Citește Descrierea Oficială

Charleston Sud urmărește să dezvolte studenților, cu o bine-rotunjite educație de arte liberale întemeiată pe o viziune asupra lumii biblice. CSU oferă 48 specializări universitare și opt programe postuniversitare. Cursurile sunt disponibile în sala de clasă și on-line. Grade profesionale sunt disponibile în Nursing, Educație, Știință, afaceri, tehnologie, terapia prin muzica, justiția penală, Matematica, design grafic și Pre-Engineering.

Integrarea credință Viziunea universității trebuie să fie o universitate creștină recunoscut la nivel național pentru integrarea credinței în procesul de învățare, de conducere și de servire. Misiunea Charleston Southern University este de a promova excelența academică într-un mediu creștin. Toate facultate, personalul și autocarele sunt angajat la misiunea și viziunea universității.

Absolvenții preparate CSU pregătește absolvenți cu integritate, care sunt gânditori critice, comunicatori iscusit și colaboratori eficiente poziționate pentru a efectua roluri responsabile în societate. Absolvenți CSU sunt angajați în întreaga lume în domeniul educației, guvern, organizații non-profit și corporative, cum ar fi: Bank of America, Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, FBI, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MEADWESTVACO, SPAWAR, Texas Instruments si Wells Fargo.

NCAA Divizia I atletism Universitatea Charleston Southern este membru fondator al Big Conferinței de Sud și sponsorizează 16 sportive la NCAA Divizia I nivel. CSU oferă studenților-sportivi posibilitatea de excelență academică, de succes atletic și creșterea spirituală.

Misiune Promovarea Excelență Academică într-un mediu creștin

Viziune Pentru a fi o universitate creștină recunoscut la nivel național pentru integrarea credinței în procesul de învățare, de conducere și de servire de învățare 2 Corinteni 10: 5 "Am demola argumente și fiecare pretenție care se stabilește împotriva cunoașterii lui Dumnezeu și vom lua în captivitate orice gând să-l asculte la Hristos ". Leading Coloseni 3:17" Și orice ai face, fie în cuvânt sau faptă, să faceți totul în Numele Domnului Isus, aducând mulțumiri lui Dumnezeu Tatăl prin El. "Servirea Efeseni 2:10" Căci noi suntem lucrarea lui Dumnezeu, zidiți în Hristos Isus pentru faptele bune, pe care Dumnezeu pregătite în avans pentru noi să facem. "

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Charleston Southern University

Master of Science în informatică este conceput pentru a pregăti studenții să-și asume un rol de conducere în domeniul lor sau să se pregătească pentru continuarea studiil ... [+]

Master of Science în Informatică

Master of Science în informatică este conceput pentru a pregăti studenții să-și asume un rol de conducere în domeniul lor sau să se pregătească pentru continuarea studiilor de doctorat în informatică. Programul nostru oferă un curriculum bine rotunjite, oferind studenților o bază solidă într-o gamă largă de subiecte, indiferent de concentrarea lor.

Mic Setarea clasă la CSU oferă studenților posibilitatea de a învăța și de a construi relații cu facultatea și colegi, iar cursurile sunt disponibile într-un format online, sau hibrid, ceea ce face mai ușor pentru oricine pentru a finaliza gradul lor, indiferent de programul lor.... [-]

Statele Unite ale Americii Charleston
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

International Student-Athletes

Charleston Southern University: First Look