Columbia University Graduate School of Architecture, Planning and Preservation (GSAPP)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Una dintre cele mai vechi și mai distinse școli postuniversitare din Statele Unite, Școala Absolventă de Arte și Științe administrează educația studenților absolvenți în științe umaniste, științe naturale și științe sociale și acordă doctoratul pentru toate diviziile Universității Columbia.

Unele programe de masterat GSAS oferă o introducere la nivel înalt pentru a studia în cadrul disciplinelor academice tradiționale, în timp ce altele le permit studenților să urmeze noi domenii de cercetare printr-un curs de studiu interdisciplinar sau să cultive sau să îmbunătățească abilitățile profesionale.

Studiul în programele de doctorat GSAS începe cu câțiva ani de cursuri riguroase și culminează cu redactarea disertației, o piesă substanțială de cercetare independentă (sau, în cazul studenților DMA, compoziții originale). Diploma de doctorat poate fi urmărită în discipline tradiționale, precum și în domenii de cercetare interdisciplinare.

Parteneriatele cu instituții de cercetare și culturale din New York îmbunătățesc ofertele educaționale din Columbia, în timp ce gama vastă de industrii centrate în oraș oferă numeroase oportunități de dezvoltare profesională.

Locații

New York

Address
Amsterdam Avenue,1172
10027 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră