Brooklyn College CUNY

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Brooklyn College

Brooklyn College este o parte integrantă a energiei civic, urban și artistică a New York și folosește întregul oraș ca o sală de clasă vie care extinde înțelegerea elevilor noștri de lumea din jurul lor.

Pentru mai mult de 80 de ani, Colegiul a fost atragerea de o mare varietate de studenți motivați - mulți dintre ei imigranți sau copiii imigranților care doresc să-și îmbunătățească viața lor printr-o educație superb. Ei vin din cauza facultate de renume Colegiului de academicieni, specialiști și artiști, care sunt printre cele mai bune în domeniul lor. Ei știu că vor fi de învățare pe un campus considerat unul dintre cele mai frumoase din țară, cu facilități bine echipate, studiouri, săli de clasă inteligente, precum și camere de producție și practică - toate cu o predare foarte accesibile.

fapte

Brooklyn College are o inscriere elev de 17,390 studenți - 14,115 studenți și absolvenți 3,275 care provin din 150 de națiuni și vorbesc 105 de limbi.

Colegiul oferă 120 de programe de licență și de gradul absolvent in artele creative; umaniste; științe sociale, comportamentale și naturale; matematică; educație și mediul de afaceri. Criterii de admitere au devenit tot mai selectivi in ​​ultimul deceniu, cu un scor SAT medie de 1134 pentru anul 2011. Mai mult de 4.000 de elevi au primit diplome de licență și de master, precum și certificatele de avansate, la ultimele noastre Exerciții început.

Oportunități de studiu

Studenții care doresc un program academic foarte provocator dincolo riguros program general de fotbal sunt invitati sa aplice la Honors College Macaulay la Brooklyn College și a programelor specializate din cadrul Academiei Honors. Admiterea în aceste programe este foarte competitiv si ofera beneficii enorme, care pot include oportunități de a se angaja în activități academic riguroasă din oraș și de pe tot globul, școlarizare gratuită și laptop-uri, burse pentru călătorie și multe altele.

Pentru studenti, foarte apreciat Curriculum Core de fotbal creează o bază solidă în artele liberale și Științe. Programul nostru sfătuit puternic îi îndrumă de-a lungul ani lor de colegiu. Chiar înainte de a începe primul semestru, boboci sunt introduse la primul colegiu ani, care îi ajută să tranziția de la școală la colegiu mare prin programe de pod de vară și cu comunitățile de învățare care să consolideze legăturile între ele și cu facultatea. Programele Preprofessional sunt disponibile pentru studenții interesați în inginerie, drept, medicină, optometrie și pedichiura.

Programe speciale pentru studenti absolventi sunt furnizate, de asemenea. Program de investiții Absolvent ofera granturi de călătorie care sprijină participarea la conferințe naționale și internaționale, granturi de cercetare care finanțează bunuri și materiale, și ateliere de lucru pe teme de importanță deosebită pentru a absolvi studenților - scris de finanțare, asistență teza și multe altele. Brooklyn College este de asemenea o parte activă a programelor de CUNY-concentrat absolvent, inclusiv Stokes Alianta New York City Louis pentru Participare minoritare, Poduri pentru programul de doctorat și latină / greacă Institutul.

Colegiul încurajează elevii să studieze în străinătate prin programe academice deosebite. Elevii au explorat Medicina din China, a participat la săpăturile arheologice din Israel și Islanda, a studiat sistemele politice în Argentina, a făcut filme documentare în India, și ascuțit abilitățile lor artistice în Italia și Franța, pentru a numi doar câteva. Ei ajuta de multe ori în cercetare profesorilor lor, angajarea în investigații de ultimă oră în timp ce explorează o parte a lumii nu pot fi văzut pe cont propriu.

O Facultatea de clasă mondială

Profesori Brooklyn College sunt câștigătorii de atribuire și ale beneficiarilor de finanțare națională din partea instituțiilor, cum ar fi NASA, National Science Foundation, National Institutes of Health si Departamentul de Educație. Facultatea include Paul Moise, un jurnalist castigator al premiului Pulitzer; Ursula Oppens, un pianist de concert Grammy Award-nominalizat și contemporane interpret de muzică americană; Mac Wellman, un dramaturg Obie premiat; și Kristoff Diaz, un dramaturg Tony Award-nominalizat. Alti membri ai facultăților notabile includ decan fondator al Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema și regizorul Jonathan Wacks, biograful aclamat Jeanne Theoharis, chimist Roberto Sánchez-Delgado, NIH 1,7 milioane $ grant-câștigător și psiholog Anthony Sclafani, teoretician calculator recunoscut la nivel internațional Rohit Parikh , ORL-ist stimat Shlomo Silman, expert principal în domeniul biotehnologiei microalge Juergen Polle, și om de știință politică și autor Corey Robin.

Viață de student

Viața de student la Brooklyn College este activ, divers și cu multiple fațete. Studenții noștri sunt implicați în mai mult de 100 de cluburi și organizații care acoperă o gamă largă de evenimente culturale, etnice, comunitate, mass-media, de acțiune artistică, socială, interese speciale religioase și alte studențești. Mai mult de un duzina fraternities si aduce viata greacă în campus. Sport intramural sunt populare, și echipe premiat baschet al Colegiului, țara cruce, fotbal, softball, tenis și volei concura la nivel de diviziune III-a a Athletic Asociației Naționale Collegiate.

Construirea pentru viitor

Brooklyn College a rupt teren pentru un nou centru pentru artele spectacolului, care va oferi un camin potrivit pentru programele sale premiate de performanță. Colegiul este, de asemenea, adânc în etapele de planificare pentru un nou complex știință de stat-of-the-art.

Viata de campus

Ca un student Colegiul Brooklyn, faci parte dintr-o comunitate diversă și plină de viață de oameni de știință. Suntem dedicat pentru a oferi un spațiu sigur în care puteți explora toate aspectele legate de viata in campus, dacă academic, atletic, cultural, politic, de agrement, sociale sau spirituale.

Studentii nostri sunt noi absolvenți de liceu doar incepand carierei lor de colegiu, elevii cu un grad deja în mână și de muncă față de gradul lor avansate, transfera elevii din alte colegii, veterani, elevi din alte state și țări, și adulți care se întorc la școală. Și oferim o gamă largă de activități de campus prin care le puteți întâlni. Vă puteți alătura una dintre echipele noastre sportive intre colegii sau intramural, sau arata sprijinul dumneavoastră ca un spectator la jocurile noastre; deveni un voluntar comunitate sau de a participa la guvernare elev; gaj una dintre multele noastre organizații grecești; deveni membru al uneia sau mai multor noastre 100 de cluburi studențești; sau vizitați Quad Centrul de Vest pentru un antrenament bun sau un meci de baschet pickup.

Una dintre cele mai bune moduri de a satisface alții este prin mutarea în la Sala Residence, care oferă tot confortul de acasă, plus confort adăugat, la prețuri accesibile. Dar studenții noștri de navetiști - și asta e cea mai mare parte a corpului nostru de student - au o multime de locuri pentru a satisface, de asemenea, cum ar fi nostru 24/7 Biblioteca Café, care include un Starbucks; Centrul plin de viață Student; și a noastră (întreținute și meticulos) minunat motive.

Există de asemenea, două centre și institute duzină pe-campus - hub-uri de învățare și a activității sociale pentru cei care au interese similare cu ale tale. Și evenimente speciale pe tot parcursul anului sunt deschise tuturor, unindu-ne într-o comunitate de coeziune.

Vă încurajăm să devină un membru activ al Brooklyn College. Dacă aveți nevoie de asistență în navigație perspectivele disponibile pentru a vă, Divizia de afaceri Student, în asociere cu Oficiul de afaceri academice, va va asista in alegerea oportunitati care va îmbogăți experiența dumneavoastră campus.

o

Locații

New York

Brooklyn College

Address
Brooklyn College
2900 Bedford Avenue

11210 New York, New York, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 718-951-5000

Acreditări

AACSB Accredited