Drew University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studii universitare și teologice la Drew University .

Situat la doar 50 de minute de mers cu trenul de la capitala lumii energetice din New York City, campusul frumos, împădurit al lui Drew din Madison, New Jersey găzduiește Școala de Studii Universitare Caspersen și Școala Teologică Drew.

Fiind profesori, poeți, medici, miniștri, învățați, lideri ai comunității, activiști sau cursanți pe tot parcursul vieții, absolvenții programelor profesionale și academice ale lui Drew au un mod umanist, creativ și etic de gândire și de lucru.

Găsiți-vă mentorul printre facultatea realizată. Studiați în pădure. Testați ceea ce învățați într-una din regiunile cele mai vibrante și mai diversificate din punct de vedere cultural din Coasta de Est. Faceți parte dintr-o comunitate dedicată la nivel mondial, care intenționează să vă pregătească să faceți o diferență importantă în propria voastră viață și în lume.

Școala de Studii Universitare din Caspersen

116824_BC_043013_Stock_Exc_142.jpg

Drew's Caspersen School of Graduate Studies oferă o gamă largă de programe distincte și flexibile de grad avansat concepute pentru a satisface nevoile de aproape orice program aglomerat.

Toate programele se bazează pe angajamentul renumit al lui Drew față de mentoratul facultăților și studenților, oportunități de învățare experimentală în afara clasei și facilitarea unei comunități intelectuale robuste.

Științele umaniste, care cultivă un angajament profund pentru reflecție și analiză critică, stau la baza și îmbogățesc toate programele noastre de absolvire. Stăpânirea acestor abilități esențiale asigură versatilitatea remarcabilă și resursele care îi disting pe absolvenții noștri. Deși multe dintre carierele de mâine nu au fost nici măcar imaginate, cu o educație absolvită de la Drew, bazată pe științe umane, veți fi gata pentru orice!

Drew Școala Teologică

Mândră cu mândrie în tradiția Wesleyan / metodistă a ideilor îndrăznețe care influențează viețile oamenilor pentru bine, am pregătit lideri înrădăcinați, inovatori și curajoși de 150 de ani. Indiferent care dintre programele noastre de cinci grade pe care le urmăriți, o școală Drew Theological School include cursuri interdisciplinare care necesită gândire extra-boxă, formare în ucenicie care abordează chestiuni din lumea reală și moduri de învățare care promovează adaptabilitatea și inovația.

116827_MAR.jpg

Misiunea Școlii Teologice și a Universității

"Înrădăcinată în tradiția metodistă a interpretărilor inovatoare și îndrăznețe ale teologiei creștine și ale practicilor spirituale, Școala Teologică a Drew University împuternicește gândirea creativă și acțiunea curajoasă pentru a avansa dreptatea, pacea și dragostea lui Dumnezeu, vecinului și pământului".

Misiunea Școlii Teologice se alătură activității Universității pentru a oferi comunității sale diverse de elevi o educație provocatoare și individualizată, formată dintr-o cultură profund înrădăcinată de mentorat, o logodnă atentă cu lumea dincolo de campus și un angajament ferm pentru cultivarea pe tot parcursul vieții persoană întreagă. Prin accentul său distinctiv pe reciprocitatea cunoașterii, a experienței și a serviciilor, Drew pregătește studenții săi să înflorească atât personal, cât și profesional, pe măsură ce se adaugă la binele lumii, răspunzând provocărilor urgente ale timpului nostru cu un gând riguros, independent și imaginativ.

116826_LD_121217_CASP_HistoryCulture_Shetler_0493.jpg

Locații

Madison

Address
36 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Statele Unite ale Americii