Birmingham-Southern College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Puteți merge oriunde pentru o diplomă de facultate. La Birmingham-Southern College, Ne-am angajat să lucreze într-un cadru de arte liberale pentru a va oferi mâinile-pe experiență veți avea nevoie pentru a reuși, indiferent de ce domeniu ai alege. Termenul nostru unic ianuarie Explorare vă oferă patru săptămâni de flexibilitate pentru a urmări visele tale, și programele noastre de top-notch academice vă va oferi abilitățile necesare pentru a reuși.

La BSC, veți:

Exploreaza lumea și de a descoperi propriile pasiuni. Ia-o clasă care te inspira sau vizitați o țară pe care am vazut doar pe o hartă. Mi fac prieteni care vă oferă noi perspective asupra vieții, extinde orizonturile într-un club de campus, sau testezi limitele pe terenul de joc. Veți găsi propria cale, toate în timp ce clădirea abilitățile angajatorii din zilele noastre doresc.

Experiență de învățare într-un mod nou. A face față provocărilor pe care nu imaginat, apoi să ia ceea ce ai invatat dincolo de sala de clasă. Orice ai alege un stagiu, de cercetare cu un profesor, un mentorat unu-la-unu, un proiect de serviciu, sau propria invenție, veți avea obține instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în lumea muncii.

Excel înainte de absolvire și dincolo. Studenții noștri sunt printre cele mai bune, iar absolventii nostri depăși toate așteptările. Fie că sunteți un senator american, director muzeu, autor premiat, NASA om de știință, avocat, antreprenor, medic, sau mai mult, ei BSC credit pentru succesul lor. Nu numai că, dar sunt dornici de a vă ajuta să vă atinge obiectivele.

Locații

Birmingham

Address
Birmingham-Southern College
900 Arkadelphia Road

AL 35254 Birmingham, Alabama, Statele Unite ale Americii