California State University, East Bay

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare rapidă

De mai bine de 60 de ani, Cal State East Bay a deservit zona San Francisco Bay, ca parte a sistemului California State University, cel mai mare sistem de învățământ superior public din Statele Unite. CSUEB este cunoscut pentru programe premiate, instruire expert, clase mici și un mediu de învățare extrem de personalizat. Universitatea este situată în frumoasa și diversă zonă culturală din San Francisco Bay, unde studenții noștri beneficiază de oportunități de dezvoltare profesională și de carieră în Silicon Valley și California de Nord.

CSUEB este recunoscut la nivel național ca fiind printre cele mai diverse universități din SUA, studenții internaționali din peste 60 de țări reprezentând peste 8% din numărul total de studenți. Școala oferă diplome de licență în 49 de domenii și studii postuniversitare în 30 de domenii.

Locuințele de pe campus sunt sigure, convenabile și confortabile, în apartamente spațioase complet mobilate. Campusul nostru, asemănător parcului, din dealurile Hayward, cu vedere spre Golful San Francisco, se află într-o zonă rezidențială, oferind confortul și securitatea unei comunități de familie.

Elevii pot alege din mai mult de 120 de cluburi și organizații academice, atletice, de onoare, religioase, recreative și culturale, precum și de a participa la NCAA Division II sport, guvernarea studenților și servicii în folosul comunității.

110395_110248_StudentsalongRAWwalkway_UCom.jpg

Colegii

  • Colegiul de Afaceri și Economie
  • Colegiul de Educație și Studii Aliate
  • Colegiul de Litere, Arte și Științe Sociale
  • Colegiul de Științe

Programe de studii

Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Licențiat în Arte Frumoase, Bachelor Online Programe de absolvire, Minori, Maestru de Arte, Maestru De Științe, Maestru De Programe Online, Maestru De Administrare A Afacerilor (MBA), Maestru De Administrare Publică, Maestru De Social Programe de Creditare, Programe de Creditare, Pregătire Unică și Programe de Certificat, Doctorat în Educație

49 de diplome de licență, 51 de minori, 34 de diplome de masterat, 24 de acreditare și certificate, 1 doctorat

Cele mai populare universitare majore

Administrarea Afacerilor, Informatica, Stiinta Sanatatii, Inginerie Industriala, Kinesiologie, Justitie Penala, Biologie, Biologie, Sociologie, Pre-Nursing, Dezvoltare Umana.

Cele mai populare programe post-bacalaureate

Administrarea Afacerilor, Analiza Afacerilor, Informatică, Managementul Construcțiilor, Managementul Ingineriei, Administrarea Sănătății, Asistența Socială, Statistică, Administrația Publică, Patologie Lingvistică, Consiliere și Orientare, Leadershipul Educațional.

Programe non-diplomatice

Programul de limbă americană din cadrul campusului oferă studii intensive în limba engleză ca pregătire pentru studii universitare. O gamă largă de programe de certificate și gateway - inclusiv admiterea condiționată pentru studenți, programul pre-MBA și diploma de afaceri internațional - oferă oportunități excelente pentru avansarea profesională și academică. Prin programul Student vizitator, studenții internaționali pot alege să studieze în străinătate în California pentru o vară, un semestru sau un an.

110393_110249_IMG_2699-21.jpg

Facultatea de distins

Cal State East Bay a câștigat recunoașterea națională pentru excelența facultății sale și profesorii noștri sunt dedicați succesului dvs. - în sala de clasă și în afara acesteia. Locația noastră în mijlocul zonei vibrante din San Francisco Bay ne permite să atragem membrii facultăților angajați, care sunt nu numai experți recunoscuți în domeniile lor, dar sunt adesea recunoscuți în lumea întreagă în domeniile lor, inclusiv în domeniile afacerilor, tehnologiei, serviciilor publice, artele și educația. Acest lucru ne permite să vă oferim un curs academic academic puternic și un curriculum din lumea reală, care vă va pregăti pentru o viață de succes personal și succes.

Oportunități practice de formare pentru studenții internaționali

La California State University, East Bay , obiectivul nostru este de a pregăti studenții pentru cariere viitoare. Locația East Bay, situată pe dealurile cu vedere spre Golful San Francisco, oferă mai mult decât o priveliște minunată; De asemenea, elevii noștri se află într-o locație ideală pentru dezvoltarea carierei, la doar 30-40 minute de mers cu mașina de la San Francisco și Silicon Valley, unde în fiecare an sute de studenți primesc formare practică în start-up-uri, giganti tehnici, organizații locale și companii internaționale cu sediul în zona Bay. CSUEB oferă atât programe universitare, cât și programe postuniversitare în 24 de domenii STEM aprobate, printre care se numără Business Analytics, Informatică, Inginerie industrială, Inginerie Management, Multimedia / Interacțiune Design și Statistică. Absolvenții acestor programe pot fi eligibili să aplice pentru extensia STEM OPT de doi ani.

110391_110250_Studentlife_CBE_lawn2_copy.jpg

Istoria universității

Cal State East Bay a parcurs un drum lung în ultimii 60 de ani - a avut cinci președinți, a trecut prin cinci nume diferite și a produs mii de absolvenți care au intrat în forța de muncă din regiune.

Universitatea a fost numită inițial Colegiul de Stat pentru județul Alameda, când a fost înființată oficial de Adunarea de Stat din California în 1957. Ceremoniile inovatoare pentru campusul actual Hayward au avut loc în februarie 1961, iar colegiul sa mutat la locul său permanent în toamna anului 1963. Un pionier spiritul campus intrat in lunile idealiste inainte ca presedintele John F. Kennedy sa fie asasinat in noiembrie 1963, nascut din identificarea cu programele New Frontier ale lui Kennedy. Prin urmare, corpul elevului a ales să se numească Pionieri, iar primul mascot Pioneer a fost un astronaut din programul spațial Pioneer al NASA.

Extinderea campusului din anii 1960 a avut loc la începutul anilor '70, cu deschiderea mai multor clădiri noi, printre care clădirile Bibliotecii și Administrației, Teatrul Universitar și Robinson Hall în 1971 și Centrul de Sănătate a Studenților în 1973. Pioneer Heights, a găzduit studenților în campus, și-a deschis porțile în 1987. Acoperind 400 de studenți, Pioneer Heights ar contesta reputația universității ca o "școală de comuniști" și ar oferi un nou nucleu de viață studențească în campus.

Universitatea și-a extins acoperisul spre Contra Costa County în 1992, deschizând un campus satelit în Concord și apoi și-a schimbat numele în California State University, East Bay în 2005 pentru a reflecta noua sa poziționare regională. Cele trei campusuri ale universității - numite campusul Hayward, campusul Concord și Centrul Oakland - au consolidat influența regională a universității.

La mijlocul anilor 2000, construcția nouă a înflorit în campusul Hayward, cu construcția clădirii Valley Business and Technology și a Centrului de recreere și wellness. Datorită vulnerabilității seismice, Warren Hall, care a fost clădirea semnării universității de zeci de ani, a fost demolată pe 17 august 2013 și a fost înlocuită ulterior de noua Administrație Studentă și Student

Pe măsură ce universitatea continuă să crească, este cunoscută în special pentru diversitatea sa. Din 2015-2017, Cronica Almanahului pentru Învățământul Superior a desemnat corpul studenților din Cal State East Bay ca fiind cel mai divers din Statele Unite.

* Informațiile despre istoria universității au fost furnizate din expoziția de 60 de ani a bibliotecii

Declarația de misiune

Cal State East Bay salută și sprijină un organism de studenți diversificat, cu experiențe academice bogate, relevante din punct de vedere cultural, care îi pregătesc pe elevi să-și aplice educația pentru o muncă de viață semnificativă și să contribuie socialmente la societate. Prin programele și activitățile sale educaționale, universitatea se străduiește să răspundă nevoilor educaționale și să contribuie la vitalitatea Golfului de Est, a statului, a națiunii și a comunităților globale.

110392_110247__MG_6552.jpg

Locații

Hayward

Address
Carlos Bee Boulevard,25800
94542 Hayward, California, Statele Unite ale Americii