Auburn University at Montgomery College of Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Colegiul de Educație AUM

Absolvenții colegiului nostru obțin diplome de licență în domeniile educației speciale, educației copiilor, învățământului secundar și kinesiologie. Candidații absolvenți SOE pot obține diplome de masterat și specialiști în educație în domeniile consiliere, leadership, educație specială, copilărie timpurie / elementar, lectură învățământ secundar și kinesiologie. Candidații pot obține, de asemenea, statutul de non-certificare în domeniul tehnologiei de instruire.

Oferim experiențe practice de învățare și oportunități de rețea prin stagii, practici și rezidențe de zece zile. Credem că la AUM, veți experimenta oportunități de viață reală și abilități practice într-o mică sală de clasă, ceea ce vă va permite să intrați într-o serie de domenii profesionale.

Ne-am angajat să producem „Educatorul profesionist”, competent, angajat și reflectiv:

  • Competent - Echipat cu cunoștințe, abilități și expertiză tehnologică pentru a ajuta toți indivizii să învețe și să se dezvolte.
  • Angajat - Dedicat practicilor etice și colaborării care servesc ca fundament al unei societăți diverse și vibrante din punct de vedere intelectual.
  • Reflectiv - Consacrat analizei practicilor lor din trecut în moduri care alimentează învățarea continuă și îmbunătățesc practicile viitoare.

Locații

Montgomery

Address
East Drive,7430
36117 Montgomery, Alabama, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră