CollegeWeekLive

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CollegeWeekliv e îi ajută pe elevi cu căutarea lor colegiu. Unul din trei studenti de colegiu-legat foloseste site-ul pentru a ajuta la naviga procesul de admitere colegiu și pentru a găsi cel mai bun meci de colegiu. CollegeWeekLive permite studenților să live chat cu reprezentanții admitere și studenți de la sute de universități din SUA și pentru a viziona prezentări de experți în educație pe teme cum ar fi trecerea TOEFL, obținerea unei vize de student, alegerea unui colegiu, și mai mult.

Ești intrigat de ideea de a participa la universitate în străinătate? Alăturați-vă-ne azi pentru Ziua Internațională a Studenților, un eveniment online gratuit dedicat pentru a ajuta să decideți dacă studiază în străinătate este potrivit pentru tine.

Live chat cu sute de universități, inclusiv Universitatea din Florida, UCLA și Texas Tech Primi sfaturi de la experți de studiu în străinătate Auzi despre experiențele altor elevilor

Bursa ofertă 1.000 $ - lunar Bursa CollegeWeekLive CollegeWeekLive recompensează studenții pentru cercetarea colegii on-line. Vizitati site-ul lor la www.collegeweeklive.com și vizita de trei colegii de interes pentru tine în timp ce sunt acolo. Veți fi introdus în mod automat pentru a câștiga 1.000 $ pentru colegiu de școlarizare. Puteți introduce acest bursă o dată pe lună. Marturii Student "Acest site este o resursă excelentă pentru tine de a în ceea ce privește modul de a alege școala dreapta, dezvolta planul de studiu viitoare, precum și să învețe viața în Statele Unite ale Americii!" Liu Z., elev de liceu "CollegeWeekLive este un mod convenabil pentru studenții internaționali pentru a afla despre universități din SUA și teste." Mengying W., student la Universitatea din California, la San Diego "CollegeWeekLive are o interfață de utilizator uimitor, a fost incredibil de usor de navigat între diferite colegii și m-am bucurat că a inclus toate alegerile mele de top. Experiența a fost minunat și aș recomanda-o pentru foarte tuturor prietenilor mei pregătește să se aplice la diferite școli. " A. Ramos., Elev de liceu

Locații

Needham

Address
CollegeWeekLive
c/o PlatformQ, LLC
100 Crescent Road

MA 02494 Needham, Massachusetts, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
Toll-free: 1-888-697-0050

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: