Citește Descrierea Oficială

Investind în Tine!

Contech investește în tine oferind programe de licență, abilități și oportunități de muncă pentru carierele de economie bazată pe software de mâine.

Avansare în cariera ta

Succesează acum și plătește mai târziu

În Contech, suntem transparenti. Vrem să investim în tine și să dezvăluim cea mai bună versiune a ta. Începeți-vă cariera cu o taxă mică în avans și plătiți școlarizarea atunci când aterizați un loc de muncă plătit - dacă nu, nu trebuie să plătiți. Este atat de simplu. Așa se face că ne sprijinim studenții.

Deveniți un nomad digital

Contech promite studenților săi să ofere tehnologii performante pentru a putea lucra din orice parte a lumii, să experimenteze diferite culturi, dotate cu competențe personale de bază nu numai pentru studiile dvs., ci pentru viața personală și profesională.

4 orașe tehnologice gigant

Contech Nomad Studentii profita de viata si invatare in patru orase diferite din lume, San Francisco, New York, Berlin

Învățarea pe bază de proiect

Suntem împotriva lecțiilor pasive în care așteptați informațiile care vă sunt transmise în cap. Cu proiectele provocatoare, vei aduce cele mai bune părți ale experiențelor tale anterioare și le vei conecta cu proiectul tău pentru a te cultiva în cele inspirate și unice.

122273_pexels-photo-1438081.jpegBuro Millennial / Pexels

Provocarea sistemului tradițional de învățare

Abordarea noastră este să vă prezentăm provocări inspiratoare care vă stârnesc imaginația, în același timp vă arătăm ce aveți nevoie pentru a realiza aceste provocări.

Dezvoltarea aptitudinilor

Un student Contech, cineva care deține abilități excelente și cunoștințe profunde în domeniul lor de expertiză și care este, de asemenea, dornic să exploreze posibilitățile încă necunoscute ale transformării digitale pe care o experimentează societatea noastră.

Învățare digitală

Abordarea noastră rupe manualul de identificare, identificând acele date care reproduc un examen nu este ceea ce este necesar în economia în curs de mișcare rapidă. În schimb, oferim o experiență de învățare digitală la 360 de grade - încorporarea cunoștințelor și înțelegerii într-un mediu practic.

Hackathons

Învățarea pe parcurs nu te ține la curent cu evoluțiile tehnologice. Atelierele practice te țin să înveți într-o comunitate - să saltezi idei de la colegii studenți și să înveți organic.

mentorat

Personalul nostru didactic nu se gândește la ei înșiși ca la cei care dețin cunoștințe valoroase pe care doresc să le transmită pur și simplu. În schimb, acestea se concentrează pe permițându-vă să aveți experiențe semnificative, de primă mână - vă permit să vă stăpâniți proiecte provocatoare, cu capacitatea de a gândi creativ, de a colabora și de a comunica eficient.

122272_people-coffee-notes-tea.jpgFotografii de pornire / Pexels

Dezvoltarea forței de muncă calificate

Echipa fondatoare din spatele Contech se află în industria educației și a dezvoltării talentelor din 2005, oferind acces la educație la peste 45.000 de studenți la nivel global. Până în 2014, decalajul de abilități în domeniul tehnologiei era atât de mare încât toată rețeaua patronilor noștri căutau talente în domeniile nou-fondate au fost dezamăgiți, încât peisajul academic se concentrează pe principiile de bază care nu se schimbă niciodată în informatică. a noilor posibilități interesante ale internetului și ale oportunităților sale.

Economia globală complexă de astăzi necesită o forță de muncă calificată care poate pune în valoare tehnologia pentru a alimenta succesul. Suita robustă de programe a lui Contech include toți pilonii fundamentali ai inovației pentru a oferi indivizilor și echipelor mai multe opțiuni pentru creștere și dezvoltare. Oferim programe de inteligență artificială, știință a datelor, marketing digital, precum și cloud computing, învățare profundă, management de produse, proiectare digitală și dezvoltare de software, programe care spațiuează economia noastră digitală astăzi. Studenții pot alege dintr-o serie de formate și modalități care să-i ajute să își îndeplinească cel mai bine obiectivele, inclusiv cu normă întreagă, cu fracțiune de normă, cu timp parțial, în campus și online.

Construirea unei vaste rețele globale

Avem 4 campusuri în cele mai bune hub-uri tehnologice din întreaga lume, încă 2 campusuri vor fi disponibile în 2020. Ne extindem în permanență rețeaua de angajatori din care constă 32 de parteneri tehnologici. Prezența globală a Contech, rețeaua tehnologică și partenerii de angajare sunt trei dintre cele mai mari active ale noastre. Pe lângă programele concepute exclusiv pentru a răspunde nevoilor angajatorilor, încurajăm o conductă de profesioniști din industrie, care servesc ca instructori, mentori și antrenori. Această înfloritoare rețea profesională ajută absolvenții noștri recenți să găsească locuri de muncă și să facă conexiuni, stabilindu-i pentru succesul la locul de muncă și în viață.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Ne adaptăm la piață

Câmpuri dinamice precum știința datelor și inteligența artificială evoluează în timp real, iar noi continuăm să pilotăm, să lansăm și să lansăm programe pentru a răspunde cererii pieței și evoluției instrumentelor și tehnicilor. Echipa noastră de clasă mondială de designeri de instruire, experți în materie și manageri de produse educaționale își reîmprospătează continuu conținutul pentru a asigura relevanța. Prin utilizarea de date, feedback și informații din evaluările noastre de proprietate, realizăm lucrări de curs care au un impact maxim asupra locului de muncă. Relațiile între angajați au fost întotdeauna o parte esențială a ADN-ului lui Contech. Aproape jumătate din studenții noștri sunt finanțați de angajatori care își doresc angajații lor instruiți de experții noștri, iar programele noastre sunt ghidate de nevoile industriei. Am ajutat zeci de companii Fortune 100 - și alte sute de companii din întreaga lume - să le evalueze și să-și instruiască talentul, pe site, online sau în campusurile noastre.

licențiere

Contemporary Technology University este în proces de obținere a aprobării instituționale complete pentru a funcționa ca instituție privată de acordare a gradului de către Biroul California pentru Educație Postsecundară Privată. Aprobarea instituțională completă este cel mai înalt statut acordat de statul California. O astfel de aprobare indică respectarea standardelor minime de stat și nu implică nici o aprobare sau recomandare din partea statului sau a Biroului.

Susținut de comunitatea academică

Consiliul nostru academic ne oferă cele mai noi idei asupra cercetării domeniului nostru, o legătură puternică cu comunitatea științifică și cu zeci de ani de experiență în crearea unor medii de învățare semnificative. Ele ne ajută să identificăm acei profesori, cercetători și conferențieri care ne împărtășesc impulsul pentru excelență, misiunea noastră comună și ne sprijină abordarea educațională.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Contemporary Technology University

Deveniți marketer digital prin stăpânirea abilităților pentru strategia de marketing digital și planificare de marketing, UX, marketing de conținut, marketing de intrare, ... [+]

Deveniți marketer digital prin stăpânirea abilităților pentru strategia de marketing digital și planificare de marketing, UX, marketing de conținut, marketing de intrare, e-mail marketing, optimizare motor de căutare (SEO), marketing motor de căutare (SEM), generație de plumb, social media, comerț electronic , gestionarea reputației online și marketingul afiliat. Data de inceput Durată Opțiuni de studiu învățământ Succes Acum Salariu mediu 15 ianuarie 2020 12-18 luni Nomad sau online 5.400 USD 15% venituri pe doi ani sau 18k USD în avans Plătește numai dacă primești un loc de muncă 70 K $ - 110 K USD Programul de masterat cu accent pe angajabilitate

Master of Digital Marketing este conceput pentru a vă ajuta să dezvolți o înțelegere avansată a conceptelor fundamentale care stau la baza marketingului și vânzării digitale. Pe lângă faptul că veți dobândi abilitățile practice necesare pentru implementarea și gestionarea strategiilor eficiente de marketing digital, veți dezvolta, de asemenea, cunoștințe critice de specialitate prin cercetarea și dezvoltarea proiectului dvs. de teză de master. Acest proces validează o pedagogie educațională în program - cu rezultate structurate de învățare și conținut adecvat pentru scop și criterii de evaluare.... [-]

Statele Unite ale Americii Palo Alto
Ianuarie 2020
La zi
Part time
12 - 18 luni
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Contemporary Technology University

Deveniți un expert în inteligență artificială prin stăpânirea abilităților de a dezvolta algoritmi și mașini inteligente pentru autovehicule auto, camere inteligente, sis ... [+]

Deveniți un expert în inteligență artificială prin stăpânirea abilităților de a dezvolta algoritmi și mașini inteligente pentru autovehicule auto, camere inteligente, sisteme de supraveghere, fabricare robotică, traduceri automate, căutări pe internet și recomandări de produse. Data de inceput Durată Opțiuni de studiu învățământ Succes Acum Salariu mediu 15 ianuarie 2020 12-18 luni Nomad sau online 6K $ 15% venit pe doi ani sau 20k USD în avans Plătește numai dacă primești un loc de muncă 90 K $ - 234 K USD Programul de masterat cu accent pe angajabilitate

Ca oameni, putem fi intrigați de complexitatea oricărei activități zilnice. Cum percepem, acționăm, decidem și ne amintim? Pe de o parte, dacă înțelegem cum funcționează propria noastră informație, putem folosi aceste cunoștințe pentru a face computerele mai inteligente. Pe de altă parte, făcând calculatoarele să se comporte mai mult ca oamenii, aflăm mai multe despre cum funcționează propria noastră cunoaștere.... [-]

Statele Unite ale Americii Palo Alto
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 18 luni
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Contemporary Technology University

Deveniți un om de știință de date, stăpânind abilitățile de a interpreta date, de a formula idei și de a comunica cunoștințele dvs., aplicând învățarea mașinii, gestionân ... [+]

Deveniți un om de știință de date, stăpânind abilitățile de a interpreta date, de a formula idei și de a comunica cunoștințele dvs., aplicând învățarea mașinii, gestionând seturi mari de date și generând vizualizări interesante. Data de inceput Durată Opțiuni de studiu învățământ Succes Acum Salariu mediu 15 ianuarie 2020 12-18 luni Nomad sau online 6K $ 15% venit pe doi ani sau 20k USD în avans Plătește numai dacă primești un loc de muncă 90 K $ - 145 K USD Programul de masterat cu accent pe angajabilitate

Dat fiind că datele se acumulează în sectoarele largi ale industriei și ale mediilor academice, vedem nevoia oamenilor de știință de date echipați cu abilități de a ajuta la luarea deciziilor bazate pe date. De exemplu, întreprinderile folosesc datele pentru a determina acoperirea asigurărilor, pentru a lua decizii de marketing, pentru a oferi recomandări clienților și pentru a oferi o îngrijire medicală mai eficientă. Un exemplu celebru din mediul academic este determinarea bosonului Higgs de la date simulate cu metode de învățare automată.... [-]

Statele Unite ale Americii Palo Alto
Ianuarie 2020
La zi
Part time
12 - 18 luni
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză