Columbia University Vagelos College of Physicians and Surgeons

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Columbia University Vagelos College of Physicians and Surgeons (VP&S) și școlile de științe ale sănătății care alcătuiesc Centrul Medical Irving al Universității Columbia (CUIMC) sunt organizații de lungă durată și progresiste dedicate tuturor aspectelor cercetării medicale, îngrijirii și educației. În fiecare zi, facultatea, personalul și studenții noștri lucrează pentru misiunea noastră generală - să ne îngrijim, să descoperim, să educăm și să ne servim propria comunitate și lumea.

Suntem mândri că facem parte din comunitatea Washington Heights, unul dintre cele mai diverse cartiere din New York, de aproape 100 de ani. Fiind a doua cea mai veche școală de medicină din Statele Unite, VP&S a devenit parte a primului centru medical academic al națiunii în 1928 când VP&S și Presbyterian Hospital (acum NewYork-Presbyterian Hospital) s-au mutat într-un campus de 20 de acri din cartierul Washington Heights din New York. Sărbătorim diversitatea comunității noastre ca parte a țesăturii centrului nostru medical și colaborăm cu organizații pentru a construi programe semnificative în Washington Heights și zonele înconjurătoare, îngrijind în același timp și oamenii din New York și din întreaga lume.

Când noul coronavirus a ajuns în New York în acest an, facultățile, personalul și studenții noștri și-au transformat energia în acțiune. De-a lungul acestui timp incredibil de provocator, valorile de bază ale CUIMC au strălucit. Pacienții noștri vin pe primul loc și, în fața unei pandemii globale, toți s-au adunat pentru a oferi cel mai sigur și cel mai înalt standard de îngrijire pentru toți pacienții noștri. Clasa noastră VP&S din 2020 a absolvit devreme și și-a început cariera în mijlocul pandemiei. Cercetătorii noștri și-au recentrat activitatea spre terapii, prevenire și un vaccin pentru noul virus.

Bazându-ne pe trecut și prezent, suntem pregătiți să facem pași îndrăzneți. VP&S este clasat în mod constant printre cele mai bune școli medicale din țară, iar CUIMC este considerat ca fiind printre primele centre medicale academice din lume. Cercetătorii noștri reprezintă topul în domeniile lor și lucrează împreună între discipline pentru a transpune descoperirile științei de bază în studii clinice inovatoare și îngrijiri clinice inovatoare și compătimitoare. Facultatea noastră dedicată sprijină formarea, educația și mentoratul următoarei generații de lideri. Studenții noștri au scoruri MCAT și medii de notă printre cele mai mari din țară. Ca instituție, acordăm prioritate advocacy-ului în guvern și în societate pentru pacienții și comunitatea noastră. În timp ce vecinătatea noastră este un exemplu vibrant de diversitate, evenimentele recente ne-au obligat pe bună dreptate să recunoaștem că aceeași diversitate nu se reflectă întotdeauna în mediul academic și luăm măsuri pentru a îmbunătăți diversitatea și incluziunea în CUIMC.

Fie că sunteți interesat de VP&S ca un student nou sau potențial, un potențial membru al facultății sau al personalului, un pacient sau cineva care vrea doar să afle mai multe despre noi, vă invit să descoperiți mai multe despre școala noastră medicală, centrul medical și persoanele dedicat menținerii celor mai înalte standarde de îngrijire a pacienților, cercetare, educație, instruire și implicare în lumea din jurul nostru.

Locații

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Statele Unite ale Americii

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Statele Unite ale Americii

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Statele Unite ale Americii

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: