Carthage College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1847, Carthage College este un colegiu privat, de patru ani, al artelor și științelor liberale din Kenosha, Wisconsin. Cartagina combină un mediu de reflecție și auto-descoperire cu o cultură de așteptări înalte, astfel încât studenții noștri să descopere și să aprindă adevăratul lor potențial.


Misiunea Carthage


Căutând Adevăr, Construind Forța, Inspirând Serviciul-Împreună

Asta e misiunea de la Cartagina. Nu este vorba de o veche zicală recitată la banchete de absolvenți și mese prezidențiale. Este o provocare. Unul pe care îl punem din nou în fiecare zi. Pentru studenții noștri. Pentru facultatea și personalul nostru. Pentru a face această lume un loc mai bun pentru noi toți.


Căutarea adevărului

 • Carthage este un colegiu al Bisericii evanghelice luterane din America, care cuprinde și exprimă tradiția iudeo-creștină.
 • Cartagina onorează dragostea lui Dumnezeu pentru toți oamenii și sărbătoresc diversitatea bogată a creației.
 • Cartagina îmbrățișează bursa și învățătura care sunt bazate pe respectul pentru adevăr, posibilitățile și limitările perspectivelor individuale și răspunderea personală.
 • Carthage recunoaște că căutarea Adevărului este o călătorie de-a lungul vieții și că cunoștințele, experiența și înțelegerea, dobândite prin iubirea învățării, sunt cele mai sigure ghiduri.
 • Cartagina promovează relații personale, profesionale și sociale caracterizate prin adevăr, onestitate și integritate.


CONFIGURAREA STRUCTURII

 • Carthage provoacă tuturor membrilor comunității să caute excelență în toate eforturile.
 • Carthage oferă resursele, instrumentele și facilitățile necesare pentru a atrage și dezvolta studenți, cadre didactice, angajați și administratori angajați.
 • Carthage se străduiește să aibă o experiență robustă pe tot parcursul experienței sale educaționale, oferind studenților oportunități de a crește în toate aspectele vieții.
 • Cartagina caută amploarea și profunzimea experienței culturale de la facultate și studenți, construind o fundație pentru o acțiune informată, curajoasă și eficientă în lumea mai mare.
 • Carthage colaborează cu consultanți și parteneri care contribuie la creșterea relevanței, vibrației și rezistenței experienței educaționale.
 • Carthage este un steward responsabil, care investește și conservă resursele în slujba generațiilor actuale și succesive de studenți.


SERVICIUL DE INSPIRARE

 • Cartagina afirmă că privilegiul educației este însoțit de responsabilitățile conștiinței sociale.
 • Carthage îi provoacă pe studenți să devină constructori ai unei lumi drepte și compasiune, prin imersarea lor într-o experiență educațională care oferă expunere la toată lărgimea existenței pe Pământ.
 • Cartagina pregateste studentii pentru viata de serviciu si progresul spre conducere, oferind oportunitati de a da de la sine si de ai ajuta pe altii - la nivel local, national si international.
 • Modelele Carthage și promovează arta administrării, respectând viața în toate formele și culturile sale diferite.


ÎMPREUNĂ

 • Cartagina este o comunitate de colegii care cuprinde generații și ideologii de poduri, cultivând vieți de serviciu, muncă, apreciere și înțelegere.
 • Carthage afirmă că Adevărul, Forța și Serviciul se întrepătrund în mod benefic în toată viața și încurajează membrii comunității să urmeze căi care includ toate cele trei.
 • Cartagina îmbrățișează tradițiile care ridică comunitatea și își sporesc relevanța și prestigiul.
 • Carthage încurajează membrii comunității să se certe și să se sprijine reciproc, să accepte responsabilitatea și să ceară răspundere și să colaboreze în a satisface interesul elevilor.


Despre Carthage

Locația ideală

Catedrala din Carthage este un arboretum de 80 hectare situat pe malul lacului Michigan, la jumătatea distanței între Chicago și Milwaukee. Campusul oferă vederi impresionante ale lacului Michigan din aproape toate clădirile din campus, inclusiv multe săli de reședință. Accesul facil la două zone metropolitane importante le oferă studenților oportunități de experiență în lumea reală și crearea de rețele.


Înscriere și mărimea clasei

Carthage găzduiește 2600 de studenți cu studii superioare și 400 de studenți cu fracțiune de normă. Dimensiunea medie a clasei noastre este de doar 17 elevi. Raportul student-facultate din Carthage este de 12: 1.


Grade oferite

Carthage acordă diplomă de licență cu specializări în mai mult de 40 de domenii, licența de licență în domeniul asistenței medicale, o diplomă de masterat în învățământ și o diplomă de master în materie de proiectare și inovație. Carthage găzduiește, de asemenea, Universitatea Loyola din Chicago Master of Social Work program absolvent.


Academicienii

Carthage oferă specializări, minori și concentrații în peste 50 de domenii de studiu, inclusiv biologie, finanțe, economie politică internațională, educație, teatru și neuroștiințe. Subliniem studiul interdisciplinar, cercetarea de licență, învățarea directă, atenția individuală și discuțiile și dezbaterile vibrante în sala de clasă. Curriculum-ul este conceput pentru a promova gândirea critică în timp ce provoacă elevilor să se exprime în mod eficient. Carthage seniori scor în top 11 la sută la nivel național în gândire critică, rezolvarea problemelor, și comunicare scrisă; câștigurile academice demonstrate de studenții de la Carthage de la începutul lor la anul senior se situează în top 17 la sută la nivel național.


Acreditare, premii și onoruri

Cartagina a fost acreditată de Comisia Învățământului Superior din 1916. Carthage a fost numit cel mai bun Colegiu Midwestern de către The Princeton Review (2016), o desemnare dată doar 25% din școli de patru ani.


Facultatea devotată

Profesorii, nu asistenții didactici, predau toate clasele. Facultatea noastră devotată cuprinde mai mult de 150 de oameni de știință, dintre care 90 la sută dețin doctori sau diplome de terminale din școlile de top din lume, inclusiv Harvard, Yale, MIT, Princeton și Oxford.


Viața vibrantă a campusului

Viața studenților la Cartagina va fi o parte monumentală a experienței tale. 70% dintre studenți trăiesc în campus; elevii trebuie să trăiască în campus până în ultimul an, iar locuințele în campus sunt garantate pentru toți cei patru ani. Kenosha este o zonă vibrantă cu galerii de artă, muzee, teatre, magazine și restaurante; Milwaukee și Chicago sunt doar o scurtă excursie. În campus, se întâmplă întotdeauna ceva: piese, prelegeri, filme, artiști care vizitează, trasee de 5 kilometri. Tarble Arena a găzduit Script, Fray și Phillip Phillips, printre altele. Cu peste 120 de organizații studențești, există o mulțime de modalități de implicare.


Anchetă genială în tradiția luterană

O educație colegiu ar trebui să facă mai mult decât să vă aducă un loc de muncă. Ar trebui să vă ajute să descoperiți cine sunteți, ce ați fost creați să faceți și cum puteți lucra pentru binele mai mare. Cartagina este afiliată la Biserica Evanghelică Luterană din America, dar doar pentru că suntem Luterani nu înseamnă că trebuie să fii. Împărtășim și primim opinii, experiențe și povestiri despre credință din partea religiilor din întreaga lume. Valorile noastre luterane înseamnă că vă provocăm să întrebați întrebările grele și să vă străduiți să ajutați elevii noștri să dezvolte o busolă morală și intelectuală puternică.


Facilități de top

Lucrurile arata noi la Cartagina pentru ca sunt. Carthage a investit peste 200 milioane de dolari în spații de campus în ultimii 12 ani. Un nou centru științific a fost deschis în toamna anului 2015. Alte clădiri noi includ Campbell Student Union, Satul Rezidențial Oaks, NE Tarble Athletic și Centrul de Recreere și Centrul AW Clausen pentru Afaceri Mondiale.


NCAA Divizia III Atletism

Carthage Fields 24 echipe NCAA Divizia III concurează la Conferința Colegiului din Illinois și Wisconsin. Aproximativ o treime din corpul nostru de elevi participă la atletism intercollegiat, iar o treime participă la numeroasele sporturi intramurale și de club oferite.


Un lider în studiul în străinătate

Cartagina este pe locul 5 în rândul națiunilor dintre instituțiile de bacalaureat pentru participarea studenților la studenții pe termen scurt din străinătate. Mulți studenți care nu ar studia în străinătate în timpul facultății au posibilitatea de a petrece până la o lună într-o altă țară în timpul perioadei ianuarie a lui Carthage, când facultatea conduce excursii de studiu în țări precum Germania, Suedia, Cuba, China și Nicaragua.


Istoria noastră bogată

La Carthage, am văzut 170 de ani de lideri, factori de decizie și cei care au ieșit din gheață, ieșind și plecând. Ne-am schimbat numele - și chiar locația noastră - de când am fost înființată în 1847. Dar nucleul unei educații din Cartagina a rămas același: Fundația noastră de arte liberale oferă studenților o puternică busolă academică, morală și intelectuală, astfel încât să devină persoane perceptive, inventive și întemeiate.
Carthage College fost fondat de pionierii luterani în educație și a fost închiriat de către Adunarea Generală Illinois la 22 ianuarie 1847. În acel moment, colegiul era situat în Hillsboro, Illinois și era cunoscut ca Institutul Literar și Teologic al Bisericii Luterane în vestul îndepărtat. Numele a fost scurtat curând la Colegiul Hillsboro.
Cu o facultate de două persoane și 79 de elevi, Hillsboro a promis "un curs de studiu conceput să fie aprofundat și practic și să îmbrățișeze toate ramurile învățării, de obicei urmărite în cele mai bune academii și colegii".
Hillsboro a prosperat în primii doi ani, mulțumită sprijinului congregațiilor luterane. În 1852, Colegiul sa mutat în orașul mai mare din Springfield, Ill., Și a preluat noul nume al Universității de Stat din Illinois.
În 1870, Colegiul sa mutat din nou, de data aceasta în orașul rural din Carthage, Illinois, în cazul în care Colegiul a obținut numele actual. Până în 1916, colegiul a obținut acreditarea de la Asociația Centrală a Colegiilor Nordice și a Școlilor Liceale și a obținut cea mai înaltă clasă de "A" - una din cele patru colegii din Illinois pentru a obține această onoare. Până în 1927, înscrierea în Colegiu a atins aproape 300 de studenți.
Marea Depresiune și cel de-al Doilea Război Mondial au redus înscrierea la 131 de studenți în 1943. Zece ani mai târziu, Consiliul de Administrație a fost de acord să considere relocarea Cartaginei din nou. În 1962, Cartagina și-a înființat campusul de la Kensha, Wis., Iar Colegiul a lansat o epocă de creștere interesantă.
Următorul deceniu a adus o perioadă de expansiune continuă. Înscrierea a crescut de cinci ori, dotarea sa triplat și activele fizice au crescut cu 600%. În toamna anului 1995, Carthage a înscris 1.527 studenți cu normă întreagă, stabilind un nou record. Înscrierea la zi este acum la un nivel record de 2600 de studenți. Înscrierea totală este de 3.000 de studenți. Căutările intense de la nivel național au construit o facultate orientată spre predare, care deține doctorat din programe majore de absolvent din întreaga țară. Din 1999, Carthage a investit peste 250 milioane de dolari în construcții noi, renovări majore și achiziții tehnologice.

Locații

Kenosha

Address
Alford Park Drive,2001
53140 Kenosha, Wisconsin, Statele Unite ale Americii