Auburn University Harrison School of Pharmacy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Auburn, înființată în 1856, este situată în Auburn, Alabama. De mai bine de 150 de ani, Auburn a evoluat într-o universitate cuprinzătoare de premieră. Universitatea are un rol unic printre instituțiile de învățământ superior ale statului, deoarece misiunea sa implică trei componente interdependente: instruire, cercetare și extindere. Studenții de licență, absolvenți și profesioniști primesc instrucțiuni remarcabile la Universitatea Auburn. Universitatea este recunoscută pentru că oferă instruire de calitate, accesibilă din punct de vedere economic pentru studenți. Multe domenii de cercetare efectuate de Universitatea Auburn oferă cetățenilor din Alabama o calitate a vieții mai bună.

Fondat în 1885, programul de farmacii al Universității Auburn se situează printre primele 20 la sută din țară, potrivit US News & World Report. În noiembrie 2000, clădirea Farmaciei a fost numită în onoarea WW Walker, fondatorul Walker Drug Company din Birmingham. La 25 ianuarie 2002, Școala de Farmacie a Universității Auburn a fost numită Școala de Farmacie James I. Harrison, onorând contribuțiile pe care Harrison și familia sa le-au adus în domeniul farmaciei din statul Alabama.

Școala de farmacie Harrison oferă titlul de doctor în farmacie, precum și diplome postuniversitare în științe farmaceutice. Școala are campusuri atât în Auburn, cât și în Mobile, Alabama. Campusul mobil, creat în 2006, este găzduit în cadrul University of South Alabama Research Park și este un proiect de colaborare cu SUA.

Școala este alcătuită din trei departamente academice (descoperirea și dezvoltarea medicamentelor, cercetarea și politica rezultatelor sănătății și practica în farmacie) și trei divizii administrative (programe academice, afaceri clinice și informare, și afaceri facultative și inițiative strategice).

Locații

307

Address
Clinic Drive,650
36608 307, Alabama, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: