Claremont Graduate University Institute of Mathematical Sciences (IMS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul de Științe Matematice este ideal pentru studenții proaspeți din programele universitare de matematică, precum și pentru profesioniștii care doresc să-și extindă portofoliile. Programele noastre acceptă studenți cu normă întreagă și parțială și oferă programări flexibile pentru a vă ajuta să vă echilibrați studiile cu obligațiile profesionale.

Membrii facultății Institutului de Științe Matematice sunt oameni de știință desăvârșiți, cunoscuți în domeniile lor, care apreciază foarte mult predarea. Mediul de clasă intim, în stil seminar, al Claremont Graduate University ne permite să ne cunoaștem individual studenții și să le stimulăm interesul pentru aplicațiile matematicii, statisticilor și calculelor în diferite domenii ale științei și ingineriei. Clinica noastră de inginerie și matematică computațională recunoscută pe plan internațional oferă studenților o experiență directă în rezolvarea problemelor matematice semnificative pentru clienții din industrie și din guvern. Și, ca membru al Centrului Claremont pentru Științe Matematice, oferim resursele unei instituții mai mari, incluzând 60 de facultăți de matematică, oportunități suplimentare pentru cercetare și multe altele.

Locații

Claremont

Address
East 10th Street,150
91711 Claremont, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: