Boston University School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Boston

Înființată în 1869, Universitatea din Boston este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior și de cercetare din lume. Campusul nostru global este un centru înfloritor de cercetare și bursă, care cuprinde peste 8.000 de studenți internaționali reprezentând 133 de țări din întreaga lume, cea mai mare zece dintre aceste populații din universitățile din SUA. BU incorporează diversitatea care caracterizează cele mai bune din educația din SUA.

Boston University School of Law

Boston University School of Law este o școală de drept de nivel înalt care oferă un curriculum larg răspândit de profesori recunoscuți la nivel național ca profesori excepționali și cercetători preeminenți. Miezul experienței de învățare a BU Law este o predare superioară și un mediu de învățare dinamic, în sprijinul căruia profesorii îndrumă, inspiră și provoacă. Profesorii de BU Law Universității sunt aplași la nivel național pentru abilitățile lor juridice și pentru bursă, cu privire la cercetarea, scrierea și consilierea atât în sectorul public, cât și în cel privat. Dar ceea ce le definește în mod unic este devotamentul față de elevi, academic, profesional și individual. Acest lucru explică de ce școala este ordonată în mod constant de Revizuirea de la Princeton printre școlile de drept din topul națiunii pentru "cei mai buni profesori". Școala se află, de asemenea, în primele 11 procente din școlile de drept american din US News and World Report zece în domeniile de specialitate ale dreptului de proprietate intelectuală, fiscală și de sănătate.

Programele de licență pentru BU Law

Școlarii de peste 300 de studenți LLM aduc un amestec uluitor de medii și interese în campus. Cohorta noastră actuală reprezintă 54 de țări diferite de origine. Vârsta medie a unui BU Law de student LLM este de 33 de ani, cu vârste cuprinse 20-72, și 24% din LL.M. noastre studenții dețin o diplomă în drept înainte de a se înscrie la școala noastră. Acești studenți sunt în prezent înscriși în următoarele programe de studii:

  • LLM în Programul de Drept American
  • Programul Licențiat în Drept Bancar și Financiar
  • LLM în domeniul dreptului proprietății intelectuale
  • LLM Executive în Programul de Drept Internațional de Afaceri
  • Graduate Fiscal Program, care include o opțiune complet de înscriere online

În plus, oferim câteva programe de certificare specializate pentru studenții care nu caută o experiență LLM completă:

  • Programul de Certificat Juridic Englez
  • Certificat în managementul și conformitatea cu riscul întreprinderilor
  • Certificat în drept internațional de afaceri
  • Certificatul de planificare imobiliară
  • Certificat în abilități de tranzacționare

În toamna anului 2019, suntem, de asemenea, mândri să anunțăm lansarea Masteratului nostru în Studiul Dreptului Fiscal, o diplomă de master care deschide curriculum-ul Programului Fiscal pentru absolvenți în domeniul contabilității și al altor profesioniști în afaceri.

Consultați întregul nostru profil și completați o solicitare de formular de informații, pentru informații suplimentare despre toate programele noastre!

Facultatea de top. Concentrat sprijin pentru studenții LLM.

Diferența dintre BU Law începe în sala de clasă: facultatea noastră de top este formată din cercetători excelenți și practicieni realizați, care sunt accesibili, abordabili, experți în combinarea teoriei cu practica și se angajează să vă ajute să vă ridicați poziția profesională la noi înălțimi.

Suportul pentru studenții noștri din LLM este unul secundar - oferim asistență academică și profesională prin sesiuni de consiliere individuală, adaptate în mod specific pentru a îndeplini obiectivele profesionale ale fiecărui student. După absolvire, veți deveni parte a unei rețele reusite de absolvenți globali de avocați cu o înaltă performanță, care rămân parte din comunitatea BU Law , mult timp după absolvire.

Și apoi este Boston, unul din orașele mari ale lumii. Este un laborator gata pregătit pentru formarea juridică într-o serie de domenii.

Cinci programe de nivel superior LLM, nenumărate oportunități.

Alegeți dintre cele cinci programe LLM, toate cele mai respectate și cele trei bancare

LLM în Programul de Drept American este unul dintre programele premier ale națiunii pentru practicienii din întreaga lume care caută să învețe cum gândesc avocații americani, să se apropie de programele legale și să gestioneze problemele clientului. Veți fi integrați în clasa JD și veți avea posibilitatea de a alege din 200 de cursuri atunci când vă creați planul individualizat de studiu.

Programul de licență în domeniul bancar

Programul LLM în Dreptul Proprietății Intelectuale vă oferă posibilitatea de a învăța teoria și doctrina IP avansată de la unii dintre cei mai buni cercetători în domeniul IP din lume. Timp de cinci ani consecutivi, US News

LLM Executive în Programul de Drept Internațional de Afaceri reunește o rețea globală de profesioniști realizați dintr-o gamă largă de practici juridice, industrii și întreprinderi care doresc o expunere intensivă la temele juridice de bază cu care se confruntă întreprinderile transnaționale. Formatul executiv flexibil, de formare combinată este ideal pentru practicanții ocupați, care nu pot participa la un program tradițional de nouă luni LLM.

Programul de impozitare absolventă te echipează cu abilitățile practice necesare pentru succes în domeniul fiscalității, indiferent dacă câștigi diploma prin studii rezidențiale din Boston, online de la domiciliu sau printr-o combinație a ambelor formate. Un LLM în gradul de Impozitare din BU Law este evaluat de către angajatori din întreaga lume: Suntem pe locul 8 în națiunea pentru studiile fiscale din US News

Locații

Boston

Address
Boston University School of Law 765 Commonwealth Avenue
02215 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: