Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studenții statului Humboldt se bucură de o experiență extraordinară la colegiu, luând mici clase predate de profesori care îi cunosc pe nume. Ei trăiesc și învață într-unul dintre cele mai frumoase locuri ale lumii - în apropierea pădurilor de seară, munți și plaje. Ne aflăm la 275 de mile nord de San Francisco, în orașul Arcata, care este recunoscut drept unul dintre cele mai bune orașe ale colegiului din Vest.

Fondată: 1913

Alumni: 80.000

Înscriere totală: 6.983

Undergraduri: 6.442

Majori: 46

Minori: 72

Raport studenți-facultăți: 20: 1

Statul Humboldt este o instituție publică și face parte din sistemul de Universitate de Stat din California, cu 23 de campusuri. Cu un program de învățământ cu program complet de doar 7.863 dolari anual, suntem una dintre cele mai bune valori ale învățământului superior din țară.

Avem aproximativ 7.000 de studenți și 534 de membri ai facultății. Oferim o gamă largă de opțiuni academice, cu 51 de programe majore și 12 programe de absolvire în trei Colegii. Membrii facultății sunt printre profesorii și cercetătorii de top din domeniile lor. Programele în resurse naturale și științe sunt cunoscute la nivel național, în timp ce artele vizuale și spectacole sunt, de asemenea, domenii de studiu populare. De-a lungul curriculum-ului, elevii găsesc un angajament de lungă durată pentru responsabilitatea socială și de mediu.

Am fost fondată ca facultate de profesori în 1913. În ultimul secol, am crescut de la o instituție concentrată exclusiv pe educația profesorilor la o universitate acreditată cu facilități extinse de cercetare. De-a lungul anilor au fost numeroase schimbări de nume: am fost numiți Școala Normală de Stat Humboldt, Colegiul Profesorilor de Stat din Humboldt, Colegiul de Stat Humboldt, CSU Humboldt și, din 1974, Universitatea de Stat Humboldt.

Locații

Arcata

Address
Harpst Street,1
95521 Arcata, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră