Barclay College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Barclay College Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru studenții noștri, care sunt într-o misiune pentru a obține nu numai o educație, dar pentru a consolida centrată pe Hristos, credința lor pe baza biblică de învățare modul de viață creștin eficiente în serviciu și de conducere.

Barclay College bazează existența sa într-o istorie bogată de evanghelice prieteni tradiție. Barclay College este o școală evanghelică Prieteni care acceptă și cuprinde persoanele cu convingeri creștine evanghelice de la o varietate de medii confesionale.

Misiunea de Barclay College este de a pregăti studenții într-un mediu Biblie, centrat pentru eficiente creștin viață, service si leadership. Barclay College este o instituție creștină de învățământ superior care provoacă studenții să exploreze, să înțeleagă, și să dobândească competențele necesare pentru a răspunde la chemarea lui Dumnezeu peste viața lor. Pentru a ajuta realiza acest lucru, Barclay Colegiul se străduiește pentru excelență academică și spirituală prin asigurarea unui mediu care încurajează niveluri mai ridicate de cercetare și învățare. Gândirea critică, schimbul de idei, și disciplinat studiu biblic pe baza de sunt evidențiate pentru a ajuta fiecare elev în dezvoltarea vederea personalizat lume creștină și dotarea acestora pentru a servi în mod eficient în domeniile de serviciu în care se simt directia lui Dumnezeu pentru viața lor.

Barclay Colegiul recrutează în mod activ tuturor creștinilor care doresc să se pregătească pentru vocații într-un climat care este riguros academic și angajamentul de a deservesc Isus Hristos. Colegiul consideră că creșterea spirituală este accelerată atunci când unul trăiește și studii într-o comunitate, care include o diversitate de perspective teologice și culturale.

Ca o instituție de patru ani de învățământ superior, misiunea Barclay College este mai largă decât cea a unei școli de comerț sau institut de formare. Elevii lărgească înțelegerea lor culturală prin studierea o gamă largă de studii generale, în plus față de domeniile lor specifice de interes. Deoarece Barclay este un colegiu biblic, elevii învață să studieze Biblia și să se integreze adevărul biblic în fiecare disciplină.

Barclay Colegiul oferă studenților pregătirea pentru mai multe cariere, prin intermediul programelor de licență său. În unele domenii, gradul de licență a fost conceput pentru a pregăti unul pentru studii postuniversitare. Colegiul oferă, de asemenea, grade de asociați concepute pentru a oferi studenților o introducere de bază pentru facultate, Biblia, și studiile generale.

Locații

Haviland

Barclay College

Address
607 N Kingman Haviland, KS 67059
Haviland, Kansas, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 800-862-0226

Programe

Această școală oferă și: