Ellis Online College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ellis diferența: învățare online la cele mai bune O divizie a prestigiosului New York Institutul de Tehnologie (NYIT), Ellis Colegiul a fost creat pentru a oferi adulților care lucrează cu un mod credibil de a avansa în carieră folosind toate avantajele de învățare online. Unul dintre primele colegii să realizeze valoarea de învățare on-line, NYIT este de 50 de ani instituție academică cu peste 70.000 de absolventi, trei campusuri New York zona și un număr tot mai mare de locații din întreaga lume. De ce Ellis Colegiul de NYIT? Ellis Colegiul oferă o educație superioară cu oricând, oriunde comoditatea de pe Internet. Acesta oferă un mediu extrem de interactiv, orientate spre comunitate, care face de învățare online de îmbogățire și o experiență plăcută.

Ellis găzduiește programe ocupat de permițându-vă să luați o clasă la un moment dat, și oferind o dată de intrare la fiecare trei săptămâni. Termeni scurt curs vă permite să termini repede! Ellis oferă multe dintre avantajele unei școli tradiționale offline, inclusiv o campus virtual extins care permite studenților și profesorilor de a interacționa, schimb de idei și interese reciproce, și de a construi prieteniile valoroase și rețele profesionale care sunt atât de importante în economia de astăzi. Ellis va afunda în situații de muncă reale, permițându-vă să "învețe prin a face" și de a dobândi cunoștințe și competențe pe care le puteți aplica imediat. Platforma de învățare online Ellis "unic, interactiv, bazat pe Web oferă o bogată experiență plăcută și prin exerciții dinamice Flash, video și demonstrații. Ellis oferă prestigiu și stabilitate prin asocierea sa cu New York Institute of Technology, fără a hassle de naveta la și de la un campus. Program de MBA on-line Ellis "oferă cursuri dezvoltate în parteneriat cu școlile de afaceri de top din lume, printre care Universitatea Columbia Business School, Universitatea Stanford, și Universitatea din Chicago Graduate School of Business. Ellis este printre liderii recunoscuți în procesul de învățare on-line de dezvoltare profesională, de predare de angajați de la angajatori de top, inclusiv General Motors.

Obține colegiu de educatie online de la facultate cu experiență Instructori Ellis Colegiul sunt adevărate de masterat de la ambarcațiunile lor. În plus față de facultate sale full-time, Ellis utilizeaza o gamă impresionantă de lideri de afaceri eminenți și profesioniști pentru a oferi on-line dvs. facultate, adăugând o perspectivă experimentat, din lumea reală, care merge mână în mână cu curriculum-ului nostru pe bază de carieră. Fiecare instructor Ellis deține un doctorat sau programe de masterat în obiectul lor, cu aproape jumătate din toate facultate de predare care deține un doctorat sau alte studii terminale. Ellis caută activ educatori de conducere care pot livra efectiv o facultate on-line, care este motivul pentru care majoritatea noilor instructori Ellis au experiență de predare înainte. Ellis, de asemenea, asigură că fiecare instructor completează un program de training intensiv în instruire on-line. În plus, noi instructori primi de coaching de-a lungul cursurilor inițiale, și toate facultate sunt încurajați să participe la Webcast-uri educaționale regulate pe cele mai recente practici de predare on-line. Prin oferirea de specialitate instruire, calificat în tandem cu cele mai noi platforme de predare on-line, Ellis oferă un mediu de îmbogățire și plină de satisfacții pentru a primi on-line dvs. facultate. Cele mai înalte standarde de Educație Ellis monitorizează permanent instructorii sale pentru a asigura eficiența de predare. Feedback-ul Student este, de asemenea compilat pentru a oferi o perspectiva mai mult in practicile unui instructor de. În plus, toate instructorii sunt revizuite anual printr-un audit efectuat curs intensiv de un alt membru al facultății Ellis, asigurându-se că fiecare instructor rămâne un educator de prim rang și de-a lungul mandatului lor efectivă. Instructori Ellis sunt obligate prin zece principii directoare pentru a se asigura că fiecare curs oferă o experiență angajarea, plină de satisfacții pentru fiecare elev:

Lansarea curs în timp util și angajarea. Comunica în mod clar așteptările dumneavoastră de studenți și a discuta despre așteptările lor de tine. Ajunge la mai puțin implicați și la risc de studenți. Să mențină întotdeauna un ton pozitiv, încurajator cu elevii. Fie prezente și sa angajat în toate discuțiile de clasă. Demonstrează o măiestrie solid a conținutului de curs și să desfășoare întotdeauna vă într-un mod profesionist. Menține nivelul ridicat al serviciului cerut de Ellis College, inclusiv 48 de ore de răspuns la misiuni asortate și disponibilitatea șase zile pe săptămână. Oferiți feedback semnificativ, actionabile pentru toate misiunile gradate. Formularea unor îndrumări corespunzătoare privind politica și procedurile. Finaliza activitățile finale de curs în timp util, exacte.

Facultatea Disponibilitate atunci când aveți nevoie Ellis Colegiul asigură că toate instructorii sale sunt disponibile si abordabil, atât în ​​interiorul cât și în afara clasei. Fiecare instructor este necesar să vă conectați la cel puțin șase zile pe săptămână, pentru a răspunde la întrebări și de a participa la discuții studențești. În plus, multe instructori dețin, în timp real sesiunilor ordinare de chat în cadrul platformei curs, unde pot răspunde la întrebări și studenți antrenor pe misiuni viitoare. Elevii pot, de asemenea, interacționa în particular cu instructorul, prin intermediul Facultății 1 la 1 caracteristică disponibilă în toate cursurile. Această disponibilitate extinsă asigură că veți primi nici o atenție personalizată și asistență care ați putea avea nevoie în timp ce urmăresc dvs. Ellis Colegiul educație on-line

Locații

New York

Address
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: