoștințele, să vă actualizați abilitățile și să ajungeți la nivelul următor în cariera dvs.? Programele noastre de master sunt concepute pentru a răspunde cerințelor pieței. Luăm o abordare proaspătă și personală. Cu profesori și studenți talentați, veți implica activ teoria și practica. Vă veți bucura de confortul cursurilor de seară sau vă veți completa gradul complet online. Mai presus de toate, vă veți pregăti să faceți o nouă încredere într-o viață de conducere profesionistă.

Învățați să conduceți într-o lume colaborativă

Bine ați venit la programele postuniversitare de ultimă generație care te pot ajuta să ajungi la nivelul următor. Fie că cauți să avansezi cariera sau să faci o tranziție de carieră, Elmhurst College are programele pentru tine. Achiziționați abilitățile tehnice transversale de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și potențialul. Dezvoltați soluții proaspete pentru provocările din lumea reală prin învățarea bazată pe proiecte. Directorii noștri de program sunt acolo pentru dvs. - vă ajută să negociem totul, de la selecția de clasă la direcția de carieră. Programele noastre inovatoare și flexibile sunt concepute pentru a vă optimiza obiectivele de carieră și pentru a vă pregăti pentru muncă în multe industrii cu creștere înaltă. Suntem angajați fără îndoială în educația care vă va ține înainte de curbă.

Diplome de masterat

  • Sisteme informatice informatice
  • Știința datelor
  • Sisteme informatice geografice
  • MBA - part-time (online sau on-campus) pentru profesioniștii care lucrează
  • Managementul lanțului de aprovizionare

Elmhurst College - alegerea potrivită

  • Obțineți încrederea pentru a reuși: directorii noștri de program nu sunt doar specialiști în domeniile lor: sunt dedicați extinderii domeniului de acoperire, conferindu-i consiliere salvă și abilitățile oamenilor pe care fiecare lider are nevoie.
  • Flexibilitatea de a face lucrul: programele noastre de grad sunt concepute pentru a se încadra în programul dvs. ocupat. Programele sunt oferite într-o varietate de formate pentru a vă oferi confortul maxim.
  • O alegere accesibilă: Elmhurst College se situează în mod repetat în categoria Best Value pentru calitate academică și cost.
  • Locație convenabilă: campusul nostru frumos este la doar 15 mile vest de centrul orașului Chicago și este ușor accesat cu mașina sau cu trenul.

Luați pasul următor

Pe măsură ce vă gândiți la opțiunile dvs., vă încurajăm să vizitați campusul Elmhurst. Veți învăța despre procesul nostru de admitere, veți vizita campusul nostru și veți vedea pentru dumneavoastră ce este Elmhurst College . Solicitați informații: pentru a solicita informații despre programul dvs. de interes, completați formularul nostru online. Chat live cu un Consilier de Admitere. Chat online astăzi. Aplica acum!

Clasamente

Elmhurst se clasează în primele 10 universități regionale din Midwest, potrivit US News

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Elmhurst College

Când înțelegeți o afacere de la un capăt la altul, vă faceți indispensabil - într-un oraș care este unul dintre cele mai mari hub-uri de transport și logistică din lume. ... [+]

Un program desemnat de STEM.

Conectarea lumii

Când înțelegeți o afacere de la un capăt la altul, vă faceți indispensabil - într-un oraș care este unul dintre cele mai mari hub-uri de transport și logistică din lume.

Ca profesionist de navigare într-un mediu de afaceri complex și global, aveți nevoie de o diplomă care adaugă valoare. Cu MSCM al Elmhurst veți oferi organizațiilor know-how-ul foarte solicitat în proiectarea, planificarea și exploatarea lanțurilor de aprovizionare bine întreținute.

Veți fi familiarizați cu rolurile fiecărei zone funcționale a unei afaceri în cadrul lanțului de aprovizionare și cu strategiile colaborative inter-funcționale necesare în funcționarea lanțurilor de aprovizionare. Dar va fi adâncimea abilităților tale analitice dobândite de Elmhurst, care îți vor da adevăratele mușchi de conducere.... [-]

Statele Unite ale Americii Elmhurst
February 2020
La zi
Part time
22 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Elmhurst College

Cu un master în managementul de proiect, veți învăța să ajungeți la discipline și funcții, vorbind limba fiecăruia, pentru a coordona echipa. Vă vom învăța instrumentele ... [+]

Fiul cel care face asta

Coordonează planificarea, oamenii, procesul și produsul.

Fiecare organizație are nevoie de manageri de încredere care își pot asuma responsabilitatea pentru succesul unui proiect. De aceea, la Elmhurst vă ajutăm să dezvoltați un set de competențe de bază, astfel încât să puteți realiza proiecte la timp, la buget și la specificații - într-o gamă largă de domenii și ocupații.

Învățați să conduceți într-o lume colaborativă

Cu un master în managementul de proiect, veți învăța să ajungeți la discipline și funcții, vorbind limba fiecăruia, pentru a coordona echipa. Vă vom învăța instrumentele și tehnicile de care aveți nevoie pentru a supraveghea un proiect: bugetare și monitorizare, comunicare și team building, managementul riscurilor și luarea deciziilor.... [-]

Statele Unite ale Americii Elmhurst
August 2019
Part time
2 anii
Campus
Online
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media