Coleman University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De 50 de ani, Universitatea Coleman a servit ca NUMAI exclusiv instituție de formare Computer San Diego. Fondata in 1963, Coleman este recunoscut ca o forță înfloritoare în domeniul tehnologiei informației. Renumit pentru curriculum sale inovatoare, inversat, Universitatea sa dovedit a fi de succes în procesul de predare mii de elevi abilitățile de care au nevoie pentru a excela în domeniul lor de ales.

Motto-ul Universității "visele în realitate" este o dovadă a dedicarea Coleman a se asigura că fiecare elev este echipat cu cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a construi viitorul visele lor. Specializată în programe cum ar fi: dezvoltarea de aplicații, Network Security, si programare Joc de Dezvoltare si Design, Coleman se străduiește să ofere studenților o experiență educațională de top rata, în timp ce oferă un mediu de învățare de susținere, prietenos, și încurajarea. Personalul administrativ cunostinte vaste si de sustinere Coleman și facultate îmbunătățește în continuare proces de învățare și de a face participarea la Coleman o experiență minunată și care îndeplinesc. Angajat la consolidarea viața studenților săi, Universitatea Coleman aspiră să mențină excelența academică și profesională măreție.

Misiune și Viziune

Misiunea de la Universitatea Coleman este de a pregăti studenții pentru cariere profesionale semnificative în domeniul tehnologiei informației și de afaceri, oferind în același timp un mediu în care cei care devin o parte a acestei comunități academice se poate dezvolta întregul lor potențial ca ființe umane. Universitatea Coleman oferă posibilitatea pentru persoanele din medii diverse și vârstele pentru a împărtăși idei și valori și să învețe să lucreze împreună spre obiective comune:

Pentru a învăța să gândească analitic și creativ; pentru a înțelege fapte și idei; a raționa de la ei și exprime în mod clar concluziile. Să recunoască faptul că cei care sunt de masterat ale mașinilor în această eră a tehnologiei omniprezenta au responsabilitatea finală de a asigura că eforturile lor de a imbunatati calitatea vietii omenirii. Pentru a promova spiritul de cercetare intelectuală, care sporește dezvoltarea culturală și socială a comunității.

Obiectivele programelor academice sunt:

Pentru a dezvolta înțelegerea subiectului într-o zonă de specializare. Pentru a înțelege relația dintre zona special pentru întreaga domeniul cunoașterii. Pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru studiu independent și de cercetare în domeniul aferent. Pentru a integra cunoștințele și principiile de domeniul de specializare într-un cadru teoretic și practic de coeziune. Pentru a consolida și rafina atât abilitățile scrise și orale de comunicare. Pentru a oferi baza pentru o durată de viață de învățare continuă.

Locații

San Diego

Coleman University

Address
Coleman University
8888 Balboa Ave

92123 San Diego, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 858-499-0202