Duke University School of Nursing

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Duke University School of Nursing sau DUSON, așa cum este numită de mulți, este o organizație și o comunitate de erudiți care se angajează să ofere cel mai bun mediu educațional pentru dezvoltarea liderilor de asistență medicală. Înființat în 1931, suntem un centru de excelență dedicat progresului științei asistentei medicale, promovării burselor clinice și educației liderilor clinici, a practicienilor avansați și a cercetătorilor.

Pe lângă educarea asistenților medicali de mâine, aici se desfășoară și cercetări importante, care schimbă viitorul asistenței medicale. Multe dintre facultățile noastre desfășoară cercetări de ultimă oră și testează intervenții pentru a îmbunătăți starea de sănătate a celor cu boli cronice sau testează modele inovatoare pentru îngrijirea clinică. Mulți alții sunt implicați activ în practică în domeniul lor de specialitate, cum ar fi îngrijirea celor cu boli de inimă, diabet și nou-născuți cu risc.

La DUSON ne concentrăm pe a-i ajuta pe studenții noștri să-și realizeze contribuțiile potențiale la îngrijirea sănătății printr-o consiliere puternică și îndrumare! Facultatea noastră „merge pe vorbă”. Aceștia sunt experți în specialitatea lor în domeniul asistenței medicale și în domeniile de cercetare și utilizează pedagogii inovatoare pentru a implica activ studenții în propria lor învățare și dezvoltare profesională. Aceste beneficii și multe altele sunt motivul pentru care Duke University School of Nursing este clasificată ca una dintre școlile de asistență medicală de top din țară.

La Duke University School of Nursing , credem nu numai în educația studenților noștri, ci și în dezvoltarea continuă a facultății și a personalului nostru. Din facultatea noastră, 95% sunt pregătiți doctoral. De asemenea, suntem dedicați creșterii și dezvoltării școlii noastre ca organizație care să răspundă nevoilor în schimbare ale educației asistente medicale. În 2014, am deschis o nouă adăugire a clădirii noastre principale a campusului, care include laboratoare de ultimă generație și săli de clasă. De asemenea, am renovat și redeschis o facilitate de cercetare pentru personalul și participanții la cercetare.

Cu multe dintre programele noastre de diplome și certificate pe bază de distanță, studenții din întreaga lume pot urmări o diplomă de clasă mondială de la Duke, fără a fi nevoie să părăsească locul de muncă. Această diversitate de studenți care provin din peste 40 de state și țări din SUA ne îmbogățește cu adevărat curricula, aducând perspective diverse în clasă! Mai multe informații despre angajamentul facultății și personalul față de inițiativele legate de activitatea noastră privind diversitatea și incluziunea pot fi găsite pe site-ul web.

Locații

Durham

Address
Trent Drive,307
27710 Durham, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră