Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Despre Brooklyn College

Brooklyn College este o parte integrantă a energiei civic, urban și artistică a New York și folosește întregul oraș ca o sală de clasă vie care extinde înțelegerea elevilor noștri de lumea din jurul lor.

Pentru mai mult de 80 de ani, Colegiul a fost atragerea de o mare varietate de studenți motivați - mulți dintre ei imigranți sau copiii imigranților care doresc să-și îmbunătățească viața lor printr-o educație superb. Ei vin din cauza facultate de renume Colegiului de academicieni, specialiști și artiști, care sunt printre cele mai bune în domeniul lor. Ei știu că vor fi de învățare pe un campus considerat unul dintre cele mai frumoase din țară, cu facilități bine echipate, studiouri, săli de clasă inteligente, precum și camere de producție și practică - toate cu o predare foarte accesibile.

fapte

Brooklyn College are o inscriere elev de 17,390 studenți - 14,115 studenți și absolvenți 3,275 care provin din 150 de națiuni și vorbesc 105 de limbi.

Colegiul oferă 120 de programe de licență și de gradul absolvent in artele creative; umaniste; științe sociale, comportamentale și naturale; matematică; educație și mediul de afaceri. Criterii de admitere au devenit tot mai selectivi in ​​ultimul deceniu, cu un scor SAT medie de 1134 pentru anul 2011. Mai mult de 4.000 de elevi au primit diplome de licență și de master, precum și certificatele de avansate, la ultimele noastre Exerciții început.

Oportunități de studiu

Studenții care doresc un program academic foarte provocator dincolo riguros program general de fotbal sunt invitati sa aplice la Honors College Macaulay la Brooklyn College și a programelor specializate din cadrul Academiei Honors. Admiterea în aceste programe este foarte competitiv si ofera beneficii enorme, care pot include oportunități de a se angaja în activități academic riguroasă din oraș și de pe tot globul, școlarizare gratuită și laptop-uri, burse pentru călătorie și multe altele.

Pentru studenti, foarte apreciat Curriculum Core de fotbal creează o bază solidă în artele liberale și Științe. Programul nostru sfătuit puternic îi îndrumă de-a lungul ani lor de colegiu. Chiar înainte de a începe primul semestru, boboci sunt introduse la primul colegiu ani, care îi ajută să tranziția de la școală la colegiu mare prin programe de pod de vară și cu comunitățile de învățare care să consolideze legăturile între ele și cu facultatea. Programele Preprofessional sunt disponibile pentru studenții interesați în inginerie, drept, medicină, optometrie și pedichiura.

Programe speciale pentru studenti absolventi sunt furnizate, de asemenea. Program de investiții Absolvent ofera granturi de călătorie care sprijină participarea la conferințe naționale și internaționale, granturi de cercetare care finanțează bunuri și materiale, și ateliere de lucru pe teme de importanță deosebită pentru a absolvi studenților - scris de finanțare, asistență teza și multe altele. Brooklyn College este de asemenea o parte activă a programelor de CUNY-concentrat absolvent, inclusiv Stokes Alianta New York City Louis pentru Participare minoritare, Poduri pentru programul de doctorat și latină / greacă Institutul.

Colegiul încurajează elevii să studieze în străinătate prin programe academice deosebite. Elevii au explorat Medicina din China, a participat la săpăturile arheologice din Israel și Islanda, a studiat sistemele politice în Argentina, a făcut filme documentare în India, și ascuțit abilitățile lor artistice în Italia și Franța, pentru a numi doar câteva. Ei ajuta de multe ori în cercetare profesorilor lor, angajarea în investigații de ultimă oră în timp ce explorează o parte a lumii nu pot fi văzut pe cont propriu.

O Facultatea de clasă mondială

Profesori Brooklyn College sunt câștigătorii de atribuire și ale beneficiarilor de finanțare națională din partea instituțiilor, cum ar fi NASA, National Science Foundation, National Institutes of Health si Departamentul de Educație. Facultatea include Paul Moise, un jurnalist castigator al premiului Pulitzer; Ursula Oppens, un pianist de concert Grammy Award-nominalizat și contemporane interpret de muzică americană; Mac Wellman, un dramaturg Obie premiat; și Kristoff Diaz, un dramaturg Tony Award-nominalizat. Alti membri ai facultăților notabile includ decan fondator al Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema și regizorul Jonathan Wacks, biograful aclamat Jeanne Theoharis, chimist Roberto Sánchez-Delgado, NIH 1,7 milioane $ grant-câștigător și psiholog Anthony Sclafani, teoretician calculator recunoscut la nivel internațional Rohit Parikh , ORL-ist stimat Shlomo Silman, expert principal în domeniul biotehnologiei microalge Juergen Polle, și om de știință politică și autor Corey Robin.

Viață de student

Viața de student la Brooklyn College este activ, divers și cu multiple fațete. Studenții noștri sunt implicați în mai mult de 100 de cluburi și organizații care acoperă o gamă largă de evenimente culturale, etnice, comunitate, mass-media, de acțiune artistică, socială, interese speciale religioase și alte studențești. Mai mult de un duzina fraternities si aduce viata greacă în campus. Sport intramural sunt populare, și echipe premiat baschet al Colegiului, țara cruce, fotbal, softball, tenis și volei concura la nivel de diviziune III-a a Athletic Asociației Naționale Collegiate.

Construirea pentru viitor

Brooklyn College a rupt teren pentru un nou centru pentru artele spectacolului, care va oferi un camin potrivit pentru programele sale premiate de performanță. Colegiul este, de asemenea, adânc în etapele de planificare pentru un nou complex știință de stat-of-the-art.

Viata de campus

Ca un student Colegiul Brooklyn, faci parte dintr-o comunitate diversă și plină de viață de oameni de știință. Suntem dedicat pentru a oferi un spațiu sigur în care puteți explora toate aspectele legate de viata in campus, dacă academic, atletic, cultural, politic, de agrement, sociale sau spirituale.

Studentii nostri sunt noi absolvenți de liceu doar incepand carierei lor de colegiu, elevii cu un grad deja în mână și de muncă față de gradul lor avansate, transfera elevii din alte colegii, veterani, elevi din alte state și țări, și adulți care se întorc la școală. Și oferim o gamă largă de activități de campus prin care le puteți întâlni. Vă puteți alătura una dintre echipele noastre sportive intre colegii sau intramural, sau arata sprijinul dumneavoastră ca un spectator la jocurile noastre; deveni un voluntar comunitate sau de a participa la guvernare elev; gaj una dintre multele noastre organizații grecești; deveni membru al uneia sau mai multor noastre 100 de cluburi studențești; sau vizitați Quad Centrul de Vest pentru un antrenament bun sau un meci de baschet pickup.

Una dintre cele mai bune moduri de a satisface alții este prin mutarea în la Sala Residence, care oferă tot confortul de acasă, plus confort adăugat, la prețuri accesibile. Dar studenții noștri de navetiști - și asta e cea mai mare parte a corpului nostru de student - au o multime de locuri pentru a satisface, de asemenea, cum ar fi nostru 24/7 Biblioteca Café, care include un Starbucks; Centrul plin de viață Student; și a noastră (întreținute și meticulos) minunat motive.

Există de asemenea, două centre și institute duzină pe-campus - hub-uri de învățare și a activității sociale pentru cei care au interese similare cu ale tale. Și evenimente speciale pe tot parcursul anului sunt deschise tuturor, unindu-ne într-o comunitate de coeziune.

Vă încurajăm să devină un membru activ al Brooklyn College. Dacă aveți nevoie de asistență în navigație perspectivele disponibile pentru a vă, Divizia de afaceri Student, în asociere cu Oficiul de afaceri academice, va va asista in alegerea oportunitati care va îmbogăți experiența dumneavoastră campus.

o
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Brooklyn College CUNY

Master of Arts în fine Artă Cinema este un program de trei ani, care acceptă studenți doar pe bază de full-time. ... [+]

Master of Arts în fine Artă Cinema este un program de trei ani, care acceptă studenți doar pe bază de full-time. Acesta oferă o educație extrem de specializate într-o colaborare hands-on mediului în șase specializări cinematografice de învățare:

Cinematografie Regie Post producție Producerea de Scenaristică Digital Arts (începe în toamna 2016)

Studenții sunt admiși la programul într-una din specializările de mai sus. Deși clase sunt oferite în cadrul diferitelor specializări realizarea de filme pentru a oferi o educație rotunjite, odată acceptat într-o anumită specializare, elevii nu sunt permise pentru a comuta.

CINEMATOGRAFIE... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brooklyn College CUNY

Programul de absolvent în artele media de performanță și interactive (PIMA) vă va ajuta să se dezvolte într-un artist de performanță, cu o reputatie pentru inovatie si su ... [+]

Programul de absolvent în artele media de performanță și interactive (PIMA) vă va ajuta să se dezvolte într-un artist de performanță, cu o reputatie pentru inovatie si succesul creative. Programul nostru vă va oferi instrumentele necesare pentru a concepe și executa piese de teatru de colaborare, multidisciplinare. PIMA vă va învăța să exploreze modalități de a utiliza tehnologia în colaborări artistice cu diferite discipline creative. Tu va studia cu elevii care provin din medii diverse, care pot avea deja o carieră într-un domeniu stabilit de artă, și care aduc cu ei o multitudine de influențe și contacte. O altă componentă importantă a programului este mentorat intens, veți primi de la absolventii de succes și de facultate din patru departamente - Art, informatice și de informații Știință, televiziune și radio, și teatrul -, precum și Conservatorul de Muzică. Chiar înainte de a vă absolvi, va fi realizat viziunea artistică.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brooklyn College CUNY

MAE în Television Production pregătește studenții pentru cariere profesionale de media ca scriitori, producători, directori, redactori și. ... [+]

MAE în Television Production pregătește studenții pentru cariere profesionale de media ca scriitori, producători, directori, redactori și. Acest curriculum bazat pe producție expune pe elevi să mai multe genuri de programe, inclusiv, dar fără a se limita la, Documentar, Drama, știri, sport, artă și culturale, experimental, și demonstrație. Elevii dezvolta conținut și să producă și aparat de fotografiat directă atât unică și multiplă, a trecut direct producții. MAE Programul este construit pe o fundație de estetica de producție, analiză critică, și competența mediatică. Elevii sunt învățați cum să creați programe care informează, distra, și instrui publicul prin interpretarea de conținut printr-o perspectivă socială, politică și economică. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brooklyn College CUNY

Programul de științe politice master oferă studenților o gamă de trei concentrații: științe politice, afacerile internaționale, sau politica urbană și de administrare. ... [+]

Programul de științe politice master oferă studenților o gamă de trei concentrații: științe politice, afacerile internaționale, sau politica urbană și de administrare.

Concentrația Științe Politice combină teoriile și metodologiile de științe politice, cu posibilitatea de a se specializa în una din cele patru domenii: politica americană, politica comparative, teoria politică, sau relații internaționale.

Concentrația afacerile internaționale este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere profesionale și academice în afacerile internaționale prin programe de studiu adaptate la interesele și obiectivele lor specifice. Cursurile variază de la sinteze generale la seminarii pe regiuni ale lumii specifice și sunt combinate cu studiu independent și cursuri de Master tezei de doctorat în strânsă colaborare cu membri ai facultăților. Pentru a stimula pregatire profesionala, programul de lucru, de asemenea, publică student departamentului de Științe Politice și Jurnalul locuri studenților în stagii, precum și de studiu și oportunități de muncă în străinătate. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brooklyn College CUNY

Acest program se pregătește student pentru funcții de conducere entry-level ca generaliști în domeniul personal și de resurse umane in organizatii sau pentru poziții de n ... [+]

Acest program se pregătește student pentru funcții de conducere entry-level ca generaliști în domeniul personal și de resurse umane in organizatii sau pentru poziții de nivel comparabil în firme care oferă servicii în aceste domenii de consultanță. Acesta împarte o bază comună de cinci cursuri cu alte concentrații în psihologie industrială și organizațională, dar pune un accent suplimentar pe teorie și practică la nivel de grup de activitate organizatorică.

Cerințe de înmatriculare

Solicitanții ar trebui să ofere: (a) un GPA de ansamblu de 3,00 sau mai bine, (b) un minim de 12 de credite în psihologie, și (c) cursuri atât în ​​statistici și în metode de cercetare, cu un grad de B, sau mai bine în ambele cursuri. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Brooklyn College CUNY

Un grad administrarea afacerilor poate oferi studenților, cu o varietate de căi de carieră, de la politici publice pentru a finanțelor internaționale bancare. ... [+]

Un grad administrarea afacerilor poate oferi studenților, cu o varietate de căi de carieră, de la politici publice pentru a finanțelor internaționale bancare. Contabilitate, managementul afacerilor, finanțe și departamentele Economie oferă un maestru 33 de credit de gradul științei în administrarea afacerilor cu cinci opțiuni de specializare: analiza economică, de afaceri la nivel mondial, de contabilitate, de afaceri generale, business intelligence și analiză a datelor.

Opțiunea unul este mai flexibilă și permite elevilor să exploreze diferite domenii ale economiei, inclusiv economie de sanatate, finanțe publice și politicilor publice, și comerțul internațional. Opțiunea doi este mai mult axat și este în mod expres pentru elevii cu un interes în afaceri la nivel mondial. Acesta include cursuri în finanțe globale și management, economie și finanțe internaționale, negociere și rezolvare de conflicte, mediul de afaceri la nivel mondial, și management internațional resurselor umane. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brooklyn College CUNY

Solicitanții sunt de așteptat să aibă echivalentul a cel puțin 15 credite în calculator și știința informării și domenii conexe, inclusiv toate caracteristicile următoare ... [+]

Cerințe de înmatriculare

Solicitanții sunt de așteptat să aibă echivalentul a cel puțin 15 credite în calculator și știința informării și domenii conexe, inclusiv toate caracteristicile următoare: cunoașterea la un nivel înalt limbaj de calculator (de preferință C ++ sau Java), cunoașterea limbajului de asamblare si arhitectura de calculator, un curs în structurile discrete, un curs de structuri de date, precum și un curs de calcul. Studenții care nu au toate aceste cerințe pot fi acceptate cu condiția ca acestea să completeze aceste cursuri la nivel universitar.

[-]
Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brooklyn College CUNY

MS în sisteme informatice este conceput pentru studenții care aleg să se concentreze pe utilizarea sistemelor informatice pentru a gestiona operațiunile de afaceri și adm ... [+]

MS în sisteme informatice este conceput pentru studenții care aleg să se concentreze pe utilizarea sistemelor informatice pentru a gestiona operațiunile de afaceri și administrative și probleme.

Programul oferă pregătire pentru o mare varietate de poziții în domeniile în continuă expansiune de sisteme de informații și tehnologii, inclusiv sistemele inginer de software, inginer de aplicații informatice software, sisteme informatice analist, administrator de baze de date, precum și sisteme de rețea și analist de comunicații de date. Toate aceste poziții apar în zece locuri de muncă de top salariați în Biroul de Statistica a Muncii lista de treizeci de locuri de muncă cea mai rapidă creștere, proiectat prin 2014. Programul pregătește, de asemenea, studenți pentru studii doctorale sau de activitatea de cercetare în domeniu. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brooklyn College CUNY

Acest program este un program de cercetare pe baza de teorie și care pune accentul pe legătura dintre teorie și practică. ... [+]

Acest program este un program de cercetare pe baza de teorie și care pune accentul pe legătura dintre teorie și practică. Curriculum-ul examinează mediilor și impactul mass-media electronice din perspective sociale, politice, culturale și economice. Elevii dobândi cunoștințe aprofundate a industriilor de televiziune și radio, industria media digitale, competența mediatică, și perspective critice, teoretice și de cercetare-cheie în curs de dezvoltare pe medii în linii mari. Programul pregătește pe elevi să aplice educația lor într-o varietate de poziții profesionale sau să-și continue educația lor prin înscrierea într-un program de doctorat.

Cerințe de înmatriculare ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Brooklyn College CUNY Campus