Citește Descrierea Oficială

Cornell Tech este un model revoluționar pentru educație absolvent care îmbină tehnologia cu mediul de afaceri și gândirea creativă. Cornell Tech reuneste ca-minded facultate, lideri de afaceri, antreprenori tech și studenți într-un mediu de catalizator pentru a produce idei vizionar fundamentate în nevoi semnificative, care va reinventa modul în care trăim.

Jacobs Technion-Cornell Institutul Joan & Irwin întruchipează parteneriatul academic între Universitatea Cornell și Technion - Israel Institute of Technology la Cornell Tech.

campus temporar Cornell Tech a fost în sus și să fie difuzate la clădire Chelsea Google în New York din 2012, cu o facultate de clasă mondială în creștere, doctoranzi de master și, și postdoctoranzi care lucrează cu organizații orientate spre tehnologie și companiile și pe propriile lor start-up.

Construcțiile sunt în curs de desfășurare în campus Cornell Tech permanentă, durabilă de 12 acri pe Roosevelt Island, cu o primă fază urmează să se deschidă în 2017. Cand va fi complet finalizat, campusul va include 2 milioane de picioare pătrați de clădiri de stat-of-the-art, peste 2 acri de spațiu deschis, și va fi acasa, la mai mult de 2.000 de studenti absolventi si aproape 280 de facultate și de personal.

Misiunea noastră

Cornell Tech se concentreaza pe crearea de lideri și tehnologii de pionierat pentru era digitală, prin cercetare, comercializare tehnologie și educație la nivel de absolvent de la maeștrii profesioniști, doctorat și nivelurile post-doctorale.

premisa noastră este că ritmul rapid al inovației în era digitală solicită noi abordări pentru comercializarea tehnologiei universitare, noi nivele de colaborare strategică între companii și universități, precum și noi programe pentru educație absolvent. Suntem crearea de noi programe academice care îmbină adâncimea tehnice, know-how de afaceri, abilități de design și un "constructor" stare de spirit.

Campusuri noastre Pagina principală

Reteaua de Cornell Tech se extinde dincolo de New York City la alte instituții care ne ajută să continue misiunea noastră în fiecare zi.

Cornell este, Ivy League universitar privat și universitatea terenurilor de grant pentru statul New York. Misiunea Cornell este de a descoperi, conserva și să difuzeze cunoștințe; produc muncă de creație; și să promoveze o cultură de anchetă largă pe întreg și dincolo de comunitatea Cornell. Cornell Tech oferă grade în legătură cu aceste școli:

  • Cornell Colegiul de Inginerie
  • Johnson Graduate School of Management
  • Facultatea de Drept Cornell

Atunci când Cornell se pregătește o ofertă pentru competiție Științe Aplicate din New York City, Technion - Israel Institute of Technology a fost o alegere logică pentru un partener academic. Cu reputația Israelului ca "StartupNation" și istoria de a produce antreprenori din domeniul tehnologiei de conducere ale țării Technion lui, Cornell știa că există o viziune comună:

  • Israelul este acasa, la cea mai mare concentrare de companii de pornire high-tech în afara Silicon Valley.
  • absolvenți Technion cuprind majoritatea oamenilor de știință și ingineri israelieni-educati, constituind peste 70% dintre fondatori și manageri de industriile high-tech ale țării.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Cornell Tech

Domeniul tehnologic este din ce în ce mai rapid și antreprenorial, iar cei mai de succes dezvoltatori și programatori sunt cei care înțeleg modul în care tehnologia se tr ... [+]

Maestru în Informatică

Tehnologia există pentru a satisface nevoile umane și pentru a rezolva problemele umane. Iar start-up-urile de astăzi bazate pe tehnologie au nevoie de ingineri și oameni de știință de calculator, care înțeleg, de asemenea, partea de afaceri de a aduce soluții inovatoare pe piață.

Master Cornell Tech în Informatică va oferi studenților competențele tehnice necesare pentru a dezvolta soluții de vârf în timp ce le expune la antreprenoriat și de gestionare a produselor.

Aflați prin colaborare interdisciplinară

Indiferent unde aplicați abilitățile de informatică și de inginerie, veți lucra, cel mai probabil, în colaborare cu directorii de produse și proiecte, directori de vânzări și marketing, chiar și avocați. Succesul dvs. va depinde de abilitatea dvs. de a vorbi limba, de a vedea cum expertiza dvs. tehnologică se încadrează în ansamblul întregii companii și de a vă inspira din toate părțile afacerii.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cornell Tech

Dezvoltați tehnologia de mâine. Cornell Tech Electric ... [+]

Master în Inginerie Electrică și Calculatoare

Dezvoltați tehnologia de mâine. Cornell Tech Electric

Master of Engineering în domeniul electric

Dezvoltările incitante în procesul de învățare a mașinilor, tehnologia senzorilor și prelucrarea semnalelor și a imaginilor creează noi oportunități pentru ingineri și oameni de știință de calculator cu abilități tehnice avansate și spirit de întreprinzător pentru a transforma aceste dezvoltări în produse și servicii noi. Cornell Tech Master în electricitate

Aflați abilitățile de bază în cultura de pornire

Cele mai reușite noi tehnologii și inițiative se dezvoltă atunci când tehnologi, designeri și întreprinzători colaborează. Cornell Tech a luat acest model de colaborare de dezvoltare a produselor și a aplicat-o în programele noastre de studii. Cursurile dvs. bazate pe clasă, predate de facultate cu experiență profundă în industrie, completează experiențele bazate pe proiecte, care vă vor permite să lucrați în echipe cu studenții din alte programe de studii tehnice de la Cornell Tech , precum și cu programele LLM și MBA. Veți dezvolta propria afacere în Startup Studio și veți crea soluții inovatoare pentru clienții reali de afaceri, ca parte a produsului Studio. În acest proces, veți dezvolta abilitățile de afaceri, abilitățile de comunicare și competența tehnică excepțională de care aveți nevoie pentru a atrage atenția celor mai inovatoare companii din lume și a startupurilor ambițioase.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cornell Tech

Orice afacere din orice industrie câștigă un avantaj competitiv atunci când poate utiliza datele pentru a informa deciziile strategice. ORIE Masters vă va oferi abilități ... [+]

Master în operațiuni de cercetare și inginerie informatică

Întreprinderile de toate tipurile și dimensiunile sunt sparte în date și înfometate pentru analiști calificați și oameni de știință care pot folosi aceste date pentru a lua decizii de afaceri în timp real. Master Cornell Tech în operațiunile de cercetare și inginerie informatică (ORIE) vă va oferi abilitățile de modelare matematică și de analiză a datelor de care aveți nevoie pentru a conduce deciziile care îmbunătățesc satisfacția clienților și eficiența operațională.

Aflați unde Rigor întâlnește inovația

Cornell Tech 's ORIE Masters combină rigurozitatea academică a Universității Cornell cu energia și oportunitatea care vin cu studierea în inima comunității de start-up tech din New York.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Cornell Tech

Această diplomă de primă generație, dezvoltată cu ajutorul unor companii de tehnologie precum Facebook și The New York Times, vă pune la intersecția dintre tehnologie, ps ... [+]

Titlurile Dual Master-ului de la Technion-Cornell în mediile conexe

GRADUL: SISTEME INFORMATICE MS (CORNELL)

Dispozitivele digitale și platformele au transformat modul în care interacționăm cu lumea, devenind o parte importantă și din ce în ce mai necesară a modului în care lucrăm, învățăm, cumpărăm, comunicăm - chiar conducem. Cu toate acestea, utilitatea mediilor conexe nu a fost încă realizată pe deplin, iar modalitățile prin care interacționăm cu acestea sunt în continuă inovație.

Diplomele de masterat Technion-Cornell Dual Master in Media Connective, oferite de Institutul Jacobs Technion-Cornell de la Cornell Tech , te vor pregăti să prospere în această intersecție dinamică a oamenilor și a tehnicilor.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
false