Baylor University School of Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De mai bine de 100 de ani, educatorii Baylor au dus misiunea și practicile Școlii de Educație în sălile de clasă și nu numai ca profesori, superintendenți, psihologi, profesioniști în educația pentru sănătate, universitari / cărturari și multe altele. Cu mai mult de 50 de membri ai facultății cu normă întreagă, portofoliul de cercetare în creștere al școlii completează angajamentul său de lungă durată față de excelența predării și a îndrumării studenților.

Școala se mândrește cu o serie de oferte academice excelente în trei departamente academice: Curriculum și Instrucțiuni, Leadership educațional și Psihologie educațională.

Programul de licență al Baylor în formarea profesorilor, înrolând aproximativ 400 de studenți, a câștigat distincția națională a Școlii de Educație pentru parteneriatele sale inovatoare cu școlile locale care oferă viitorilor profesori o pregătire clinică profundă. Un număr tot mai mare de programe postuniversitare le permite studenților să urmeze studii avansate și pregătire profesională în masterat, ed. S., ed.D. și doctorat. programe.

Prin noi inițiative academice incitante atât în țară, cât și în străinătate, școala a intrat într-o perioadă de expansiune semnificativă și a adâncit impactul prin producerea unor cercetări semnificative și de înaltă calitate și prin pregătirea unor lideri, profesori și clinici remarcabili.

Misiunea Baylor University School of Education este de a pregăti, într-un mediu creștin, persoane care îmbunătățesc societatea prin leadership, predare, cercetare și servicii în cadrul profesiilor și comunităților lor.

Școala de educație de la Universitatea Baylor este o comunitate înfloritoare, interesantă de cursanți, profesori și viitori profesori și lideri educaționali. Programele noastre de pregătire a profesorilor sunt un model imitat la nivel național. Membrii facultății noastre direcționează centre, clinici și lucrări de teren care oferă servicii de schimbare a vieții copiilor din comunitate. Și facultatea noastră continuă să inițieze programe inovatoare pentru a satisface nevoile educaționale ale studenților noștri și nevoile de conducere ale profesiei.

Locații

Waco

Address
Baylor School of Education
1214 S. Fourth
Waco, TX 76706

76706 Waco, Texas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: