Dulles University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Declarație de viziune

Universitatea Dulles a fost înființată în 2010 și se inspiră din contribuțiile-a lungul vieții de John Foster Dulles, de stat SUA și vizionar. Influența sa în elaborarea și negocierea acordurilor internaționale cu guvernele din întreaga lume au avut un impact major asupra apariția democrației și a libertății de a popoarelor lumii. Realizarile sale au inclus servind ca un consilier al delegației americane la Conferința de Pace de la Paris din 1919. El a primit în evidență ca un avocat internațional și, de asemenea, la diverse congrese din perioada interbelică. În special, el a fost implicat cu Comisia americană pentru negocieze pacea Berlin Conferințe de creanță, și a fost consilier special la Consiliul de întâlniri Miniștrilor Afacerilor Externe din Londra, Moscova și Paris. El a servit ca un delegat la Adunarea Generală a Națiunilor Unite (1945-1949), iar acest lucru a fost urmat de negociere sau de un tratat de pace cu Japonia în 1951. În 1951, președintele Dwight D. Eisenhower numit Dulles ca secretar de stat, și în 1954, în numele Statelor Unite, el a ajutat la organizarea Organizația Tratatului Asiei de Sud-Est (SEATO), care a inclus de semnatari din Australia, Noua Zeelanda, Marea Britanie, Franța , Pakistan, Thailanda și Filipine. Contribuțiile umanitare Dulles "inclus fiind un președinte consiliu mandatului de Carnegie Endowment for International Peace ca administrator al Fundației Rockefeller și, de asemenea, ca un membru fondator al Consiliului pentru Relații Externe, printre multe alte realizări. Universitatea Dulles găsește inspirație în poziție puternică John Foster Dulles "privind cooperarea internațională și de excelență în negocierea acordurilor echitabile și echilibrate ca o mărturie pentru importanța educației și pregătirea persoanelor fizice pentru o viață împlinită. Universitatea încurajează elevii săi să depună eforturi pentru excelență similară în abordarea lor de educație și de viață.

Misiune

Universitatea Dulles este dedicat livrarea de învățământ colegial într-un mod care să respecte demnitatea, valoarea și potențialul de fiecare elev. Prin crearea unui mediu în care cunoașterea este dobândită și dezvoltată și în cazul în care activitățile creative încearcă să îmbogăți experiențele elevului să fie pregătiți pentru o societate globala, Universitatea pregătește studenții pentru o gamă largă de oportunități de angajare. O parte inerentă a misiunii Universității este de a dezvolta lideri de bun cetățean, care sunt echipate pentru a aduce contribuții pozitive la "binele comun al societății". Cursuri noastre și practicums personal concepute pentru a permite studenților să facă visul de învățământ superior o realitate, prin pregătirea lor strategic pentru ocuparea forței de muncă și a pieței. Am să adere la standarde înalte și de calitate în educație criteriilor, politicilor și excelența în conformitate cu cerințele naționale, regionale de acreditare și de stat și organisme de certificare și recunoscute. Obiectivele noastre pentru studenții merge "dincolo de manual", pentru că programele noastre de gradul universitare de licență, universitare și post sunt adaptate individual pentru a fuziona curriculum cu abilități de afaceri care oferă noi provocări, noi responsabilități și noi recompense pentru cariera fiecărui student. În prezent, programe academice Dulles Universității se concentreze pe afaceri, tehnologii de informare și de informatică, ceea ce duce la licență, masterat și doctorat. Acest obiectiv general se realizează prin următoarele seturi de competențe de învățare și obiectivele: • Noi credem că utilizarea facultate expert din industrie ales studentul nostru va furniza expertiză importantă din lumea reală. În acest fel, noi oferim studenților noștri cele mai noi seturi de competențe și sistemele de management în profesia lor planificate. Universitatea Dulles merge dincolo de manual si curs tradițional programa. • Noi oferim mai mult de instruire în fundamentele de management, inclusiv prin exemple din viața reală, în studii de caz. Facultatea noastră analizează aspectele complexe și rezoluțiile lor efective. • Elevii de la absolvirea Universității Dulles va fi mai bine poziționată pentru a obține promoțiile și să fie evaluate ca între nivelul de sus în piscină solicitant de locuri de muncă pentru poziții de intrare sau la nivel de management. • Elevii învață ce să se aștepte într-o poziție de management. Noi încurajăm unu-la-unu și grup rol asertiv joc cu membri ai facultăților în raport cu cerințele specifice de locuri de muncă.

Obiectivele instituționale

Universitatea va: • Asigurați-vă că protejarea cele mai bune interese ale tuturor studenților este o preocupare principală. • Evaluarea solicitanții de studenți pe baza calificărilor lor individuale și să depună eforturi pentru includerea tuturor membrilor societății în procesul de învățământ, indiferent de vârstă, cultură și fundal socio-economic. • Legea punct de vedere etic și respect în practicile de consiliere, recrutare si de inscriere. • Asigurarea accesului egal și informații de admitere exacte cu un set comun de definiții legate de admitere si termene pentru toți elevii. • Furnizarea de excelență în educație prin standarde academice riguroase și punerea în aplicare a unei abordări personalizate pentru educație prin clase mici și relații strânse între facultate și studenți. • Suport și punerea în aplicare a politicilor de la Universitatea. • să respecte legile locale, statale și federale în ceea ce privește tratamentul de studenți și informații confidențiale.

Politica Non-Discrimination/Equal ocuparea forței de muncă

Rasial politica non-discriminatorie pe Rev Proc. 75-50, Secțiunea 4.01. Universitatea Dulles admite elevii de orice rasă, culoare, origine națională sau etnică de toate drepturile, privilegiile, programe și activități, în general, acordate sau puse la dispoziția studenților de la școala noastră și nu face discriminări pe bază de rasă, culoare, și național sau origine etnică în administrarea politicilor educaționale, politicile de admitere, burse și împrumuturi programele noastre, și programele administrate de școală atletic și alte. Universitatea menține un proces echitabil procedură de soluționare a reclamațiilor care încorporează la dispoziția oricărei persoane care crede el sau ea a fost discriminat. Cereri cu privire la procedura de plângere sau conformitatea cu legile și liniile directoare federale și Commonwealth-ului ar trebui să fie abordate la funcția de Președinte.

Locații

Fairfax

Dulles University

Address
Dulles University,
510-1934 Old Gallows Road,
Vienna , VA

22182 Fairfax, Virginia, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 703-552-1236

Programe

Această școală oferă și: