Citește Descrierea Oficială

EVMS pregătește studenții pentru cariere ca medicii competente și compasiune, profesionistilor din domeniul sanatatii si oameni de stiinta. Studenții noștri beneficiază de gama largă de instruire oferite de facultate nostru full-time, care lucrează în mod concertat cu cadrele medicale în întreaga Comunitate.

Educație la EVMS împuternicește studenți, rezidentii si semenii pentru a face un impact asupra oamenilor care le servesc. Oferim unic, hands-on de abordări ale învățării, cum ar fi:

Activități pentru populatiile deservite comunitate de serviciu pe bază de. Participarea la eforturile de imbunatatire a calitatii si de advocacy instituționale. Parteneriate cu organizațiile regionale sau globale de sănătate.

EVMS este una dintre singurele școli de medicina si sanatate profesii in natiunii fondate de comunitate, pentru comunitate. Ne sunt axate nu doar pe pregătirea următoarea generație de furnizorii de servicii de sănătate, dar și pe traducerea descoperirea în mai bine de ingrijire a sanatatii pentru oamenii din Hampton Roads. Viziunea noastra este de a deveni cel mai școlii orientate spre comunitate de Medicina si Sanatate profesii în Statele Unite ale Americii.

În timp ce beneficiile descoperirilor de la EVMS sunt resimțite la nivel global, eforturile noastre de cercetare, educație și de îngrijire a pacientului crește de la nevoile oamenilor din sud-estul comunitatea noastră Virginia:

EVMS facultate ofera educatie medicala si de conducere pentru urmatoarea generatie de medici de top, profesionistii din domeniul sanatatii si cercetatori. Medicii EVMS Medical grupul de ingrijire pentru mai mult de 1.000 de pacienti pe zi. Eforturile de cercetare EVMS "se concentreze pe probleme de sanatate cele mai presante din regiune. EVMS conduce un raport anual 824 milioane $ în activitatea economică locală.

EVMS Burse

La EVMS, un număr de burse pe bază de merit, nevoi financiare, diversitate, domenii de interes și orașul natal sunt disponibile.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Eastern Virginia Medical School

Absolvent Art Terapie și Consiliere Programul EVMS este un program academic riguros bazat în orientate spre creștere și clasă reflexiv, studio, comunitate și experiențe c ... [+]

O EVMS Art Terapie Absolvent program de consiliere și este un program academic riguros bazat în orientate spre creștere și clasă reflexiv, studio, comunitate și experiențe clinice.

Programul EVMS "este unic prin faptul ca este parte dintr-un campus medical si profesiile din domeniul sanatatii înfloritoare, oferind oportunități de colaborare interpersonală studenți care se bazează abilitățile necesare pentru a fi parte dintr-o echipa cu multiple fațete de furnizori. Am fost pregătirea terapeuti de clasă de artă mondială, care sunt, de comunitate implicate, profesioniști etice sensibile cultural, cu o carieră de succes de peste 40 de ani.

Teluri si obiective Ofere o educație riguroasă inovator art-terapie, care include educația necesară după cum este necesar pentru consiliere licensure. Subliniază înțelegerea diferitelor individuale, de grup, și abordări teoretice de familie. Încurajați elevii să dezvolte o abordare inovatoare, profesionale, etică, și receptiv cultural la terapia art. Promovarea competenței clinice în evaluarea și tratamentul. Provocați elevii să vorbească și să scrie despre terapia profesional art. Dezvolta competență în planificarea, efectuarea și evaluarea de cercetare art-terapie. Consolidarea elev conștiința de sine prin procesul de artă personală și auto-reflecție. Abilități de plasament în utilizarea terapeutică a unei game largi de procese și materiale de arta. ... [-]
Statele Unite ale Americii Norfolk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Virginia Medical School

Programul de Biotehnologie Master de la Eastern Virginia Medical School (EVMS) este un program de cercetare unic de integrare care oferă studenților cu hands-on de formar ... [+]

O Programul Biotehnologie Master la est Virginia Medical School (EVMS) este un program de cercetare unic de integrare care oferă studenților cu hands-on de formare în stare-of-the-art proteomica, tehnici moleculare, genomica, celulare si imagistica, combinate cu o bază solidă în cunoștințele teoretice de stiinte biomedicale si design de cercetare de laborator.

Acest program educational riguros pregătește profesioniști viitoare de laborator să întreprindă cercetarea biomedicala in laboratoarele de cercetare academice sau în biotehnologie și farmaceutice industrii.

AVANTAJE CHEIE PROGRAM Oferă o accelerat, curriculum de 16 luni de hands-on de formare și de cercetare teoretică Încorporează un stagiu de cercetare de șase luni în campus sau cu un partener industrie biotehnologie Implică interacțiunea strânsă a studenților cu facultate de cercetare cu experiență ... [-]
Statele Unite ale Americii Norfolk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză