Columbia University Columbia Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrată în New York City, centrul global de afaceri, Columbia Business School oferă studenților săi diversi și antreprenori acces zilnic la lideri influenți din industrie.

Membrii noștri renumiți ai facultății sunt în fruntea domeniilor lor, producând cercetări inovatoare în toate disciplinele. Și rețeaua noastră de absolvenți din întreaga lume continuă să crească și să influențeze schimbarea. Astăzi, la Columbia Business School, ne sărbătorim locul în centrul tuturor.

Ne angajăm să educăm și să dezvoltăm lideri și constructori de întreprinderi care creează valoare pentru părțile interesate și societatea în general; realizăm acest lucru prin programele noastre de MBA, MS, doctorat și educație executivă.

Ne angajăm în egală măsură să dezvoltăm noi oameni de știință și profesori și să creăm și să difuzăm cunoștințe, concepte și instrumente deschizătoare de drumuri care promovează înțelegerea și practica managementului; realizăm acest lucru prin cercetarea facultății și prin programele de doctorat.

O cultură de neegalat a excelenței academice

Cercetarea revoluționară a membrilor facultății noastre influențează practicile de afaceri din fiecare sector. Informați în timp real de mediul de afaceri global, ei predau un curriculum transformator și în continuă evoluție, care dezvoltă lideri pregătiți să creeze oportunități în orice mediu.

Realizarea unui impact puternic asupra afacerilor și societății

Conducerea gândită a facultății și personalului nostru și poziția noastră în centrul afacerilor globale înseamnă că avem un impact imediat și măsurabil asupra forțelor care modelează afacerea. În întreaga lume, absolvenții noștri de peste 44.000 de oameni abordează problemele din ce în ce mai complexe de astăzi și fac diferența în propriile industrii și societate în general.

Locații

Manhattan

Address
10027 Manhattan, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră