Eastern Virginia Medical School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EVMS pregătește studenții pentru cariere ca medicii competente și compasiune, profesionistilor din domeniul sanatatii si oameni de stiinta. Studenții noștri beneficiază de gama largă de instruire oferite de facultate nostru full-time, care lucrează în mod concertat cu cadrele medicale în întreaga Comunitate.

Educație la EVMS împuternicește studenți, rezidentii si semenii pentru a face un impact asupra oamenilor care le servesc. Oferim unic, hands-on de abordări ale învățării, cum ar fi:

Activități pentru populatiile deservite comunitate de serviciu pe bază de. Participarea la eforturile de imbunatatire a calitatii si de advocacy instituționale. Parteneriate cu organizațiile regionale sau globale de sănătate.

EVMS este una dintre singurele școli de medicina si sanatate profesii in natiunii fondate de comunitate, pentru comunitate. Ne sunt axate nu doar pe pregătirea următoarea generație de furnizorii de servicii de sănătate, dar și pe traducerea descoperirea în mai bine de ingrijire a sanatatii pentru oamenii din Hampton Roads. Viziunea noastra este de a deveni cel mai școlii orientate spre comunitate de Medicina si Sanatate profesii în Statele Unite ale Americii.

În timp ce beneficiile descoperirilor de la EVMS sunt resimțite la nivel global, eforturile noastre de cercetare, educație și de îngrijire a pacientului crește de la nevoile oamenilor din sud-estul comunitatea noastră Virginia:

EVMS facultate ofera educatie medicala si de conducere pentru urmatoarea generatie de medici de top, profesionistii din domeniul sanatatii si cercetatori. Medicii EVMS Medical grupul de ingrijire pentru mai mult de 1.000 de pacienti pe zi. Eforturile de cercetare EVMS "se concentreze pe probleme de sanatate cele mai presante din regiune. EVMS conduce un raport anual 824 milioane $ în activitatea economică locală.

EVMS Burse

La EVMS, un număr de burse pe bază de merit, nevoi financiare, diversitate, domenii de interes și orașul natal sunt disponibile.

Locații

Norfolk

Eastern Virginia Medical School

Address
Eastern Virginia Medical School
714 Woodis Avenue
Norfolk,

23510 Norfolk, Virginia, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 757-446-5600