Babson College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Babson College , școala nr. 1 pentru antreprenoriat timp de 27 de ani, conform US News & World Report , educă lideri antreprenori care creează o valoare economică și socială peste tot. Oferim o gamă largă de programe de afaceri absolvenți, atât opțiuni cu normă întreagă, cât și opțiuni part-time, înțelegând că fiecare student are angajamente personale și profesionale unice. Indiferent de program, veți descoperi o educație bazată pe acțiune și o comunitate plină de lideri antreprenoriali dinamici. La Babson, ne concentrăm fără încetare pe următoarele:

Transformarea studenților în lideri antreprenoriali: credem că antreprenorii nu se nasc - sunt făcuți, iar o educație Babson instigă o mentalitate și un set de competențe care să-l întâmple, care încurajează elevii să vadă problemele ca oportunități, să navigheze pe ambiguitate și să ia măsuri. Liderii antreprenoriale sunt mai esențiali acum ca niciodată.

Învățând prin acțiune : Noi facem mai mult decât vă învățăm cum să gândiți. Vă învățăm cum să faceți. Experiențe imersive, cum ar fi proiectele noastre de consultanță a studenților, simulări la clasă și forumuri conduse de elevi îmbunătățesc academicienii din clasă cu practici din viața reală, echipând studenților abilitățile necesare pentru a acționa și vor avea un impact acum.

Optimizarea potențialului dvs.: Fie că este vorba de lansarea unei activități, schimbarea industriilor sau preluarea afacerii dvs. de familie, o diplomă Babson îi ajută pe studenți să se deplaseze de unde sunt până unde vor să fie. Dimensiunea noastră mică înseamnă că studenții, profesorii și consilierii în carieră co-creează o experiență care ajută fiecare student să își atingă obiectivele personale.

Construiți-vă experiența globală și rețeaua: atunci când converg diverse perspective, apar idei noi. La Bason, diversitatea comunității noastre este o forță care lărgește perspectivele studenților, pregătindu-i să lucreze în toate economiile și culturile. Experiența Babson este plină de muncă interculturală în echipă, discuții globale de studiu de caz și evenimente axate pe plan internațional. Pe măsură ce carierele se desfășoară în întreaga lume după absolvire, rețeaua Babson nu este niciodată departe, 43.000 de absolvenți acoperind 125 de țări.

La Babson College , absolviți cu mai mult de un grad - câștigați inspirația, instrumentele și mentalitatea care face posibil să fie necesare pentru un succes profesional susținut. Asta pentru că marii lideri antreprenoriali depășesc dezavantajele, prosperă incertitudinea și caută mereu să găsească soluții în care alții nu văd decât obstacole. A fi un lider antreprenorial vă va face un atu în orice organizație, capabil să navigați la ambiguitate și să înainteze, în timp ce alții sunt încă în procesare.

Oferim următoarele programe de absolvire cu normă întreagă:

Full-time MBA: faceți Babson acasă departe de casă cu un MBA full-time, pe campus. Completați-vă diploma într-un an sau doi ani. Specializați-vă cu șapte concentrații de MBA, inclusiv concentrații desemnate STEM în Finanțări cantitative și analize de afaceri și învățare automată.

Master of Science in Business Analytics: transformați informațiile în inovație cu un program desemnat cu normă permanentă STEM.

Master of Science in Finance: Câștigă modelarea financiară și abilitățile de codificare pe care angajatorii le doresc în acest program full-time, desemnat STEM.

Master of Science în Management în Conducere antreprenorială: Aflați cum să inovați devreme în cariera dvs. în programul complet, de nouă luni

Locații

Wellesley

Address
231 Forest Street
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Boston

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Miami

Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited