Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Columbia Network Video a fost lider domeniul învățării online, de la începuturile sale în 1986, care să permită mii de profesioniști care lucrează și studenți situate la distanță pentru a beneficia de învățământ la distanță și să urmărească grade fără cerințe de rezidență pe campusul în New York. Fu Fundația Școala de Inginerie și Științe Aplicate (SEAS) ofera instruire amplă într-o universitate de cercetare majore și este ideal de a educa lideri de inginerie de mâine și de a încuraja alfabetizare tehnic. Inginerie si Stiinte Aplicate programele noastre, care sunt printre cele mai vechi și mai influente, îmbrățișeze noile tehnologii națiunii și posibilități interdisciplinare.

Scopul nostru este de a imputernici studentii nostri pentru a deveni lideri de tehnologie de mâine. În acest scop, ne-am promova excelența în predare și să participe la cercetarea de clasă mondială, cu scopul de a promova preeminență în avangarda. Noi vă urez bun venit alaturi de noi in aceasta calatorie interesant în viitor.

Există multe oportunități academice postuniversitare disponibile pentru tine on-line de la Columbia Network Video. CVN studenții beneficiază de atenția personală asociate cu colegii mici, precum și din resursele academice extinse ale unei instituții majore de cercetare. Ca un student Columbia, va avea acces la profesori de renume mondial, care sunt lideri și inovatori în domeniile lor respective.

Absolvent studenții de inginerie online la Columbia se bucură de o gamă largă de programe academice a alege de la, inclusiv Operations Research, metode în Finanțe, Industrial & Ingineria Sistemelor, Inginerie biomedicala, Inginerie Chimică, Matematica Aplicata, Fizică Aplicată, Informatica, Inginerie Electrică, Inginerie Mecanică și Civilă, Inginerie Constructii & Management sisteme, Stiinta Materialelor.

Locații

New York

Address
Columbia Video Network,
500 W. 120th Street,
540 Mudd, MC 4719

NY 10027 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră