California Lutheran University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT LA CAL LUTERANE

Facultatea noastra dedicat și realizat lucrări cu clase mici de studenti si absolventi care sunt deschiși la minte - despre idei, despre oameni și despre credință - și încearcă să-și crească ca indivizi în timp ce ei urmăresc pasiunile lor și să descopere scopul lor.

Fondată în 1959, Universitatea California Lutheran este acasa, la mai mult de 2892 universitare si 1.282 studenti absolventi care provin de la mai mult de 61 de țări și reprezintă o varietate largă de credințe.

dedicat facultății noastre, realizată lucrează cu clase mici de elevi, care sunt deschiși la minte-despre idei, despre oameni și despre credință și caută să se dezvolte ca indivizi.

În clasă și în afara ei, toată lumea de la Cal Lutheran se angajeaza sa ajute fiecare student urmeze pasiunile lor să descopere scopul lor, și să urmeze acest scop, pentru a transforma comunitatea si lor din lume.

Universitatea

Universitatea California Lutheran este o instituție selectivă, cuprinzătoare, oferind grade universitare și postuniversitare în artele și științele liberale și domenii profesionale. Înrădăcinat în tradiția luterană, Cal luteran încurajează anchetă critică în materie de credință și rațiune. De către membri ai facultăților mentored dedicați și realizate, elevii urmăresc pasiunea lor și să descopere scopul lor, deoarece acestea caută să se dezvolte ca indivizi. California, Lutheran Colegiul a fost fondat în 1959, la o fermă donat de Richard Pederson, fiul imigranților din Norvegia. Colegiul a deschis porțile pentru 330 de elevi în septembrie 1961 și a avut loc prima Inceperii mai 1964.

Misiune

Misiunea universității este de a educa lideri pentru o societate globală, care sunt un caracter puternic și judecată, încrezător în identitatea și vocația lor, și sa angajat în serviciu și justiție.

Înrolare

  • Total: 4174
  • Studii de licență: 2892
  • Absolvent: 1.282

studenți Cal Luterane provin din 38 de state și 35 de țări și reprezintă o diversitate de credințe și culturi. Universitatea își menține accentul rezidențial cu 53 la suta din studenti traditionale care locuiesc în campus. Dimensiunea medie de clasă pentru toate programele este de 15.

Localizare

campus 225 acri este situat la jumătatea distanței dintre Los Angeles și Santa Barbara, la doar 20 de mile pe căi din Oceanul Pacific, amplasat pe dealurile din Thousand Oaks. centre în afara amplasamentului sunt situate în Woodland Hills, Westlake Village, Oxnard și Santa Maria. Pacific, Seminarul Teologic Lutheran este situat în Berkeley.

Afilieri și Acreditări

Cal Luterană este acreditat de către Comisia de Acreditare pentru Senior Colegii și universități al Asociației de Vest de școli și universități. Graduate School of Education este acreditat de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice, iar universitatea este autorizat de către Comisia California, pe Profesor Credentialing pentru a oferi prerogativelor. Pacific, Seminarul Teologic Lutheran este acreditat de către Comisie privind Acreditare a Asociației Școlilor teologice. Cal Lutheran este un membru al Asociației Naționale de Colegii Independente și universități, Asociația California Colegii și universități independente, precum și Consiliul de colegii independente. Programul său în planificarea financiară a fost înregistrată cu Board Certified Planificator financiar pentru Standarde Inc Cal Lutheran este una dintre cele 26 de colegii și universități afiliate cu Biserica Evanghelică Luterană din America. Programele sportive ale universității intre colegii concura în Athletic Conferinței California de Sud intre colegii, NCAA Division III.

Experiența luterană Educație

Universitatea California Lutheran întruchipează o tradiție educațională vitală și de lungă durată.

Ca parte a acestui vechi de 500 de ani, tradiția luteran, noi credem ca intelegerea scopului nostru ca indivizi ne vor ajuta să ne cea mai bună contribuție posibilă din lume.

Noi încurajăm pe elevi să-și urmeze propria lor pasiune pentru a descoperi scopul lor. Acest lucru le pregătește pentru o viață de succes în care acestea oferă întotdeauna lor foarte bune pentru alții familie, comunitate, și lumea.

Acest lucru se întâmplă, ca parte a unui mediu academic divers, deschis la minte, și provocator.

Toate sunt binevenite

Nimeni nu aici este un străin.

Aceasta este una dintre valorile cele mai profunde în tradiția luterană. Și importanța sa este evidentă în campus-studenții noștri provin de la mai mult de 56 de țări și întruchipează o mare varietate de credințe.

Cal luterană, convingerile tale personale și credințe sunt onorați și respectați. De asemenea, vă oferim oportunități de a lua în considerare și de a discuta probleme de credință și de intelect într-un mediu deschis și prietenos. Acest lucru provoacă și vă întărește cu noi reflecții intelectuale și teologice.

Asigurați-vă propriile decizii

Noi am creat un mediu în care veți lua de învățare la un nivel mai profund.

Ca student, vă vom încuraja să pună întrebări dificile. Tu nu va fi înmânat răspunsuri simple.

Noi dorim ca sa faci propriile decizii. Pentru a aborda problemele fundamentale cu curaj. Pentru a alege pentru tine, dacă informațiile pe care le întâlniți satisface testele de cunoaștere și de adevăr.

Prin intermediul întrebărilor dumneavoastră, veți descoperi conexiuni profunde și sens.

Noi va oferim structura cu opțiuni, libertate cu responsabilitate și integritate cu compasiune. Acest tip de mediu academic provocator vă permite să se dezvolte ca individ independent, grijuliu, și plin de compasiune.

Asigurați-vă cea mai bună contribuție posibilă

Experiența Cal Lutheran este despre a face alegeri reale pentru viata ta.

Este vorba despre câștigarea încrederii în identitatea ta. Este vorba despre descoperirea scopului in viata si cariera ta.

Perspectiva vă câștiga vă va permite să ducă o viață plină de semnificație mult dincolo de munca pe care o alegeți să faceți.

Programe academice

Cal Lutheran oferă universitare, postuniversitare și programe profesionale prin Colegiul de Arte si Stiinte, Facultatea de Management, Graduate School of Education, Graduate School de Psihologie și Seminarul Teologic din Pacific Lutheran. Treizeci și șase de specializări universitare de licență și 36 de minori sunt oferite în cadrul programului tradițional de licență. Gradul de licență pentru programul Profesioniști oferă grade în opt specializări. Programele postuniversitare includ doctorate în conducere de învățământ, de conducere de învățământ superior, psihologie clinică și teologie; și diplome de master în educație, psihologie, economie de afaceri, tehnologia informației, ordine publică și administrație, divinitate și studii teologice. Cataloagelor sunt disponibile on-line.

Athletic Programe

echipe sportive Cal luterane a intre colegii concura în Athletic Conferința California de Sud intre colegii (SCIAC) și NCAA Divizia III. Echipele bărbați concurează în baseball, baschet, cross-country, fotbal, golf, fotbal, înot și scufundări, tenis, atletism, volei și polo pe apă. Echipele de femei concurează în baschet, cross-country, golf, fotbal, softball, înot și scufundări, tenis, atletism, volei și polo pe apă. echipele varsity Junior concura la bărbați și femei de baschet, fotbal pentru bărbați și femei, a baseball si volei feminin.

Angajamentul nostru pentru diversitate

California, Universitatea Luterană a început în 1959 ca un colegiu de arte liberale adânc înrădăcinate în tradiția învățământului superior luterane. Cu toate că universitatea a crescut exponențial de-a lungul anilor, un chiriaș cheie al filozofiei luterane a rămas-a încuraja cu fermitate opiniile diferite, pentru a sonda, la întrebarea și să caute adevărul.

Această cultură, bazată pe juxtapunerea credință și rațiune, este evidentă nu numai în sălile de clasă, dar, de asemenea, peste campus.

Noi credem cu tărie cultura noastră este îmbunătățită atunci când indivizii din medii și experiențe diverse, devin parte din familia Universității și să aducă talentele și punctele lor de vedere la academie.

În sala de clasă și de laborator, vom vedea că beneficiul de învățare și de cercetare în cazul în care Universitatea este diversă și atunci când există o serie de întrebări și opinii. În birourile administrative, am constatat că rezolvarea problemelor și planificarea abilităților se îmbunătățesc atunci când sunt prezentate diferite puncte de vedere. În fiecare sector, amestec divers al Universității de studenți, personal și facultate este o resursă extraordinară, în beneficiul tuturor.

Cal luterană, suntem dedicați unui studiu cuprinzător și mediu de lucru care valorile de diferențele individuale și să respecte demnitatea fiecărei persoane. Ne străduim să deschidem ușile pentru studenții și angajații din toate categoriile de viață și pentru a le ajuta odată ce sosesc. Mulți dintre studenții noștri sunt primii din familiile lor pentru a participa la colegiu. Insights lor adăuga în mare măsură la experiența educațională generală.

Cal Luterana este, de asemenea, membra a unei Asociația hispanica Colegii și universități (HACU) și împărtășim misiunea de îmbunătățire a accesului și calității oportunităților educaționale postsecondary pentru elevii hispanici. Cal luterană a fost desemnată o instituție hispanic de servire de către Departamentul de Educație din SUA, ceea ce înseamnă că până cel latini face puțin 25% din studenti full-time. Treisprezece la suta din colegii din SUA dețin în prezent desemnarea, ceea ce le face eligibile pentru granturi pentru a sprijini realizarea academice pentru Latine și toți ceilalți studenți.

Nu există nici o îndoială că multicularismul la Cal Lutheran îmbunătățește foarte mult de învățare și mediul de lucru al comunității campus. Ea reflectă nu numai lumea în schimbare din jurul nostru, dar, de asemenea, încurajează, punctele de dialog și de vedere diferite, în baza învățământului superior luterane. Cel mai important, diversitatea ne inspiră să apreciem și să realizeze misiunea noastră de a educa lideri pentru o societate globală.

Noi credem cu tărie în misiunea noastră, iar noi credem că creșterea diversității ne va ajuta să-l atingă. Diversitate reală, cu toate acestea, poate deveni realitate doar atunci când fiecare dintre noi, pe o bază de zi cu zi, caută modalități de a găsi putere în diferențe.

Facem apel la ajutorul tuturor. Adela ca educator Allen a scris atât de pe bună dreptate: "Ar trebui să recunoaștem diferențele, ar trebui să ne salutăm diferențele, până când diferența nu face nici o diferenta mai."

Aflați mai multe despre nostru Campus Initiative Diversitate.

Locații

Mii de stejari

Address
California Lutheran University
60 West Olsen Road #1350
Thousand Oaks, CA 91360-2700

91360 Mii de stejari, California, Statele Unite ale Americii

Satul Westlake

Address
31416 Agoura Road #109
Westlake Village, CA 91361

91361 Satul Westlake, California, Statele Unite ale Americii

Oxnard

Address
2201 Outlet Center Drive, Ste. 600
Oxnard, CA 93036

93036 Oxnard, California, Statele Unite ale Americii

Los Angeles

Address
De Soto Avenue,5925
Woodland Hills

91367 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii