Chambers College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Chambers College este un minister al Bisericii Baptiste a Reformei din Greeley, Colorado. Chambers College este o instituție creștină ale cărei programe sunt autorizate de Comisia Colorado pentru Învățământul Superior. Programul Chambers College combină cursurile rezidențiale cu studiul independent ghidat.

Scopul Chambers College este de a oferi un cadru și o supraveghere pentru studenții creștini care doresc să își dezvolte abilitățile și cunoștințele într-un program de diplomă structurat. Dorim să realizăm acest scop oferindu-le elevilor flexibilitatea maximă în urmărirea educației de care au nevoie pentru a îndeplini obiectivele pe care Dumnezeu le-a propus.

Programul Chambers College este conceput pentru a oferi o expunere largă la o gamă largă de oportunități de serviciu și fundații spirituale, astfel încât studenții să fie bine pregătiți să fie eficienți în multe domenii ale vieții. Dorim să pregătim studenții cu o viziune spirituală asupra lumii, în care fiecare decizie sau acțiune a vieții este măsurată după standardul modului în care aceasta va afecta Împărăția lui Dumnezeu. O atenție deosebită este acordată slujirii nevoilor unice din zilele noastre.

Studenții cu inimile intenționate să-L slujească pe Hristos și Împărăția Sa vor găsi o oportunitate educațională flexibilă și la prețuri accesibile în Chambers College care îi va ajuta să devină, în cuvintele lui Oswald Chambers, „cei mai tăiați spiritual din punct de vedere atletic și în cea mai bună formă de luptă morală”.

Locații

Greeley

Address
Reformation Baptist Church
1300 9th St
Greeley, CO 80631

80631 Greeley, Colorado, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: