Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Citiți mai multe despre modul în care se confruntă BU cu criza coronavirusului aici

Maximizează-ți potențialul pentru succes. Câștigă o diplomă de master de la Școala absolvită de arte și științe de la BU.

Bine ati venit! Arts & Sciences este cea mai mare diviziune academică a Universității Boston, inima unei universități de cercetare de talie mondială. Facultatea noastră din Școala Absolventă de Arte și Științe este printre cei mai respectați profesori, cercetători și profesioniști din lume. Alumnii noștri conduc inovația și cercetarea și au un impact în domeniile lor . Campusul nostru este Boston, un oraș plin de istorie, cultură și diversitate, precum și potențial de conexiuni și cariere.

Calificări pentru admitere

Cei care au obținut o diplomă de licență de la un colegiu sau o universitate acreditată sau cu o educație internațională echivalentă pot solicita.

  • Programul dvs. de licență ar trebui să includă studii introductive în științe umaniste, științe sociale și științe naturale; finalizarea cursurilor specificate fără credit poate fi necesară pentru a compensa orice deficiență.
  • Puteți solicita un program de master dacă aveți o diplomă de licență (dacă dețineți o diplomă de trei ani, vi se poate solicita să completați un program de master de un an sau o diplomă postuniversitară într-un subiect relevant).
  • Nu vă puteți înscrie simultan la mai mult de un program de absolvire decât dacă programele fac parte dintr-un grad combinat aprobat de BU.
  • Dacă ați fost respins de două ori pentru admiterea la același program de licență, trebuie să trimiteți o scrisoare de aprobare pentru cerere de la directorul actual al studiilor absolvite din departamentul la care solicitați admiterea.

Locații

Boston

Address
Commonwealth Avenue,705
02215 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii